Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Спасимира

Участници
  • Общо Съдържание

    28
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Спасимира

  1. Благодаря kabala i Olq3! Toчно в десятката с описанието. Донка, радвам се отвори тази тема, аз имах подобна идея когато писах първия път. При мен нещата са наистина интересни защотото моя асц. Риби има голямо влияение върху мен. Даже бих казала, че по-скоро съм риба отколкото коза. Така че вътре в мен има един дуализм, който ме тласка между материалното и егоистичните желания и духовното издигането нагоре. Точно, моите наблюдения са че водните и земни отношения могат да допренасат за (по-)бързо духовно развитие. Тези банални на пръв поглед различия, представлят една благоприятна комбинация от възможности за себеопознаване. Както земята има нужда от вода за да има живот, разстения и развитие, така и един земен знак може да се издигне над материалносто с помоща на един воден знак. Но, не трябва да се прекалява, както многото вода води до кал а обратното до суша. Истината е, че аз най-много съм научила за себе, живота и за този баланс от отношенията ми с Раци. За напредналите може би би било интересно да разгледат връзката на една двойка, която тепърва ще бъде в центъра на медиите и ще може да се проследи и занапред - говоря за Принц Уилям и неговота годеница Кейт. Той е Рак, роден на 21ви Юли, а тя е Козирог, на 9ти Януари.
  2. Здравейте! Много се надявам някой от вас да ми помогне да разреша едно ясно влияние в моя живот - аз съм Козориг и привличам хора от зодията Рак. Веднага се усеща една силна близост и имаме чувството, че сме се познавали цял живот. Хората, с които имам най-дълбоки заимотношения и от които съм научила най-много са Раци. Говоря за романтични връзки (съпруга ми е Рак), най-добри приятели, и роднини. Но ако може да се очаква, че в такива връзки аз ще доминирам и ще крия чувствата си, докaтo Рака търси емоционална стабилност, то при нас се получава обратното. Аз съм емоционалната, която не е много организиране и дисциплинирана, a той (тя) допринасят за стабилността. Според това което съм чела от Астролгоията, Козирога и Рака са пълни противоположности. Даже на едно място една такава връзка беше описана като "Аstrological Hell". Тогава защо се привличаме толкова..или по-точно, защо аз привличам толкова Раци? Знам че асцендента ми е Риби. Родена съм на 10 Януари, 1988 в 10:10 сутринта в Пловдив. Ако някой може да разкрие тази загадка за мен, ще бъда много благодарна!
  3. Благодаря ви, Вендор и Оля, за отделенето време и споделено мнение! Ценя вашите коментари и се замисля доста над тях. Тази седмица ми предстои втора среща с въпросната професорка. А за емоциите, Оля е права и там усърдно се уча. Успех и на вас!
  4. Още повече загъделичка любопитсвото ми, Вендор! Благодаря ти за отговора! От години уча и се занимавам с бизнес, и то по точно счетоводство. Сега завършвам, но съм правила 2 години стаж и от Ноември миналата година имам договор за работа като одитор стартираща Октомври 2011. Засега всичко води към реализация в бизнес сферата. НО, няколко човека са ми казвали на шега, че трябва да стана консултант на двойки, а само преди няколко дни, една професорка ме извика в офиса си да ме пита дали съм се замисляла някога да стана професор. Според нея имам данните. Виж ти. Ще ми помогне много ако ти или някой друг може да разясни още повече какво казваастрологията по този въпрос. Благодаря!
  5. Здравейте! С тази тема загъделичкахте и моето любопитство. Много бих се радвала, ако някой погледне и моята рожденна карта и сподели мнението си. Родена съм на 10 Януари, 1988 в 10:10 сутринта, в Пловдив. Пращам тази молба защото напоследък доста се замислям върху това "какво иксам да правя?" От доста малка се захванах с една индустрия и се развивам доста добре. Но, една жена която уж видя нещо ми каза, че в близкото бъдеще тотално ще променя професията. Нещо, което още повече ме накара да се замисля. Освен това, скоро гледахме с майка ми линиите на ръцете ми, и за нейно голямо учудване, те са се променили доста от преди 5-6 години. Голяма промяна има в линията на съдбата ми, която отразява кариерата. Обещавам да бъда колкото се може обективна и честна в обратната връзка Благодаря!
  6. Аз пък често напоследък се запитвам, защо спрях да споделям с хората около мен след като това беше моята запазена марка? Всеки приятел казваше че съм като отворена книга, много ми се радваха на личните историите, които споделях... Всичко това за мен бече начин на даване от себе си. Раздавах опита си, мнението си, гледната си точка, историите си, всичко. От 1-2 години насам, забелязвам голяма пестиливост от моя страна свързана с лични неща. Имам чувството, че колкото повече се развивам духовно и като един пълноценнен човек, толкова повече блокирам даването на лична информация. Просто трудно споделям лични неща вече. И най-интересното е че ако го правя, то е доста добре подбранно с най-близките ми приятели, а с хора които понзвам в интернет пространството само например, споделям много по-лесно тези лични неща. През това време, аз не спирам да давам към приятелите си по други начини - давам много време да ги изслушвам и лично мнение ако приемат такова. Но това означава ли че не инвестирам в приятеслтва си вече така както преди? Не знам. Това са просто моите мисли. Има още да мисля по въпроса. А иначе още по темата, вярвам че приятелства могат да се създадат на всякаква възраст и с всякакво времетраене. Спомням си колко бях объркана когато един човек влезе изведнъж в живота ми, стана ми толкова близък приятел, бяхме постоянно заедно и споделяхме всичко. И така както влезе, един ден излезе. Все едно всичко беше сън. Оттогава, съм имала няколко такива приятелства, краткотрайни, но с голяма енергия. И просто ги приемам като част от развитието ни. Имали сме нужда един от друг за този период от време. Целта на приятелството е осъществена и всеки поема по пътеката си.
  7. Много пъти ми е било доказвано че няма нищо случайно в моя живот, но това си пролича най-вече през лято 2005. Тогава, на 17 години, аз се връщам в България да изкарам лятото с роднини и приятели. Месеци преди да тръгна, моля и успявам да накарам родители ми да ме пуснат на летен лагер с класа на моя приятелка. Август месец идва и ние пристигаме в Лозенец. Още първата вечер в дискотеката почвам да се прививам от болки долу в ляво. Болкота приминаваше ту отпред, ту отзад. Не казах на никой, но след като не можах да заспя цяла вечер, събудих приятелките си с рев от болка. Спомням си че чакахме кола да дойде, че да ме закара до близкият град където има болница. Докато чакахме повръщах от болка. Там един млад, симпатичен доктор предположи че е бъбречна криза. Дадоха ми обезпокояващи и ме прати на първия етаж на ехограф. Там в една голяма стая със всякакви медицински уреди ме прие един доктор с бяла коса, излеждаше някъде на около 40 години. Започна да гледа бъбреците с ехографа, но нещо взе ръката да му пълзи надолу...гледа и ми казва "Ама каква млечна кожа имаш..." И решава че и без това е с ехографа, дай да ми погледне и яйчниците. Завъртя се доста там и между хваленето нещо спомена, "А бе ти ще е добре да отидеш на доктор." После реши че ще ми даде пълен преглед, без пари. Направи ми снимки и какво ли не. Трябваше да се събличам на няколко пъти. На този етап, толкова ме беше страх но продължавах да правя това което ми казваше. Болницата беше малка, на първия етаж нямаше никой когато идвах. Като свърши с прегледа реши да ме черпи с кафе в офиса му. От голямата стая направо имаше врата към него. Там взе да ми говори за това как изневерявал на жена си, че секса извън брака е ОК, и колко се гордеел със сина си, който въртял по-няколко на веднъж. Държах чашата с кафето и треперих! По едно време той стана от стола и аз на момента побегнах, извън от офиса и към вратата. Тя беше заключена но слава Богу, ключовете бяха на вратата. Отключих и избягах горе в стаята ми. Благодарна съм че бях там, че точно този човек ме прие и реши да му "пълзи" ръката, защото аз реших да го послушам по-случайност, ей така, и по-късно отидох на доктор. Оказа се че съм спешно за операция! Докторите се чудеха как не се беше спукала кистата която намериха и каква късметлийка съм. Благодарна съм че и ключовете бяха тогава на вратата!
  8. Здравей Александър, Бих искала да те попитам за твоето професионално мнение за едно хомеопатично лекарство. Лекарството се казва Yeastrol и се състои от: Baptista Tinctoria 3X (Wild Indigo) Thuja occidentalis 30C (Arbor Vit) Kreosotum 30C Candida parapsilosis 12X Echinacea Augustifolia 3X (Purple Coneflower) Pyrogenium 200C Mercurius sulphuratus ruber 30C (Cinnibar) Borax 30C Candida Albicans 12X Mercurius Cyanatis 30C Nitricum acidum 30C Sulphuricum acidum 30C Лекарството е спрей който се препоръчва да се използва сутрин и вечер в устата за 6 месеца. Искам да се обърна към хомеопатията за помощ, но просто нямам достатъчно знания да разбера дали тези съставки са достатъчни и ефикасни. Благодаря ти предварително! Бъди жив и здрав!
  9. Нещо малко по-различно, но вижте кой изпълнява http://www.youtube.c...h?v=jEp2jSD4xKc
  10. Моето семейство е още младо, скоро отбелязваме една година от както сме женени, но това не означава че не съм мислила за идеала ми за семейство. За мен духовен идеал (не само за семейството) е едно прекрасено средство за духовен растеж. Нека обясна какво разбирам под духовен идеал: това е посока към която аз осъзнателно решавам да поема и обективно използвам да oценявам моите постъпки и живота ми. Например, един мой духовен идеал е да се науча да умалявам грешките и недостатъците на хората, и да увеличавам тяхните добродетели. В момента в който установих това като мой идеал, аз започнах да измервам растежа си спрямо това което правя и това което искам да правя. Живота ми бавно, но сигурно се променя оттогава. Идеала ми за семените отношения сега е свобода...да давам свободата на човека до мен да бъде себе си.
  11. Честит Рожден Ден на didi_ts днес ! Една много искрена и добра душа. Винаги съм се радвала на нейните мнения тука и оценявам гледната й точка. Благодаря й за думите и подкрепата! Бъди жива и здрава!
  12. Честит Рожден Ден, мила Донка! Нека Бог бди над теб и всички хора около теб. Нека сърцето, душата и умът ти са изпълненени с Любов, Светлина и Хармония! Светъл ден!
  13. Ето и нещо от Учителят, на което току що попаднах и допьлва много хубаво мисьлта на indigo: Степени на любовта (Утринни Слова, 04.04.1937 Неделя, София) Беинса Дуно
  14. Аз лично мога да споделя как пред очите ми, моят баща се промени от този вид балканси мъж в човека който готви и чисти повече от майка ми сега. Преди да напуснем България, аз си спомням майка как от работа директно влизаше в кухнята. Баща ми пък стоеше през повечето време на дивана, чашата с ракийката винаги долу в дясно а от ляво на креслото - дистанционното. Нямам спомени майка да ми да се оплаквала някога, но трябва да призная и че той не се е държал грубо с нея - повишаване на тона е имало рядко и то при някакъв житейски спор свързан с пари или по точно вечната им липса. 8 години по-късно, наскоро се заговорихме за това какъв обрат има. Сега майка ми когато се прибере от работа, винаги първо си почива 1-2 часа. Ако се готви, често е нещо набързо или направо купено. Все по-рядко се готвят манджи, а най-вече когато има такива на вечеря ги прави баща ми който има по-лека работа и няма нужда от такива почивки. Той призна нещо по време на разговора - първите години от брака им, ние сме живяли в един апартамент заедно със семейстовото на леля ми, неговата сестра. Тогава при всеки опит на бащата ми да помага в кухнята, нейният съпруг му се подигравал и го викал в хола да си пият ракията. Сподели ми че по време на мъжки събирания с неговоти приятели е бил "освиркван" едвали не за това колко изнежен се държал. И заради това че не е имал любовница!!!! А баш промяната идва когато тук майка ми започва да споделя и прилага нови правила. Явно тежкият жовот на новото място и най-вече голямата умора я карат да почне да споделя колко й е неприятно тя да върши всичко. Започна и дирекетно след работа да си ляга да почине, без да пита него или децата гладни ли са и какво искат тая вечер. Тогава всеки почна да се спасява и да готви както може. Същото и с чистенето. Детската баня спира да я чисти докато децата не се усетят че ако сами не направят нещо, банята няма да се изчисти сама. И така до днес. Постепенно. Така че не мога да кажа че беше точно социлното положение на жените тука или културата на мъжете като цяло което имаше ефект варху баща ми. В крайна сметка, той тука дружи пак с българи най-вече. Макар че вярвам че е дал, глупаво донякъде, неговият манталитет да бъде оформен доста от приятели, в първите години от брака. Промяната дойде заедно с промяната на държание отстрана на майка ми. И все още почти няма повешен тон и аз ги смятам за щастливо семейство. А пък и аз все още живея в чужбина и след няколко връзки с небългари, взех че се омъжих за българин. Ама за това може и да разкажа по-късно.
  15. Заедно с вас и от другият край на света!
  16. stelllla, Как си? Макар да не сьм писала досега, аз си мисля за теб и твоята дьщеря от пьрвият ти пост!
  17. Ха! Cъвсем случайно (или не) попаднах на тази тема и се изненадох даже да прочета мое мнение (рядко пиша както вече разбрахте от числото до Posts под снимката ми)! Факта че съм писала точно преди една година и то за процеса на влизане в Божественият Път ме кара да си мисля че е трябвало да прочета мислите си оттогава и да си направя честна преценка за това колко съм "извървяла" за този период. Ами, има една крачка напред. С ръка на сърцето си мога да кажа че вече се клатушкам някъде между Втори и Трети Етап, може би по близо до Трети Етап, но хайде да не казвам голяма дума, имайки напредвид новините които чух днес и знайки че трудностти наближават. Пожелавам на всеки да попадне на нещо написано от себе си в някоя нощ...нещо което ще ви накара да се замислите.
  18. Aз лично съм много доволна от тях! Лесно ме хваща цистита и при първи симпоми се протягам към тях. Преди се лекувах само с Ciprofluxacin и много се радвам че се отказах от антибиотика. Даже не бих казала че действат по-бавно. Аз така добре си се познавам че усещам когато аз самата се подтиквам кам цистит пак и в такъв случай пия по две три пъти на ден и отбягвам ужасните болки и дразнене. Аз живея извън България и редовно карам роднини да ми пращат от тях - толкова съм доволна!
  19. Опитвайки се да разбера нейната гледна точка, имам впечатлението че за нея обръщане на внимание означва присъствие в живота. Физически като ме няма поради мои си решения и значи емоционално сам се отделичала от нея. Опитах се да обесня че за мен двете неща не са равни. Знам че ако пътищата ни се разделят все пак е за добро, но нещо в мен ми се свива знайки че моите решения и причиняват на нея един дискомфорт един вид. Май трябва аз да си работя по себе си първо, и моите си представи за свобода и приятелство. За това исках да чуя вашите мнения.
  20. Забелязала съм че много постове се започват с думите "Здравейте приятели" и самата думичка ми изпъкна много в новата тема за доверие. В момента минавам през специфичен момент в моя живот - една приятелка се отдалечава от мен защото аз съм се била променила според нея и не и обръщам внимание както преди. Тези събития ме накараха да се замисля над това какво точно си представяме когато чуем тази дума, как си я доокрасяваме ние сами с нашите си представи и очаквания, съществува ли наистина "най-добър" приятел и кои хора ни стават приятели в крайна сметка - тези които живеят до нас или работим с тях, или приятеството идва от нещо много над това близостта да събере хора с общи интереси. Моля, споделете вашето мнение, приятели
  21. Това (подчертаното) си е доста сериозен, да не кажа непосилен труд и страшно много време. Едва ли някой ще се наеме, освен да се очертаят най-основните щрихи. Колкото до проблема - всеки що-годе добър астролог ще успее да види поне един съществен проблем и да останете изненадана, че той "знае" за него. Ако обаче се притеснявате за някаква дреболия, на която в този момент й се придава особена важност, и най-добрия астролог едва ли ще я "уцели". Въобще това с изпитването на астролозите ми се струва по-скоро каприз, задоволяване на собственото любопитство, отколкото молба за помощ. Погледнах картата - от пръв поглед би трябвало най-съществения проблем в живота да бъде относно професионалната ориентация и реализация. Диана, Моля не приемай въпроса като обида или каприз, не съм искала да прозвучи така. По скоро признавам своето незнание и невежество на тема астрология! Благодаря и на Olq3 за времето и труда който е вложила все пак да начартае някои основни щрихи. Моят 'проблем' е от доста време. С моят приятел бяхме разделени физически за 7 месеца. Това лято пак се събрахме на един континент. От тогава умуваме как да направим така че да останем заедно на едно място. Но е трудно, доста трудно. И това което се нядявам астрологията да каже, ако е възможно, дали трябва да сме на едно място сега, дали това е най-доброто за мен, него, и за нас като цяло. Ако виждате нещо което може даде някакъв отговор на това, моля ви споделете. Сърдечно благодаря
  22. А какво можете да кажете за числото 10...родена сам на 10. 01. 1988 в 10:10 сутринта...имам чувството че виждам това число постоянно в живота ми под една или друга форма...а може би съм свикнала да го търся. И все пак какво означаво това множество 10ки?
  23. Здравейте, А може ли да използвам тази тема като възможност някой да обясни какво моята карта казва за мен и за моя живот като цяло. Не говоря за специфичен въпрос, макар че точно в момента нещата в живота ми могат доста драстично да се променят. Иска ми се да помоля някой да се опита да разгледа моята карта и да види какво казва тя, без да знае за какъв 'проблем' аз си мисля. Бихте ли се съгласили? Благодаря предварително! Родена сам на 10 Януари, 1988, в 10:10 сутринта, в град Пловдив.
  24. Горда съм че съм Българка! http://www.vbox7.com/play:21e000c6
  25. Какво Учителят казва за смелият човек: Противоречие в живота
×
×
  • Добави...