Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Виктор

Участници
 • Общо Съдържание

  432
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

8 Следващи

За Виктор

 • Ранк
  Участник
 • Рожден Ден 10/26/1964

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  Звездокрай
 • Интереси
  Самопознание

Последни Посещения

15815 посещения на профила
 1. Някои хора имат непоносимост към млечните продукти /кисело и прясно мляко, сирене и кашкавал/. При тях, след консумация на такива продукти, главоболието може да се появи след ден - два. Единственият начин да се разбере дали е така, да се спрат тези храни за един два месеца и след това след консумация да се види каква е реакцията на организма. Аз от доста време имах такъв проблем и така го реших. Сега ям много рядко сирене и кашкавал, но само ако е добавка към някаква храна /пица, баница/. http://forum.swan-kingdom.com/viewtopic.php?f=30&t=798
 2. Безценни приятелю, здравей! Радвам се да те чета. Сега много се вълнувам от работата с една пробудена хипофиза. Това е една индивидуална вътрешна работа, чрез която се гради нещо невидимо, като съграденото става част от микрокосмоса, независимо от битовите неудачи. Интересувам се, ако имаш нещо в тази насока, да споделиш. Но не само ти, но и някой друг от форума. Аз предпочитам да не е нещо прочетено, а изживяно.
 3. Разговорки

  Ей ... всички сте много сладички!!! Ето един виц за прохлада в топлото време: На изсечен в скалите тесен път - от едната страна скали, от другата пропаст, бавно се провира каруца с двама селяни, натоварена като двуетажна къща със сено. На място с по-нисък таван единия от селяните рекъл: - Жъупре! Другият го успокоил: - Уй, жъупре! Наблизо група френски туристи чули разговора, коментират: - Брейй, тукашните селяни си говорят на френски...
 4. Пети елемент = Христов етер = Огнен етер = Пети етер = Пето измерение Центърът за възприемането им е в пинеалиса. Оживен пинеалис => Окото на Шива Може да се уподоби раздвиженият огнен кръг около пинеалната жлеза с танцуващият Шива. Преминаването в шестата раса е чрез Кадуцеуса, може би има връзка с Пентакли, а тя с Меркуриевото съзнание.
 5. Благодаря ти елфче! Знам те аз от коя горичкаси, хе, хе, хе ... :-)

 6. Благодаря за честитката! :-)

 7. Честит рожден ден .

  Здраве,Сила и Живот.

 8. Мисля, че не е необходимо да се ограничават потребителите в начина си на участие във форума. Хората са различни, а всеки изживява различни моменти в развитието си. Някой му е необходимо да пуска цитати, това е ОК. Аз не съм от хората с цитатите, защото не чета беседите, но като влизам тук от време на време прочитам някой, който е пейстнал нещо. Предполага, че има и други такива, но дори да няма, какво от това. Необходима е свобода, а не ограничения, според собствения мироглед.
 9. Това означава ли, че за да пиша свободно каквото мисля и чувствам, трябва да се съобразявам с начина на мислене на подържащите форума. Естествено, че уважавам труда на тези хора. Та аз следя форума от 2004г. Но има едно неписано правило, което го почувствах през 2006г. Неписаното правило е, че когато един пишещ човек видимо не се забелязва да е последовател на ОББ не се закача и се оставя свободно да пише стига да е учтив и безобиден, но случайно, ако интересите му се насочат към друга форма на духовно влечение започват намеците "Посочете източник" и т.н. Това го изпитах на собствен гръб. Искам да кажа, че тук се толерират неща от сорта на "Как се приготвя лютеница от печени небелени чушки" и първа психо-помощ. Преди години имаше една телевизия по която екстрасенси "помагаха" на нуждаещи се хора. Подфорума "Психология" ми прилича на тази телевизия. Лично аз не се чувствам свободно да изразявам мислите си тук, поради което рядко се включвам, но и тези включвания често са придружени с надписа "Посочете източник" - демек ти кръшна не си от нашите. А за привържениците на школническите организации ще споделя лично становище, че това са форми и ако някой не го осъзнае ще остане извън истинската школа, а тя е една и се казва "Школа на живите души"
 10. Бих искал да попитам, какъв е критерият за писането на забележката: "Посочете източника на твърдението си" или нещо подобно. На мен няколко пъти ми се е случвало. Моето впечатление е, че се гледа по школническа принадлежност, нещо като школнически расизъм. Хората се делят на "ние" и "вие". Само питам, не се заяждам.
×