Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Mari_ana

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Mari_ana's Achievements

  1. Усещам го като ефекта на Чичо Пейо от едноименната приказка. Докато си помисля нещо или взема отношение, то ми е дошло на главата. Предупреждения като червена лампичка, които на момента не възприемам като такива, а като лош късмет. Чак по-късно за някои осъзнавам, че са "жълти картони" за нечестна игра от моя страна. Случват си се разни неща, които не можем да спрем или променим, а само да вземем отношение по тях и да се самоопределим. Някак си времето е забързано и странно.
  2. Започнаха. Лично аз получих няколко недвусмислени този месец. Най- неочаквано, но напълно заслужено. Струва ми се, че този процес е повсеместен Вие как го усещате?
  3. Благодаря ти! Топло, топло ... почти горещо. Така е. Повече е емоционално, отколкото жизнено необходимо. По- лесно ми идва да променя жилището си, отколкото себе си и отношението към.. жилището.
  4. Периодът подходящ ли е за мене да си купя апартамент, което е свързано с ипотечен кредит? За да купя голямо жилище ще ми е необходим кредит. В момента имаме малък апартамент, който е крайно недостатъчен за семейството ми. Да се впускам ли в рисковани начинания, или да се въздържа? Да пускам питопното, за да гоня дивото или ?
  5. Чудесна идея. Ще я подкрепя, акто задам въпроса си. Много бих искала и сама да мога да си отговоря, но засега съм далече, е не чак толкова. Все пак имам карти таро и книгите към тях, чета по темата, но.. не успявам сама. и така: Въпроса ми е : в следващите 3 месеца да предприема смяна на жилището ми, като това ще е свързано със заеми или да изчакам ?
  6. Сетих се за жабата, дето паднала в кофа с мляко. И тя за да не се удави, махала усилено с крака, докато не се получило буца масло , на което стъпила, и така успяла да излезе от кофата, спасила се. Та така, дори и да плачеш , все си упражняваш гласа, не си в застой. Когато е притиснат от изпитанията, и начините за спасение са или да се удавиш с бездействието си, или да действаш, дори и да риташ . Все някога плача ще го докараш и на песен.
×
×
  • Добави...