Jump to content
Порталът към съзнателен живот

kruella

Участници
 • Общо Съдържание

  9
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Много интересно,но ние както винаги пак сме на ошпашката.Чувала съм за някакво изследване на кръвта което е доста скъпарско м-у другото,с което определят за всеки индивидуално най добрия вариант на хранене.Т.е ядеш и не дебелееш.Дали имат предвид това което ти казваш незнам.
 2. Благодаря и на теб Любо. Съгласна съм с теб, че хранене според гените е по-логично, ако знаеш нещо сподели.
 3. Благодаря на Ани за изчерпателния отговор.
 4. Ами от Нет-а ги черпя,а дали са научни незнам затова питам.Не ,че ми пука особено.
 5. Здравейте,реших ,че е крайно време да променя нещо в начина си на хранене и се порових тук там да споделя опит.Прочетох това онова и ме заинтригува храненето според кръвната група.Аз съм А+ и обичам месо,а по правило трябва да съм вегетарианец.Дотук лошо няма, но като вегетарианец се оказа ,че неможе да ям:пшенични продукти,домати,картофи,чушки,шушулкови зеленчуци и плодове от друг географски район.Като погледнеш то освен маруля и ръжен хляб друго май не остана което да е разрешено.Само се чудя от октомври, когато свърши гроздето до май като излязат черешите какви плодове да ям?Може би изгнили хлебни ябълки.Тук съм чела компетентни мнения затова се обръщам към вас за изчерпателен отговор.Благодаря предварително.
 6. На близка приятелка на детето,поставиха диагноза епилепсия.Доктора поставил диагнозата я насочил към специалист от София др.Чавдаров или нещо подобно.Приятелката ми се притеснила много и не е сигурна в името,но това бил известен специалист в тази област.Моля ви ако някой има повече информация и кординати на този лекар да пише тук във форума.Благодаря предварително!
 7. Дайте таблица бе хора! Ама без крайности .За пръв път чувам глупости от сорта без кафе,черен чай и дрън дрън.Говорим за разделно хранене все пак.Какви толкова калории ще дадат те?
 8. Имам близка която страда от това заболяване.Моля за компетентно мнение.Лекува ли се?Води ли до соматични увреждания в крайна сметка?Ще се радвам на изчерпателен отговор.
 9. Натраплива невроза.Това е заболяване от което живо се интересувам.Детето ми се разболя преди 8 год.Не се изразих правилно,симтомите се проявиха тогава.Веднага започнахме терапия с антидепресанти.Резултат имаше моментален,но лекарства пихме близо 2 год.Постепенно ги спрях и той се чувстваше добре.Това още 2 години докато не влезе в пуберитета.Всичко от начало.Препоръчаха ми хомеопатия.Като отговорен родител опитах ,но нещата излязоха от контрол.Абсол. не се повлия.Хайде пак антидепр.още 2 год.Сега е добре,година след като спряхме лекарствата ама до кога?Страхувам се много.Причина за болеста не открихме.Моля за компетентно мнение!
×