Здравейте!
Темата за хляба е доста дискутирана. Производството на хляб (фабрично) е един от най-старите начините за манипулация на човешкия род - чрез създаване на редица зависимости. Целта е ясна - ставаш абонат на чичко Доктор. Връзката е ясна:генномодифицираната мая и "подобрителите" не са "деликатеси" за нашата нормална микрофлора, тя загива (Ксения Николаева, Победете Дисбактериозата). Мария-Мими просто удря в десятката . От личен опит се убедих, че с пълнозърнест хляб приготвен без каквато и да е мая, колкото и да се мъчиш, не можеш да преядеш. Няма нужда да се ограничаваш, просто засища. А дали машинките за хляб могат да работят без мая? Вярно - няма го биополето на дланите, но поне няма да се тровим на сила!