Jump to content
Порталът към съзнателен живот

da_niela

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

За da_niela

  • Рожден Ден 5.11.1966

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    Варна

da_niela's Achievements

  1. Приятели, Миналата седмица временната комисия в Парламента измени основно текста на мораториума срещу добива на шистов газ, с което го направи безсмислен. А днес министър Добрев обясняваше в интервю колко успешно румънците добивали газ и как трябва да побързаме с даването на концесия на блок Хан Аспарух. Трябва да заявим своята воля преди да се приеме в парламента, което налага да се действа сега. Днес има Национален протест, моля информирайте повече хора за да се мобилизираме спешно! Ако подкрепяте идеята, Елате днес, не отлагайте за следващ път. Защото поради краткото време за организация всяко присъствие е ценно. Ето линк към интервюто на М.Христова, където има конкретния текст, който са одобрили в комисията: Тук е линк към конкретното събитие за Варна 18 часа пл.Независимост/шадраваните/, във фейсбук има за другите градове: http://www.facebook.com/events/433514479993333/
  2. За Чиста земя! За Чиста Вода! За Здрави Деца! ЗАЕДНО МОЖЕМ! На 04.12 се проведе поредния протест срещу проучване и добив на шистов газ във Варна. Шествието премина от Морска градина Сцена Раковина до площад Независимост. Към протестите срещу добивът на газ по технологията хидрофракинг се добавиха и исканията да се спре законопроекта за съхраняване на въгллероден диоксид в земята ни. Призовавам всички хора, които обичат нашата земя и искат да я запазят за бъдещите поколения да се включат активно в бъдещите протести и да помогнат в гражданската инициатива! Имаме нужда от хора за събиране на подписи, за подготовка на протестите. Ако сте от Варна влезте в групата Чиста България без шистов газ- Варна, Разград Отворена група — ecovarna@groups.facebook.com или пишете на адрес ''zachista.bulgaria.gmail.com", или ми пишете на лични. От другите градове, проверете в сайта www.shalegas-bg.eu- Групи по градове. Не оставяйте друг да решава вместо вас! Заедно МОЖЕМ!
  3. Хриси, като майка и потребител на хомеопатични лекарства вече 6 години. смятам че си изкарала късмет с това че го е нямало пак този "хомеопат", така че имаш възможност да го смениш, без да направи повече грешки. Не е проблем, че си се обърнала към класически лекар, когато е трябвало спешна намеса и не си имала консултант. Въпросът е все пак да избереш един от начините, на който да заложиш и да си наясно, че когато използваш антибиотици и други алопатични лекарства отдалечаваш във времето момента, в който болестта си отива. Тоест повече време ще трябва да се лекувате с хомеопатични след това. Но няма нищо фатално. Не можеш да си оставиш детето в критично състояние на съдбата. А болестта не си отива изведнъж, понякога си отива постепенно и преминава през различни етапи. Ето затова ти трябва истински лекар. Александър няма как да говори против колеги, но аз мога да ти кажа че лекарства с потенция 200 са ми предписвали за 6 години с най-висока честота един прием на 3 седмици. Така че 3 пъти на ден ми изглежда ужасяващо, особено за толкова малко дете. Но пък - имаш начин- дай му нещо ментово да мирише и ще се спре действието на лекарството, ако не е правилното. Извинявам се че се намесвам без да съм специалист, но виждам че си ужасно притеснена и знам как се чувстваш. Желая успех на всички!
  4. Моите лекарства са 20-30, събрани за 6 години, но имам по няколко броя и потенции от някои, така че се затруднявах. Затова ги разделих по азбучен ред в 4 прозрачни торбички, за да се намират по-лесно. Първо бях надписала торбичките с маркер, който се изтри. Но това не е проблем. Важното е човек да може да се ориентира бързо, особено през нощта, ако си с малко дете.
  5. Да сътвориш в материалния свят своите идеи, желания, най-възвишени мечти. Да видиш това, което си си представял в създадено в реалността - това е творческия процес, който дава импулс на този свят. Станимир-" Всичко сътворено е резултат на обединението на духа и материята." Бих казала - превъплъщаването на духа в материята по най-индивидуалния, съкровения за всеки един от нас начин.
×
×
  • Добави...