Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ju777

Участници
  • Общо Съдържание

    11
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

ju777's Achievements

  1. Уран на асцендента - рак, това е в композит, до къде води в една връзка?
  2. Няма проблем, затова сме тук. имам един въпрос - как си с композитите, колкото до часовата астрология останах с впечатлението, че си много добра!
  3. ЗАЩО 2008- нейната 2007 започва от рожденния до рожден на следващата година т.е от 2007 в която тя току що е влезнала и още не е почувствала, тепърва тя предстои! ЗАЩО 2008- нейната 2007 започва от рожденния до рожден на следващата година т.е от 2007 в която тя току що е влезнала и още не е почувствала, тепърва тя предстои! може би правиш прогресия на сл. революция?
  4. Годишен солар, дата на раждане и годината за която се прави революцията-1XII Годишен солар, дата на раждане и годината за която се прави революцията-1XII
  5. Мисля, че не греша, аз работя с много добра програма - асц. Овен на 17 градуса- сл. революция
  6. Здравейте, нали в спора се ражда истината. Какъв е проблема тогава. Аз също като Оля3 винаги съм знаела, че Марс отговаря за хирургията, Марс е ножа, а не Плутон.
  7. Но нали знаеш и това, че асцендент от слънчева в 6-ти радикален - не е най-доброто суперпозиране, напротив може да се отбележи като критично - кредити, заеми, здраве,домашни неприятности да не говорим и за неуредици и професионални неприятности. Това почти го разчепкахме, дайте друг хороскоп, няма ли желаещи и проблемни хора.
  8. Здравей Оля3, обърнала ли си внимание, че 3-ти рожден дом е интерсептиран, на който тя трябва да обърне специално внимание в този си живот - а именно комуникации и всичко късаещо дома, както ти го беше описала. /извинявай, че пиша на ти - разрешаваш ли ?/
  9. Здравейте, според мен lidiana64 ще започне работа, но със закъснение т.е /забавяне/, ще има и проблеми със започването, но в крайна сметка от нея ще зависи всичко. Обърнахте ли внимание, че асцендента на сл.революция е в шести радикален.
  10. Юпитер на кой дом и е управител ,че виждате работа? А-Венера?
×
×
  • Добави...