Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Miraj

Участници
  • Общо Съдържание

    25
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Miraj

  1. Разбира се, че няма нужда и избягвам изкуствените неща. Само че във водораслие има много витамин В12, който не се намира в растителни продукти. При мен той беше леко понижен последно (на долната граница на нормалното) и реших да действам преди да се получи липса. И еритроцитите и хемоглобина ми бяха на границата, но желязото беше високо. Докторът ми каза, че нищо ми няма и че това не е повод за тревога, но аз лично взех това решение. Освен всичко останало, организмът ми иска да ги консумира тия водорасли. Смейте ми се, ама ми се услаждат. Явно в тях има вещества, които са ми нужни. Често си избирам храната по този метод. Когато човек си е възстановил здравословния режим на хранене, организмът постепенно си възстановява и способността да "усеща" добрата храна. И сам си казва - това да, това не.

    azbuki,И при мен изследванията сочат намален брой на еритроцити, хематокрит и Hgb концентрация в еритроцити под нормата, което според лекаря означавало недобро усвояване или липса на белтъчини. Та в тая връзка ми предписа колактива - по 2 таблетки дневно.

    Когато човек си е възстановил здравословния режим на хранене, организмът постепенно си възстановява и способността да "усеща" добрата храна. И сам си казва - това да, това не

    С това съм напълно съгласна!

  2. Към продукта Колактив съм малко резерве - макар да съдържа богата гама имуноглобулини, а и растежни хормони, прилагат го за профилактика и комбиниран с други препарати при ред инфекциозни заболявания, а и такива, протичащи с възпалителни процеси, като общоимуностимулиращо средство, все пак това е коластра, а ние отдавна не сме в неонаталния период... Освен това е чуждо мляко и въпреки че производителите отричат опасността от странични ефекти с алергично естество, аз не вярвам на това, не е логично обосновано, което означава че опасността се неглижира с рекламна цел.

    Точно затова и аз бих искала да знам дали е толкова добър този продукт, колкото са рекламите му.

    Нека сподели някой личен опит!

    Може би трябваше първо да се представя. Живея в гр. Варна.

    Във форума ме доведе интересът към Словото на Учителя. Открих тук и някои приятели. Надявам се техният брой да се увеличава:)

    Обичам музиката, природата, обичам да чета, обичам...(май имаше отделна тема за това;)

    От известно време мое хоби е и фотографията.

    За няколко дни прочетох доста от темите тук и намирам доста интересни и полезни за мен неща. Благодаря ви! Прекрасни сте!

  3. Преди 10-тина години, когато на пазара стъпиха водораслите от езерото "Кламат" ми оказаха великолепно въздействие. Опитах отново преди около 3 години, но мисля, че както с всеки търговски продукт в началото е по-добър и когато го ударят на търговия, нещо в качеството се променя.

    Сега: спирулина и биоцитрин /цитросепт/

    Спирулината не е ли също продукт на АКВАСОРС?

    На мен ми предписаха Колактив и бих искала да попитам в тая връзка ползвал ли е някой и дали има ефект?

×
×
  • Добави...