Jump to content
Порталът към съзнателен живот

pcheliza

Участници
 • Общо Съдържание

  166
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Всичко добавено от pcheliza

 1. Аз съм съгласна с Антон!Много компетентно и професионално поднесена информация!!!Подкрепям те напълно и желая успех при изпълнението на този проект,с по-малко спънки и повече лекота!!! Поздрави!
 2. Здравейте Бих искала да разбера малко повече за екземата в определени части на тялото,като областта на гърдите, корема,слабините и краката. Благодаря
 3. Благодаря на всички приятели за красивите пожелания! Обичам ви!
 4. Здравейте! Може би ще прозвучи смешно и доста несериозно въпроса ми относно прозявката,но той ме интересува от доста време.Дали е само обикновен физиологичен процес или е нещо повече от това?Как мислите?Ако някой знае нещо повече по този въпрос ще се радвам да споделите! Желая радост,светлина и вдахновение на всички!
 5. Ето,че най-сетне открих адекватен отговор на моя въпрос за прозявката,който поставих преди години..Благодаря ти Тесаракт! Много точно си обяснил,това което и аз чувствам Поздрави!
 6. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ИВО!!! Нека благословението и радостта да присъстват неотклонно в живота ти! http://www.tube.com/watch?v=lbnJc-I5gqU&feature=relatedyou
 7. Ето и аз се включвам,макар и с голямо закъснение Срещата бе изключително зареждаща,щастлива съм,че бях с вас и се запознах с нови интересни,светли и сродни души! Благодаря на организаторите за това,че се състоя това събитие!!! Поздрави на всички!
 8. Ето още един български художник,Николай Атанасов: http://www.moderniko.com/mystreality.html Поздрави за темата!
 9. Здравейте приятели Нуждая се от информация или превод на текст за Рабиа Ал Басри(ислямска суфистка ),живяла през втория период на 8-ми век.Ще се радвам,ако някой открие или знае нещо повече за нея,тук таме съм срещала,цитати от нейни думи и молитви,които харесах,но те не са достатъчни,за да добия по-ясна представа. Благодаря,предварително!Светлина и пролетно благоденствие за всички!
×