Jump to content
Порталът към съзнателен живот

allure

Участници
  • Общо Съдържание

    12
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

allure's Achievements

  1. Бих искала да попитам, утре имам важен изпит. "Излязоха" ми Силата, Слънцето, Светът, но и трите са обърнати. Какво е мнението ви?
  2. Благодаря ти. Последен въпрос по темата, картата на Влюбените се падна от неговата редица, възможно ли ед а се тълкува и като намеса на друга жена?
  3. Тяхната връзка започна преди около 5 години като периодично се разделят и после отново се събират. Жената не може да изчисти съзнанието си и да продължи напред. Въпросът ми не е ясно формулиран: картите могат ли да ограничат период от време? Докога ще продължат да живеят така, отгварям си- вероятно още дълго време, имайки предвид Съдът. И може ли да бъде формулиран извод? Периодът на изпитания как да го тълкувам, възможно ли е изпитанието да означава поява на нов човек, някой който окончателно да сложи край на тази "връзка" или ново начало за тях двамата заедно, като двойка? Май прекалено объркано се получи...
  4. Благодаря! Доколкото съм запозната с отношенията им, смятам, че тълкуването ти е успешно! Двамата са се разделяли многократно, но в сякаш животът отново ги среща. Имат много силна връзка, вероятно поради кармичната обвързаност, връзката им е от повече 5 години, докога ще издържат? В смисъл картите таро могат ли да ограничат период от време? Относно нейна и негова бъдеща успешна връзка кой метод на подреждане на картите се използва?
  5. Достоверен ли ще бъде "отогворът" на картите, ако два пъти се разглежда един и същи проблем? Опитвам се да помогна на моя близка, която има проблем а поради моето невнимание ще се наложи втори път да наредим картите.
  6. объркала съм, докато съм ти писала...
  7. Подредба с 3карти, по реда на изтеглянето им: Умереността, Дяволът, Глупакът. Подредба със 7 карти. Сигнификатор: Провесеният. Карти на 7 и 2 позиция, съответно: Съдът и Влюбените. Средните карти 6+3, съответно Съдът и Папесата. И долните 5+4, съответно: Звездата и Слънцето. Картите са съвсем различни, противоположни на "снощните". Очаквам мнението ти!
  8. Неговите обърнати 2 жезли и Асо мечове са ми най- трудни за разгадаване и какъв извод може да се направи за отношенията според теб. Благодаря ти още веднъж за отделеното време!
  9. Здравей, Мона! Моето таро е по Албрехт Дюрер. Можеш ли да ми помогнеш в тълкуването? Моят сигнификатор е 6чаши, която е обърната. Според Дюрер- носталгия, несигурност. За връзката си двамата мислим: 7+2, в моят случай- 5 пентакли и той- 5 мечове, обънати са и двете. Тълкуването е застой, нерешителност, интриги. Средните карти: 6-та карта е 8 пентакли, 7-ма карта е 2 жезли- обърната. Неговата карта е с лошо значение: нечестни начини за действие, подлост. Външна страна на поведението ни- 5-та карта: Асо Пентакли и 4-та карта: Асо Мечове, която е обърната. Очаквам отговора ти. Благодаря за помощта!
  10. Благодаря ви за мненията! Този въпрос съм коментирала само с приятелят ми, благодаря на всички за отзивчивостта! Колебания относно чувства засега нямаме и не това е причина да потърся мнение. Бракът е сериозно начинание, не желая да обърквам своя или неговия живот,а и това с децата звучи ужасно. Аз съм зодия Телец, с асцендент Дева. Приятелят ми е Дева, асцендент Овен. От 3 години сме заедно. Моят житейски път е 11, неговият 5. Според статиите на Алена, които аз прилежно изчетох, тя от числото 36, което винаги е постоянно, изважда числото на жит.път и така получава годината, до която сме в т.нар. забрана. + приложените наглед примери на провалени бракове, според авторката поради нарушена забрана. Вероятно, ако става дума за друг бих посъветвам да не се разколебава от някакви си глупости, но когато главният герой съм аз, събирам от 10 кладенеца вода...
  11. Здравейте! Не знам дали тук е мястото да попитам и ако съм сбъркала извинявайте, предварително, че ви губя време! С приятелят ми планираме брак, попадна ми списанието на Алена, според която повечето хора до определена възраст имат съдбовна забрана за брак.Това според вас проблем ли е? И ако е - то важи ли и при създаване на дете? Аз не съм никак компетентна, а в нета чета, че последиците могат да са твърде сериозни- развод, смърт на дете, невъзможност за зачеване и т.н. Очаквам отогворите ви!
×
×
  • Добави...