Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Креми Стоилова (късметче)

Модератори
 • Общо Съдържание

  2822
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  11

Креми Стоилова (късметче) last won the day on Януари 11 2014

Креми Стоилова (късметче) had the most liked content!

За Креми Стоилова (късметче)

 • Ранк
  Приятел на Портала
 • Рожден Ден 06/30/1965

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://sites.google.com/site/infopranabg/Home
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  София

Последни Посещения

38476 посещения на профила
 1. Креми Стоилова (късметче)

  Хомеопатия и паник-атаки ( панически атаки)

  И аз смятам, че все повече хора в наши дни имат нужда да говорят открито за проблемите си с някого, така че психотерапията си има своето място. Бързият ефект от хомеопатията обаче дава светлина в дъното на тунела. И наистина съвместяването на двете ми се вижда най-добър вариант. При наличието на добри специалисти, разбира се.
 2. Креми Стоилова (късметче)

  Хомеопатия и тумор на млечната жлеза

  Здравейте! Напоследък имах възможността да се убедя в изключителния ефект на хомеопатията върху тумори на млечната жлеза. Промяната и облекчението идват още с първия прием на лекарствата, а видима разлика се усеща към третия ден. Уникално! Държа да изразя своята благодарност към Ал. Папанчев!
 3. Креми Стоилова (късметче)

  Хомеопатия и паник-атаки ( панически атаки)

  Както писах и в другата тема, впечатлена съм от бързото и силно действие на хомеопатичните лекарства. Още по-впечатлена съм обаче от въздействието им не само върху физиката , а и върху психиката. Силни паник-атаки могат да бъдат спрени още с първия прием на лекарството. Препоръчвам на всеки, който има такива проблеми, да ползва хомеопатични лекарства. Освен бързото и категорично въздействие, удобно е, че човек може да ги носи навсякъде и да ги приема във всякакви условия на ежедневието. Бъдете здрави и щастливи!
 4. Креми Стоилова (късметче)

  Среща на Портала - лято 2014 година

  Благодаря и аз на всички за неповторимата атмосфера, за приятелското и братско отношение. Бяхме заедно с Учителя на едно чисти у красиво, много българско място! Чувствам ви като мое семейство. Прегръщам всички и - до следващата среща, която ще е пак така красива! На мен тази ми даде много в личен план - направих някои преценки и от това ще произтекат добри промени.
 5. Креми Стоилова (късметче)

  Среща на Портала - лято 2014 година

  Предни години сме си правили обща трапеза. Предполагам, че и сега ще е така. Ние сме основно на салати и някое парче сиренце / кашкавал през лятото. И плодове. Предполагам, че ще можем да си пазаруваме.
 6. Креми Стоилова (късметче)

  Как да продължа нататък?

  Вземете имот под наем на село. Със сигурност ще намерите много и евтини предложения, има много пустеещи къщи. Даже може да се споразумеете, част от заплащането да е от реколтата. И ако потръгнат нещата - дайте градския апартамент под наем, ще сте по-добре финансово.
 7. Креми Стоилова (късметче)

  Вегетарианството - част 2

  Статия на английски, моля за извинения, че не я превеждам. Който реши, може да го направи вместо мен. http://www.cosmopolitan.com/celebrity/news/things-to-never-say-to-vegetarians?src=soc_fcbks Най-после съвети към месоядните хора, как да започнат да се съобразяват с нас. Това, мисля, е нова стъпка!
 8. Креми Стоилова (късметче)

  Среща на Портала - лято 2014 година

  Аз пък вече съм забравила, какво съм обяснявала в Априлци ( бях толкова начинаеща тогава, че чак ми става умилително към себе си). Моля те. Донче, припомни ми в 2 - 3 точки, за да не се повтарям.
 9. Креми Стоилова (късметче)

  Среща на Портала - лято 2014 година

  Резервирах , идваме двама с кола, в която има още 2 места. За едното каня Криси. Ще пиша и на лични. Другото е свободно. Ако искате програма от моя страна, дайте ход на фантазията си и питайте - всичко се разрешава чрез прана. Но за някои неща е добре да нося материали все пак. И да се подготвя предварително.
 10. Креми Стоилова (късметче)

  Задайте своя въпрос към специалист по хранене

  Лекарят не трябва да забравя, че може да знае безкрайно много, но има едно познание, което му убягва, макар да му се струва незначително - личното преживяване. То е право и запазена територия на пациента. Така че аз мога да обясня ... необяснимото. Едно неназоваемо усещане... най-много прилича като лекотата , когато си окъпан. Нали тогава също не си загубил тегло? Обаче ти е едно въздушно и ти се иска да пееш ( и много хора пеят под душа ) Така е и с вегетарианството. Практикувам го от 8 години. Започне се когато усетих, че от месеци неволно съм изключила месото от менюто си и не ми е възможно да се върна обратно. Същото стана преди 2 години с млякото и млечните - пак неусетно. Тогава вече наистина изпитах лекота, а тя е и видна по външността ми за тези, които ме познават. Не съветвам да се променя храненето поради мода или с желанието за духовно извисяване. Еинствено, ако самото тяло не може иначе. Сега за вегетарианците с наднормено тегло - имат емоционални проблеми и стрес. Там е разковничето, както и в липсата на движение. Смяна на мисленето и начина на живот. Това е по-значително, тогава промяната на храненето идва сама. ( Когато постигнете резултати, сети се да черпиш някоя зелка )
 11. Креми Стоилова (късметче)

  Задайте своя въпрос към специалист по хранене

  Едно видео за отслабването - главната героиня застъпва като мен тезата, че трябват не диети, а промяна на режима завинаги. http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/kakvo-se-krie-zad-nadnormenoto-teglo.html В края на видеото се говори за Шуслерови соли. особемо интересно ми стана за тези комбинации, които изчистват тялото от токсини ( номер 10) и влияят добре на нервната с-ма ( номер 5). Кой няма нужда от това? Може ли малко разяснение или сериозни материали за шуслеровите соли, а също и към кого да се обърнем, за да ни бъдат предписани?
 12. Креми Стоилова (късметче)

  Пранична психотерапия

  Един специалист, който не говори за прана, но вижданията му съвпадат едно към едно с вижданията от енергийна гледна точка. Може би силна интуиция? http://www.ivotopalov.com/2012/08/blog-post.html?fb_action_ids=208133439388854&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=[10150987549526275]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[] Най-много ми харесаха няколко изказвания: А тук просто изръкоплясках:
 13. Креми Стоилова (късметче)

  Прана - жизнената сила - как да я управляваме

  Как да си помагаме при решаване на конфликти? Благославяйте човека - от все сърце. Техниките за лечение с прана могат да се ползват така: Представяте си човека малък, поставяте двете си длани над главата му и го благославяте, като същевременно си представяте как от дланите ви излиза златна Божествена пранична енергия. Така благословията става много по-силна. Ефектът е енергийно пречистване на човека и изсветляване на аурата. Има и по-сложни варианти. Методът може да се ползва и във всички други случаи, когато ви се струва, че ситуацията се отдалечава от 100% Божествена светлина. Но е добре да ви консултира някой с познания, за да не би да сте разбрали погрешно.
 14. Сподели с приятеля си проблема ( написаното в първи пост) - най-важното е да разбере, че целта ти не е да го тормозиш, че ти също искаш да се промениш. Тогава и той ще се включи в преодоляването му. Помоли го например, всеки път, когато изревнуваш, вместо да се защитава, просто да те гушне.
 15. Креми Стоилова (късметче)

  За плащането

  Две статии за вселенския закон за даването и получаването: http://sebepoznanie.com/psihologiq/upravlenierealnost/davane-i-poluchavane/ http://dreamland-bg.com/index.php?topic=1444.0 Българинът много обича да прецака другарчето, да мине метър... Време е да научи закона. Аз се отблагодарявам. Понякога даже с малко повече. Дядо ми казваше : " Да имам да вземам, да нямам да давам! " Явно старата генерация е знаела закона.
×