Jump to content
Порталът към съзнателен живот

lunichka

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от lunichka

  1. Здравейте, обръщам се към пловдивската група, с молба някой ако може да ми изпрати телефона или някакъв интернет адрес на Дияна Китина(?) пак от Пловдив. Много ви благодаря!
  2. Още преди време слушах майка ми как само казва - " С какво задоволство само съобщават нещо толкова тъжно". Сякаш го приемат просто като обогатяване на емисията им. Но и друго ми прави впечатление - че медиите наблягат бърху разни несъществени неща, разни клюки разни маловажни събития и не се задълбочават в и сериозните проблеми, с които страната ни е пълна. Въобще не говорят за реалните неща, просто ги подминават, а пък други - само бегло споменават и основните данни, статистики и събития за които слушаме са за (да речем ) Париж, Анкара... Това е много страшно, защото така наистина ни отвличат вниманието и го препращат към глупостите.
  3. Браво на на всичките, които участват. Те бяха първите, които не само вдигнаха шум около себе си и действията си, а и постигнаха нещо. Дано както Странджа беше спасена, така и Рила да получи това наше съдействие - най-малкото, което можем да направим е всички да подкрепим. Тя винаги е била благосклонна към нас, и не само Рила, а цялата природа, винаги ни е предоставяла всичко свое, сега вече дойдоха времената, в които да покажем благодарността си и да направим каквото можем, а ние можем много, докато не е съвсем късно.
×
×
  • Добави...