Jump to content
Порталът към съзнателен живот

kaibakor

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

kaibakor's Achievements

  1. Честно казано аз не вярвам в Бог. Т.е вярвам но не го възприемам като човек или извънземно. Според мен всички души на хората събрани в едно са Бог. Бог е цялата енергия. Аз вярвам, че всичко, вкл. и аз съм енергия. Смятам, че това ми стига. А относно релаксацията - аз точно от това се интересувам. Някой да ми даде начин как да релаксирам без странични ефекти като слюнкоотделяне, трептене на очие,..... Ако пък не се концентрирам докато релаксирам заспивам. А като се концентрирам се получават гореизброените неща. Аз от дете си мечтая да видя какво е на други планети, да летя, да минавам през стени..... Като чух, че OBE е възможно и навярно знаеш как се почувствах
  2. Би ли ми дал e-mail или skype за да поговорим малко. И аз се заинтересовах от ОИТ и мисля скоро да пробрам с Hemi Sync, само че свален от интернет, а не купен(дали ще подейства?) Би ли сподел начина със третото око. Да не би да е този при който гледаш нагоре между клепачите?
  3. Здравейте, Бих изкал да ви задам няколко въпроса: 1. Как се медитира? Можете ли да ми дадете линкове към техники и всичко за медитацията. 2. Незнам дали има някой от вас който знае отговора на това, но - как се използва енергията? От доста време почнах да разучавам неща за Телекинезата, Пирокинезата, Техокинезата, Левитацията,.... Когато си помисля, че до пръстите на ръцете ми достига енергия, то наистина става така. Даже ръката ми почва да изтръпва. Ако това е енергията, то как да я използвам или да я насоча към нещо? Мога да се фокусирам само във едно нещо, т.ч стрелянето си мислих, че няма да е проблем, но нищо не се получава. 3. На ОИТ(Опитност Извън Тялото) може ли да се ходи до космоса? Детската ми мечта е да летя и да обикалям из космоса и планетите в него. Когато управляваш астралното си тяло в ОИТ знам, че можеш да летиш, но дали можеш да обикаляш из космоса, ако видиш странен обект да отидеш до него(иска ми се да наблюдавам НЛО от близо, даже ако може и да вляза в него ), да отидеш на Марс или Луната 4. При навлизане в ОИТ устата ми се пълни със слюнка. Как мога да го предотвратя? Винаги ми се налага да преглъщам и целият труд заминава на вятъра! 5. При навлизане в ОИТ клепачите ми трептят постоянно, даже почват да се отварят сами. За да стоят затворени трябва да напрягам клепачните мускули, а от това отива цялата релаксация. Бихте ли казали ако знаете какво да правя? Благодаря ви предварително!
×
×
  • Добави...