Jump to content
Порталът към съзнателен живот

caliptus

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

caliptus's Achievements

  1. Аз за съжаление преди Е тата гледам калориите
  2. Събудя ли се по-рано от 10:30 винаги ми се спи!А напоследък все рано ставам и ми е много криво! Така като се замисля,едно 8 часа ми е супер!
  3. Добро утро на всички!Днес ме чака един ужасно напрегнат ден с изпит по немски език и хиляди други задачи
  4. Всички те са хора като нас,имат сърце,имат душа могат да обичат и мразят!Това,че са се родили такива те с нищо не са виновни!Трябва да ги приемаме такива,каквито са и да не ги делим,няма начин! В класа си имах едно момче с психични увреждания(не беше за помощтно училище и затова беше при нас).Децата понякога могат да бъдат жестоки,всички го блъскаха,ритаха,обиждаха,малцина бяха тези,които го защитаваха!Ритаха му якето,обираха пода с чантата му,лепяха му дъвки по косата,плюеха го,не искам да си спомням,а той седеше и нищо не правеше,в часовете си поплакваше скришом.Госпожите виждаха всичко това и никоя не взимаше сериозно отношение по въпроса,дори и те,хора от които трябва уж да взимаме пример постъпваха така! От време на време сядах до това момче,говорихме си а на него му беше толкова болно,че всички се отнасят така с него,обясняваше ми как иска в час по физическо да отиде да играе с другите момчета футбол,но те не го искат и колко му е мъчно,че никой не иска да бъде приятел с него. Плачеше ми се като го слушах,и сега ми се плаче,като се сетя
  5. http://vbox7.com/play:0c7ef881 Секси визия абсолютно тънка талия не опитваш нищо ти над една калория,дрешки номер S ... качваш някой грам и те мъчат огризения.Цял живот диети ли хайде пак си помисли,дали изглеждаш секси ти със този глад в очите ти,цял живот лишения и ограничения ... я пак си помисли!!!! (Вчера орегреших и днес ме мъчат угризения)
  6. Във 2-ри клас бяхме от училище на летен лагер на Боровец.На стените имаше закачени нощтни лампи обърнати с крушката нагоре.Та ние с една приятелка решихме да развием крушката и да пуснем стотинка вътре светкахме изгасвахме ключа .... и оставихме цялата станция без ток!
  7. Братовчедка ми е на 7 годинки,бяхме излезнали в скай ситито аз,тя и приятеля ми!През цялото време ми опяваше,че искала да ми покаже един жираф който си мърда ушите.Приятеля ми като си тръгна и ме целуна за довиждане а братовчедка ми естествено бързаше за жиравчето и като се извика: -"Хайде бе какооооо,няма време за секс!" Казвам ви,паднах!
  8. Смятам,че закуската е най-важна,но не мога да свикна да закусвам сутрин!Просто не ми се яде,до към 12 часа се чуствам сита!Явно защото по това време бях свикнала да ставам лятото
  9. Аз смятам,че закуската трябва да е по-засищаща и по-здравословно ще бъде ако вечерята е плодове
×
×
  • Добави...