Jump to content
Порталът към съзнателен живот

chita

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

chita's Achievements

  1. Според мен това, което описваш, е само началото на процеса "излизане от тялото". Това "излизане" е свързано само с една част от нашата истинска същност. Каквато представа имаме за себе си, такива висоти ще постигаме в този процес. Искам да кажа, че знанието за това, "какво е човек", отваря вратите за дарбите и способностите в нас. Когато индивида знае какво е той и познава силите, присъстващи в него, тогава излизането от тялото е много РАЗЛИЧНО от описаните досега състояния. Не е лесно да се постигне това състояние, но не е невъзможно.
  2. Самата дума "йога" според мен означава "процес на вътрешна трансформация"... Каква е вашата опитност? Какво сте постигнали за себе си чрез различните йоги?
  3. Здравейте! От много години се занимавам с различни аспекти от познанието. Тази моя любов за знания ме запозна с хора, които изучават и практикуват разнородни учения. Приемал съм всички еднакво. Нямам присантиман към строго определена школа. Но... тази книга "Ти си това" ме накара да се чувствам като дете сред космонавти. Инфото в нея ме разтресе... така ми подейства.., и още не мога да се оправя... Препоръчвам ви я от сърце! Ето откъде може да я изтеглите: http://www.spiralata.net/booklist.php?Lang...&Letter=%D7
×
×
  • Добави...