Jump to content
Порталът към съзнателен живот

F_87

Участници
  • Общо Съдържание

    15
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

F_87's Achievements

  1. ..установих колко много ми куца предполагаемата логика няма да играя повече неподготвена..
  2. Защо? Вероятно заради господаря на 6 дом-Марс, който макар и в края на 10 дом все пак е в него.Марс е в дева, което дава логична мисъл, хладен ум, старание, прилежност, усърдна и рутинна работа.Това са все качеества, нужни на добрия медик. Ами.. и аз се хванах за Овена и Девата в него и си направих асоцияция с познати Деви (Слънчев знак),по конкретно със съученичка, която кандидатства в Медицинския (и по наблюдения върху Скорпиони,които са отзивчиви и готови да помагат в 'дребните' неща - от сорта да ти услужат с лепенка,когато имаш пришка на крака (случи ми се) или кърпичка за нослето и т.н. )и Овена,който се слави с бързата мисъл и динамика на действия, които са нужни за медицински работник..обяснението ми не е адекватно на замисъла на задачата но Olq3 го написа както трябва..
  3. Ето защо понякога Рак и Риби нямат нищо общо, а Овен и Дева са в очудващо разбирателство и съжителство Признавам половината (повечето) неща не съм ги чувала от определящите любовните взаимоотношения и изобщо определящите, но любопитството ми е ОГРОМНО..чувсвам как ще се заема да разнищтвам хороскопи Отново мерси, вече няма да го пиша, но да знаеш, че си го имаш от мен Btw: Моята Венера с неговия Марс трябва да погледна разбират ли се или не..препдолагам?
  4. Някъде бях прочела , че ако Луната на жената се съчетава със Слънцето на мъжа, те биха били добра любовна двойка Например жена с Луна - Рак и мъж със Слънце Риби.. Така ли е? Ако пиша небивалици някой би ли ме просветил как е? Ам.. има ли и кое е това което показва кои зодиакални парньори са хармонични/подходящи за теб? Любовните взаимоотношения имам впредвид ..пък и приятелските също
  5. ..и верният отговор Е/ Психология ли е? Преди да видя предположението за психология, заложих на А/Икономиката.. без логична причина
  6. Благодаря отново за отговора Може би тук не е точното място..и все пак - към кого мога да се обърна за направата на личен хороскоп и каква е цената?
  7. Ха Луната ми е във Везни.. или съм в грешка .. Е добре дошъл и на Водолея , понеже ми е особено симпатичен няма да го приема тежко Точността не е мое качество определено що се отнася до време.. Благодаря за отговора
  8. Разбрах всичко..след последната запетая Иначе "звучи" интересно Мерси Но съм дала грешна информация(може би) - туко що научих, че Луната ми е Водолей.. хм..но във всички програми излиза Везни..
  9. Слънцето ми е в Риби , Луната във Везни, АС Дева..
  10. Ех .. бях си харесала Везната, но ще прежаля Девата.. Благодаря ти Атлантида Това означава ли, че трябва да взема под внимание характеристиката за зодия Дева, отколкото за зодия Риби..
  11. В различни програми моя АС излиза различен - Везни,Лъв,Дева, тук последно е Дева... 17.03.1987г., Варна ,17:30/45мин. Дева ли е? Предварително Благодаря!
  12. В различни програми моя АС излиза различен, тук последно е Дева... 17.03.1987г., Варна ,17:30/45мин. Дева ли е? Предварително Благодаря!
  13. Какво ще бъде тълкованието за момиче Слънце - Риби, Луна -Везни, АС - Дева А, ако на някого му се занимава - 17.03.1987г. Варна , 17:30/45мин - ще бъда много радостна поне донякаде да разбера хороскопа си Разпалихте интереса ми..
×
×
  • Добави...