Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Светлето

Участници
 • Общо Съдържание

  47
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

3 Следващи

За Светлето

 • Рожден Ден 08/08/1983

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://https://www.facebook.com/AnandasForYou

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  София
 1. Светлето

  Уроци по цигулка

  Здравейте прrятели! Търся си учител по цигулка. Два месеца посещавах уроци в кварталното читалище, но работата ми е такава, че ми е нужен по-гъвкав график, а и бих се радвала на преподавател с по-висока лична вибрация и разбиране. Свирила към на пиано няколко години, така че няма да започнем съвсем отначало, а и бих казала, че инструментът ми се отдава. Имам нужда от някой, който да ме насочва и да положи основите на тази прекрасна среща с цигулката. Веднъж или два пъти месечно, не повече. За да не придобия погрешни навици, разучавайки пътя сама. Благодаря ви много! Слава
 2. С всичко това съм наясно, но благодаря ти. За съвпада си прав. 6-ти дом обаче, си идва от асцендента. Интересува ме насоката, в която биха се проявили. Защото са важни. Кармични. И трябва да се усетят и преработят правилно. Вероятно си прав обаче, че информацията не е достатъчна. Трябва да се гледа цялата натална карта. Просто си мисля, че би могло да се каже нещо и по така зададените аспекти.
 3. Здравейте, Бих искала да ви попитам как тълкувате аспекта Сатурн в съвпад с Плутон в 6-ти Дом (Везни), в квадрат с Марс в 4-ти Дом (Рак) и секстил с Нептун в 8-ми (Стрелец). И когато имаме подобно (недобро) разположение (каквото и точно да значи) това през целия живот ли влияе или в конкретни моменти, примерно според транзити и пр.? И може ли да се обработи... така да се живее, с такова съзнание да се развива човек, че да предотврати нещо "лощо"?
 4. Препоръчвам ви "Легендата за 1990" Прекрасен филм. Разказва се за пианист, прекарал целия си живот на презокеански кораб. Можете да го свалите от ТУК
 5. Планината е мястото, където се чувствам най у дома си. Уют някакъв... Сила.
 6. Здравей, Докато четях тематата ти и си спомних детството ми... Дните, прекарани на село, при баба и дядо. И по-точно един конкретен момент. Един навик който имах, едно усещане... Стая. Прохладна. Скрита зад тънки, сламени щори и бели надиплени пердета. Мирис на различни треви и билки, носещ се то скрина наблизо... Наредени избелели снимки на любими хора, сухи полски цветя във вазичка на близката масичка и сервизи... скрити зад стъклените витрини... А отвън, филизите на лозата тихо почукват по прозореца. Там имах навика да седя и да разглеждам бабините списания. Старите бабини вестници и поща. Повярвайте, нямаше нито една негативна статия, нито едно отрицателно усещане. От всички страници лъхаше надежда, вяра, любов. Милосърдие. Дори разказите за и от войната, спомените на хората бяха пропити с някаква... радост. Нереалност. Заряд. Имаше огромен заряд. И до днес, когато отида там все търся старото четиво... За съжаление обаче, повечето вече ги няма, тъй като баба ги използва да си пали печката...
 7. Духовният път - семейството, кариерата, любовта ... или с две думи: Трябва ли да изберем между тях или можем да ги създавамe, развиваме, изживяваме паралелно? Или може би поред, едно след друго? Или на вълни, на етапи... Трябва ли да поставим едничко, като наша цел и да загърбим останалите си човешки инстинкти? И как да изберем ако усетим, че сме привлечени от не едно? Поне на мен ми е невъзможно да съм винаги силно духовна, да съм в час професионално и да си нареждам добре лично-семейния живот. Винаги едното е за сметка на останалите. Как мислите...
 8. Светлето

  Що е успех?

  Много ми харесва тази ти мисъл.
 9. Светлето

  Що е успех?

  Прав си Иво. Но когато разглеждаме изречението самостоятелно, а не във връзка с останалите. Нямам кои знае колко голям жизнен опит, но не познавам нито един напълно удовлетворен човек. Познавам примирени, потиснати и страшно жизнерадостни люде. Но ни един вечно удовлетворен. Макар че... представям си (макар и да не познавам) дотолкова благи хора, че способни да се радват и да приемат всичко - "Бог така е отредил". Но ги виждам по-скоро в отминали времена... там, из планинските селца. Може би под въздействието на книгите, които чета. Но това надали значи, че не се развиват. Каквото трябва - ще си го научиш. Дали ще се опъваш или ще е доброволно... сам избираш.
 10. Светлето

  Що е успех?

  За мен успех е да развиеш съзнание, с което да работиш над себе си. Свършената работа е успех. Доброто усещане след труден период/мисъл/усещане е успех. Успех е да се пречистиш. Да се пречистваш ежеминутно. Успех е да се научиш на търпение. На любов. Ако си удовлетворен - успял си значи. Или успяваш.
 11. Светлето

  Учител по цигулка

  Здравейте, Търся си учител по цигулка. Можете ли да ми помогнете? Имам цигулка, както и до някаква степен развит слух и музикални познания от свирене на пиано. Ще се радвам ако някой ме посъветва или ми даде нечии координати. Благодаря!
 12. Много са интересни сънищата, когато човек е болен (от личен опит споделям). Преследват те цял ден. Не можеш да се концентрираш върху нищо и все едно не ти избираш за какво да мислиш, нито в каква посока да се развиват мислите ти. Общо взето не мислиш, а сънуваш, досънуваш... Много беше странен един сън, в който сънувах замък. Беше на Фидел Кастро. И всеки път, като се надигнех да си издухам носа и по една кула се срутваше. На сутринта беше останала само една вита стълба от него. Гола и черна сред руините... А аз се опитвах да я продам на някакъв предприемач.
 13. Аз лично съм усещала силата на самовнушението спрямо някои храни. Прочитам в някоя книга за не до там полезните качества на някой продукт и после ми става лошо, като го ям.
 14. Такива екскурзии наистина биха били хубаво нещо! Особено за хора, които по принцип нямат с кого да отидат на планина... Като се постопли ще се радвам някои да направи подобно предложение!
 15. Светлето

  Що е реалност?

  "Предсказанията могат да се отложат. Ако грешният изправи живота си, наказанието му ще се отмени. И ако праведният се отпусне и започне да греши, благословението му ще се замени с наказание. От човека зависи да подобри или влоши съдбата си." Петър Дънов
×