Jump to content
Порталът към съзнателен живот

^Ani^

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

^Ani^'s Achievements

  1. Прочетох мнението на umami и това за котките ме разтревожи аз спа с котарака си имам чуството че на него навсякъде му е добре, обаче най-често спи на леглото ми даже се чуствам по спокойна като знам че е с мен, понеже малко ме е страх от тъмното и от това да спа сама в стая от около 2 години си спа така, но винаги с котарака си всъщност той е там кадето съм аз дали това значи, че аз излъчвам отрицателни енергии? И задължително ли е това, че котарака ми спи на леглото ми да означава че това място е опасно и нетрябва да се спи на него? А попринцип с баща ми сме на едно мнение че в къщи се чустваме по зле сякаш се носи отрицателната енергия във възуха... А на майка ми не и се излиза, а брат явно е решил да прекара живота си пред компютъра си... Какво мислите?
  2. Ники вярвам в Бог не във библейския вариянт но си вярвам ами как ми прати това писмо аз мога ли да ти пратя такова? Това е първия форум в който пиша и не съм много наясно кое как се прави Някой беше написал : "ОИТ или астрална проекция може и да е частична. Също така зависи къде ще попаднеш и дали ще запазиш реално време-пространство.", а аз виждам нещата по изменене и сякаш е нощ а навън в същото време е ден и като видя че някои неща около мен са различни ме е страх какви може да са нещата извън нея.
  3. Ами в крайна сметка може ли да ми се случи нещо докато съм в такова състояние може ли да умре физическото ми тяло и да немога да се върна и как бих могла да не съм привързана към него пък и самата мисъл да се видя как спя ме плаши.
  4. Според тях гледам мн страшни сериали Шепот от отвъдното и подобни и за това си внушавам
  5. Ами малко ме успокои приятелите ми не ми вярват особено според тях просто сънувам а аз им казах че когато сънувам просто се събуждам. Първия път когато ми се случи виждах монитора със зъби сичко си беше по мястото обаче някак сичко се движеше. Прочетох няколко мнения във форума и някой беше написал нещо че ако не се върнеш навреме физическото тяло умира малко си е стряскащо . Декември ставам на 18 години
  6. Здравейте, не съм изчела все още всичко което сте писали по темата бих искала да споделя какво ми се е случвало на мен и усещането не беше много приятно. Един ден преди около 2 години докато спях виждах стаята в която бях всичко беше някак изкривено нереално и по-страшно разбрах че не съм будна и се опитах да се събудя и всъщност не ми беше лесно неможех да движа тялото си и бях доста стресната опитвах се да мърдам и неможех и изведнъж се размърдах и се събудих. Преди няколко месеца пак ми се случи само че не виждах нищо пак бях в стята си всичко беше тъмно беше ме страх да не видя странни движещи се неща като предния път и просто се опитах да се наместя в тялото си и да се сабудя. Тази сутрин ми се случи нещо още по странно и затова реших да потърся форум в който се обсъждат подобни неща да разбера малко повече какво същност ми се случва. Бях във стаята си спеше ми се и щях да си лягам и погледнах към вратата на стаята си не беше тя и разбрах че сънувам и след предишните преживявания реших да се събудя по скоро не виждах много ясно светлината беше слаба хвърлих се на леглото си и всичко стана черно имах усещането че се нося над леглото си знаех че тялото ми е там усещах къде е раката ми обаче не виждах нищо първо се спуснах надолу после нагоре защото беше някак страшно надолу и накрая се реших напрегнах се и се спуснах надолу размардах се и се събудих какво мислите?
×
×
  • Добави...