Jump to content
Порталът към съзнателен живот

mary6

Участници
 • Общо Съдържание

  66
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Сънувах как три малки бели дракончета се превърнаха в три деца.Аз много ги заобичах(особено едното все се гушкаше в мен).По-късно сънувах и тигрова котка която се опитваше да нарани децата ми(истинските,не тези от съня) и аз я гонех,но и усетих че тя се страхува от мен.Какво означават тези символи-дракон и котка ?
 2. Моите сънища не са повтарящи се,но 2007 година почина свекърът ми.От тогава съм го сънувала поне 20 пъти,че си идва и че си е жив.Но сънищатат ми с него са толкова реални,че наистина мисля,че е жив.Всеки път си мисля"Защо всичко мислят ,че е починал като в същност той е жив."Поне тази мисъл всеки път се повтаря.Тази нощ пак го сънувах,че си идва от морето.Бил е заминал,защото се е скарал със синът си и идва да се сдобрят .Мисля си дали това не е причината да ми се явява толкова често на сън-нещо недоизказано към синът си(защото той почина внезапно).
 3. Тази нощ сънувах за мен прекрасен сън.Сънувам ,че отивам при някакъв възрастен човек ,който е лечител(къщата му е на брега на морето).Там имаше и други хора чакащи среща с него за да ги излекува.Когато дойде реда ми аз влязох,на масата видях че има някакъв наръчник за лечение ,който е от Петър Дънов Той започна да ме оглежда за да разбере какво да лекува.На следващия ден отивам пак да ме лекува,но там беше една моя приятелка,която също лекува.Тя каза да легна в/у краката й като бебе.Започна да ме лекува,Стана ми неудобно че толкова време се занимава с мен,а вън чакат толкова хора.Започна да ме лекува и аз усетих как започна да излиза някаква тъга от мен,сякаш се откъсваше от тялото ми.Започнах да се чувствам все по-добре и заспах.Накрая тя ме излекува.След това излязох от там като нова ,отидох на брега на морето ,където бях сама и се къпах под лъчите на залязващото слънце,чувствах се толкова добре,толкова добре
 4. Скоро сънувах странен сън.Сънувам ,че с мъжът ми седим на върха на един зелен хълм.Гледаме отсреща лети към нас един кафяв кон с бели криле.Гледахме го спокойно как пристига,като ни доближи се приземи и тръхна към нас с бавен ,спокоен ход.Имаше конник,като се доближи видях май нашето дете.Като слезна се превърна в малко бяло козле.То тръгна към мен и започна да ме бута по дупето с рогца,закачаше се.Аз малко се стъписах от това,но моя мъж се засмя и ми каза"И аз като бях малък бях като него".
 5. Това е страхотно филмче,в което няма почти никаква агресия.С моето дете много се смяхме(става и за възрастни ) . http://zamunda.net/details.php?id=201436&hit=1
 6. Това е и моето мнение.
 7. Честно казано не изпитах нещо особенно в съня си,но често се сещам за него(и аз не знам защо).Храста беше черен,защото беше нощ,а колата беше нашата,но не ги видях в съня си.А заека какво олицетворява?
 8. Сънувах един бял заек,който беше скрит зад един храст,а ние с моя мъж го осветявахме с фаровете на колата.
 9. А можете ли да кажете нещичко и за асцендент Рак(ако има значение ,зодия везни)?
 10. Извинявай ако бъда много пряма,но твоята изповед ми звучи като на човек който толкова не му се иска да поеме отговорноста за своя живот,че се прави на жертва.Не бива така.Ама как хубаво си си внушил че виждаш ли нищо не можеш да като решиш накрая да се предадеш да си кажеш "Ох,Бог ме мрази и нищо не ми е дал,горкия аз." Изкам само да ти кажа че въобще не се заяждам а се опитвам да те разтърся,да се съвземеш.Много е лесно да кажеш нищо не мога,но този живот ни е даден за да побеждаваме и трябва да му отдадем всички сили .Малко по малко,крачка по крачка да се научим да побеждаваме.Вярвам че ще успееш,ако не решиш да убориш и моята гледна точка с "Ама,аз...."
 11. Освобождаване от материята?Как можеш да отричаш че си дошъл на тази земя с тяло и благодарение на това тяло имаш възможност да се развиваш.Каквото е трябвало да стане е станало и Левски действал според това,което му е диктувало неговото сърце,той е постъпил искренно.Благодарение на него ние живеем тук-свободни-българи.
 12. Да, така е... Но децата се научават да искат отмъщение за злото. Което на мен не ми се нрави... Не искам от мънички да свикват с мисълта че някой/нещо би трябвало да бъде наказано, убито, премахнато и т.н. ... пък било то и злото. Мое мнение е, че приказките са четиво само за възрастни. Но понеже трябва с нещо да ги приспивам, занимавам... аз сама им измислям весели историйки, стихчета, песнички, в които няма разделение на добро и зло. Просто споделям мнение, не желая спор... Ето една от тях, която дъщеря ми много обича - Вълшебен валс Неподозирана нежност изпълва сетивата ми, когато се отпускам в този танц.В ръцете на високите борове, подели плахата ми душа с грация, под вълшебните звуци на светлината.Пъстрата светлина, която поглъщаме с акациите и филодендроните, отправили взор нагоре, нагоре...към божественото.С малката тревичка, погалила босите ми нозе, с черната земя, която е балната моя зала.Красива мантия от добродетели намята в такъв момент на раменете ми пълноликата луна и с усмивка разпуска косите си, за да ме полюлее.А океана ласкаво ми поднася соления си дар от раковинни накити, шепнещи тайните на дълбините му...за непреходната Любов, обгърнала цялата тази прелест. Не усещам себе си във вихъра на танца.Очите ми сега отразяват хилядите малки огънчета, подарени от звездите.Те осветяват нощта ми и Млечния път, по който стъпвам, следвайки всички танцуващи.Усмихвам се и усещам как струните - клони се превръщат в гальовни пръсти, разтварят се и закичват в косите ми цъфнала мащерка, с вълшебно ухание.Аромата на щастие и свенливост се разлива около мен а вятъра го понася и разпръсква по целия този сън.Неподозирана сила ме изпълва със смирение, радост и мечти.Докосвайки такава Обич, аз тихичко се превръщам в молитва... А някъде там, където цъфтят солени росни капчици, в очите на влюбените, се понася тиха мелодия на флейта... Направо настъхнах като я чета,истинска вълшебна приказка.
 13. В същност ми е много,много трудно с приказките,защото забележката в предния пост е точно така:толкова много насилие в приказките,но не се бях замисляла преди да се наложи да започна да чета приказки на детето си.То е вече на 4 години ,а аз още не съм му чела традиционните приказки,защото не смятам че има какво да научи от тях.Веднъж реших че ще започна да му чета приказките на Ран Босилек и там срещнах сътщото.Единстевеното което ми допада са стихотворенията.
×