Jump to content
Порталът към съзнателен живот

chadeli

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    София

chadeli's Achievements

  1. Здравейте!Веднага пиша по темата,тъй като едно място ,на което бях ,силно ме впечатли,а именно-Чудните мостове в Родопите.Направихме си екскурзия през Бачково,Нареченски бани,където ,между другото ,имаше нещо много странно.По храстите около пътеката някой беше накачил стотици блистери от лекарства и торбички.Може би ,за да покаже "хубостта" им на фона на природата.Както и да е ,де.Оттам към мостовете.Това е място,което мисля не много хора са виждали ,но ви уверявам-величествено е и си заслужава.Ще сложа и снимка,макар тя да не говори достатъчно.Смятам пак да отида,само малко да се постопли,че сега не съм сигурна дали може да се стигне .Ако някой му се иска,с радост ще го вземем! http://www.bulgarian-ski-apartments.com/im...nitemostove.jpg
  2. Искам да ви благодаря за съпричастността и за това ,че не ме съдите,а също и за вниманието,което ми отделихте.Бих искала да попитам Станимир,как да приема лошите си черти ,а и тези на околните ,без да ги критикувам,макар че ,като се замисля,днес успях да се справя с това и вие също ми помогнахте.Знаете ли как стана?Виждам човек на улицата,в който нещо не ми допада,но си спомням ,че и у мен има несъвършенства (доста)и вероятно това е причината да ги забелязвам и извън себе си.Но погледнах с малко повече разбиране и дори състрадание,което мисля ,че е ключово в решаването на този проблем.Това да знаем,че не сме застраховани да бъдем добри или красиви и т.н. през цялото време,че е добре да използваме моментите,в които можем да бъдем такива и да държим на тях.Така ги стимулираме и те се увеличават.Това на теория го знам и дано имам сили да го защитя!Сега поне знам,че ако някой ми се стори лош и аз бих могла да бъда,била съм и вероятно не за последно.Затова по-добре да погледна с разбиране.Така е по-лесно и на себе си да простя.Ако не мога,то тогава да се съсредоточа над себе си,докато успея.Много ви благодаря! Дори само интересът ви много ме стопли и обнадежди!Дано още някой с този проблем чете и дано се справи!Успех на всички!
  3. Здравейте! Първо искам да благодаря на хората,създали този сайт!Благодаря-много хора имаме необходимост от такъв. А сега по темата.Моят въпрос е малко по-различен.Истината е ,че аз смятам себе си за енергиен вампир към 1 човек ,а може би той не е единствен.Не искам да виня само себе си,все пак отношенията ни са се развивали доста време ,за да се стигне до тук,но определено постоянно улавям себе си в неща ,мисли,които никак не ми харесват,а трябва задължително да се променя,защото усещам,че душата ми загива.Теоритично не искам отмъщение,зло ,но на практика го правя-завиждам и постъпвам егоистично.Пренасям негативизма си и на другите ми близки.Целият ми начин на мислене и живот се върти около това.Преди обичах,радвах се,желаех добро и го правех,но сега няма и помен от това.Знам,че отговорът е в мен,но вероятно нещо не ми достига.Може би смелост.Дали трябва да се отдалеча от другите и да ги оттърва от себе си,докато се оправя?Може би звучи лигаво-мисля си ,че ако ги обичам ще се справя и без това,но немога.Изобщо от доста време съм доста зле духом и се надявам на съвет.Благодаря ви!
×
×
  • Добави...