Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Розалина

Модератори
  • Общо Съдържание

    3600
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    415

Картинки Коментари добавени от Розалина

  1. Хей,защо си мисля,че снимките са се оцветили и според човека,който ги е снимал.До сега беше парад на най-изумруденото зелено,което някога съм виждала на снимка .Появи се Слънчева и с нея нов цвят на хоризонта .Е,все пак беше събота.
  2. Здравейте приятели на паневритмия.Ако на днешната ,втора ,(22.06.2011 г),паневритмична вълна в Хасково ,имах фотоапарат, снимката щеше да е поразително същата.Поради работния ден бяхме 9 човека ,но играхме на също толкова хубава и сияеща в лятната си премяна полянка.
    Светли дни и успех на всички вас.
  3. Благодаря за тези архивни снимки .И аз съм се питала как ли изглежда къщата на улица Опълченска,всеки път когато чета в някой спомен, за неделните беседи, със стотиците притихнали хора в дворчето, и Учителят на прозореца.
  4. Каква прелест.Няма нищо по-красиво на света от мъниче с мама и тати или с един от двамата.Тази година, срещнах много млади семейства с мънички деца,които изглеждаха ,като на тая картинка..Особено едно - с две близначета на 2 годинки,които бяха малка подвиждна напаст(за себе си)-жизнени,щъкащи и безстрашни.Клатеха се като патета и не ходеха стабилно,обаче едното се изнасяше в най-неочаквани посоки като атлет на 100 метра.Кръстихме го бебето беглец.То беше зачислено на младия си татко.

    Аделаида ,благодаря ти за красивите снимки ,с които винаги ме зареждаш.
×
×
  • Добави...