Jump to content
Порталът към съзнателен живот

mark antonii

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

mark antonii's Achievements

  1. Мисля, че издателството е "Нова епоха" и можеш да се осведомиш за тази книга в сайта, който написах в предния си постинг. Със сигурност книгата я продават в София, в книжарница "Нова епоха" на ул."6-ти септември". ето и телефоните на книжарницата : 02/ 981 98 98 и 088 981 98 98. Ще проверя все пак довечера в къщи - мисля, че я купих по време на семинара през октомври- и ще ти пиша по-сигурни данни в понеделник. Нели ,благодаря ти .Оказа се,че книгата е свършила много бързо,но има вероятност за следващ тираж.
  2. Какво ще кажете за това, как да кажа, построение: "Следете за мислите си, защото стават ваши думи, следете за думите си, защото те стават ваши действия, следете за действията си, защото те стават ваши навици, следете за навиците си, защото те формират вашата същност (характер, личност), следете същността си, защото тя става ваша съдба. Следователно вашата съдба зависи от вашите мисли." ИМА ЕДНА КНИГА ,КЪДЕТО МНОГО ХУБАВО Е ОБЯСНЕНО НА РАЗБИРАЕМ ЕЗИК-"КАК ДА ФОРМИРАМЕ СЪБИТИЯТА В СВОЯ ЖИВОТ",АВТОР АЛ.СВИЯШ
  3. МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ТУК ДА МИ КАЖЕ КАК ДА НАМЕРЯ"МЕТОДА СИЛВА-СИЛАТА НА ПРОДАЖБИТЕ" ИЛИ ПОНЕ КОГА Е ИЗДАДЕНА И ИЗДАТЕЛСТВОТО Модераторска бележка: Моля не пишете с големи букви. Това се счита за викане!
×
×
  • Добави...