Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Аля

Участници
 • Общо Съдържание

  34
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

4 Следващи

За Аля

 • Рожден Ден 03/06/1972

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  София
 • Интереси
  да си спомня защо съм тук
  астрология
  езотерика
  хипноза
  изкуство
  квантова физика и математика
  психология- психоанализа

Последни Посещения

8387 посещения на профила
 1. От един и същи източник сме тръгнали.. за да изразим(сътворим) различни негови аспекти(опит). Всеки е уникално "замесен" от един и същи материал, затова и се проявяваме различно
 2. Още няма развръзка- днес ще е! Въобще не се замислих, че Меркурий е ретро, когато избрах котето. Факт е, че на ретро Меркурий получавам пари и ангажименти,повишаващи дохода,а каквото купувам- винаги е на изгодна цена, до сега никога не е било дефектно (като изключим едни обувки).. А идеята за котарака е... защото загубих един.. и се надявам новия да запълни празнотата.. Дано да е здрав!
 3. Имайки предвид, че Меркурий е мунданен управител освен на 3ти(близнаци) и на 6ти (дева) имам интересна дилема в момента- дали да си купя котка на ретро Меркурий, или да изчакам. Събирам съвети- в прогресия меркурий ми е ретро в 12 дом, управлява в натала 2ри и интерсептиран 5ти, в транзит е пак в 12ти. По натал- в 11ти.
 4. изпревари ме Атлантида . Само ще добавя- честито на тези с ретро Меркурий по натал или вторична прогресия!
 5. Божидар Да, принципно би трябвало лечителя да е с по-висока честота, но да не забравяме в ежедневието колко бързо можем за секунди да свалим честотите. Хората, които успяват да ги задържат високи и в ежедневието са малцина. Дали окончателното лечение не е точно пречупване, счупване на нещо у пациента? J Верно е, че звучи плашещо.. Въпросът, който поставяш е резонен- какво става ако и лечителя и пациента имат еднакви програми.. да не си фен на Лазарев? J Нямам отговор- Орлин да каже. Дали и лечител и пациент точно така взаимно не си „счупват” собствените неадекватни програми.. Все си мисля, че подобното привлича подобно- и в този смисъл дори и лечителя привлича пациенти с проблеми, сходни на неговите и те в някаква степен са огледало на самия него.. Затова е много отговорно да си лечител- това е непрекъсната работа върху самия себе си.. И стигаме до това- лечители- много, Лечители- малко. Но аз не виждам друг начин да за пълно лечение, освен сливането.. такава е моята истина в момента. Гранат Какво имаш предвид под „обсебване”? Дали емпатията или невъзможността на пациента да продължи без лечителя, или истинско обсебване? Ако имаш предвид поемането на болките на другия- това ми е много познато и без да съм лечител. Правела съм го, парела съм се и затова вече не го правя. Лечителят трябва да е такава личност, която да се е научила да не „прихваща”, а това става точно с развитието, еволюирането на душата- за да няма за какво да се „закачи” програмата на пациента...или да имаш силата да преработиш сам проблема безболезнено. Йогананда беше писал как неговия Учител е правил това, когато се е налагало. Е, има и други начини сигурно, разни ограждения и др. Такива.. но тогава дали лечението, което ще се случи ще е трайно.. Говорим си за лечители всякакви, не само за психотерапевти..
 6. Ключовата дума е резонира- т.е. за да има успех лечението, лечителят и пациентът трябва да са с еднакви вибрационни честоти. Тук вариантите са много- ако ти си с ниска честота в момента (уморен примерно).. пациента ако е с по-висока сваля своята.. и става зле.. Ако ти трептиш с висока честота (например медитативно състояние, или просто си такава личност) и увлечеш пациента да качи своите вибрации.. се случва Лечението. Тук Гранат1 насочи темата в логичната и посока за възстановяването на терапевта след това, а аз бих искала да я насоча още малко- нещо, което ме вълнува- Къде свършвам аз и почваш ти? Знам, че има здравословно его, здравословни граници.. но ако няма сливане няма лечение?! Разсъждавам просто..
 7. Личността на лечителя винаги е най-важна, не системата.. Още повече, че специално при психотерапия човекът отсреща се "отваря" към лечителя и попива всяка негова емоция или мисълформа..
 8. Мен всичко това ме касае и професионално- наясно съм със съществуващата в момента законова уредба за проектирането на обществени заведения (тъй като точно това правя) както и със строителните възможности за реализиране на зали за пушачи и за непушачи. Единствено в много малки заведения няма изисквания за обособяване на такива зали и е избор на собственика дали ще се пуши или не там. Въобще не виждам къде е проблема на непушачите да искат да се забранят залите за пушачи?! Защо е целия този цирк? Никой не ги кара да влизат в залите на пушачите и да дишат цигарен дим. Още повече, че съществуват строги изисквания на РИОКОЗ и за вентилацията на залите за пушачи. Така че към момента непушачите спокойно могат да си дишат далеч от пушачите било то като ползват обособените зали, било то като си избират заведения за непушачи. Проблем няма.. (освен като онзи с ваксината)
 9. Народът иска хляб и зрелища .. не че няма по-наболели теми за протести.. А отровния въздух в София- излизаш с бели дрехи и се прибираш с черни? Всичките тези газове от автомобилите по-малко вредни ли са от цигарения дим на пушачите? Що не забраним движението на автомобили в София?.. Изнемогването на пенсионерите и социално слабите? Агресията сред идващото поколение?.. Седнали сме да се тръшкаме дали да има заведения с отделни места за пушачи или всички да са само за непушачи..
 10. Това имах предвид- отделни места за пушачи, отделни за непушачи. Да се зачетат и двата лагера! Но идеята на кампанията е да няма места за пушачи! Дори лулата на мира да не може да се изпуши в заведенията Междудругото.. според мен цигарения дим е в пъти по-малко вреден от мислоформите на доста непушачи примерно.. но това не е тема за тук.
 11. Цитат от статията: "...Още повече че според данните на СЗО пасивните пушачи са далеч по-застрашени от развитие на тежки белодробни заболявания от активните.." Нещо много нелогично.. излиза, че е по-добре да пушиш Аз съм за свободните права на всеки човек- ако иска да пуши свободно, ако не иска- да има специални места за непушачи в заведенията.. Не бива да се делим на пушачи и непушачи! Т.е. попадам в другите 22%.
 12. Ти.. и всичко друго сте/сме едно?
 13. Има ли човек,който да не е мислил за Нея? Да, срещала съм я- и всеки път изглежда различно. Първата ми среща беше като 4 годишна- още помня образа. Беше някак спокойна и лека. В последствие загубих много близки хора, макар никой да не е издъхвал пред мен. Забелязах усещанията по погребенията- понякога е адски спокойно и умиротворено, а понякога е мноооого мноооого тежък въздуха. Душата не иска да тръгва... Именно Смъртта ме накара да търся Пътя, по който да се движа и да намеря моята истина за живота. Вярвам в преражданията. Вярвам, че смъртта не е края, имала съм "срещи" с починали близки. Имала съм спомени за предишни животи, които всъщност стават сега, защото линейно време няма.. И въпреки всичко, нещо в мен умира всеки път, когато загубя близко същество.. Не ме е страх от моята смърт, неприятна ми е смъртта на другите- остава една обвивка и раздялата боли... Казват, че душата около 6 месеца предварително дава знаци, че ще трябва да тръгва... и всеки човек малко или много усеща кога идва края... Аз бих събрала всички близки последния си ден.. друго няма да ми липсва от тук Има смърт, но може да има и безсмъртие.. като Бабаджи например. Човешкото тяло е проектирано да издържи много над 100-тина години, ако се пази..
×