Jump to content
Порталът към съзнателен живот

somespirit

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

somespirit's Achievements

  1. разговорките си ги правете с някой друг. само ще спомена нещо ей така от зор заман, вие хора знаете ли какво е това нещо "желание", примерно имаш желание да отидеш на пикник. Това е Мисъл в главата ви, останалото го оставям на вас, макар че знам голяма полза няма да има. те астралните същества не могат да мислят, нали само желания имало там, горките същества, те дори не са и същества, те са просто мисловна енергия и имат телепатия и то не каква да е ами примерно такава че могат да ви накарат да се влюбите в когото те ви посочат (мисловно), това са така наречените нали ангели те това го правят. Просто един прост опит от моя страна за какво ви говоря. И изведнъж тези астрални същности стават астрални ангели или най-точно казано астрални разуми, те не можели да мислят те могат само да си играят както си искат с телепатията и с мислите на хората.
  2. няма такава опасност, и гледай сега Бог за хората са астралните разуми, а пък има и други разуми доста различни от астралните те как да ги наричаме - други Богове ли. Сега този тъпизъм дето си го цитирал в последния си пост стои на криво. Да ти имаш право и както в самата беседа се говори, аз понякога говоря глупаво. Глупавото е да наричам астралния разум полуидиот, те астралните разуми си имат цели и затова така са го направили това учение на Учителя ви, всъщност те дори са много умни. Обаче, аз като го чета тяхното учение е виж, то е все едно как оня астралния разум си се кефе на каква идиотщина е сътворил за слабите мозъчета на хората, аз го разбирам защо така е написано, защото го мога. Останалото от цитата ти няма да го коментирам, защото ще ми трябват поне 5 листа страници за да го обясня хубаво каква глупост е, а аз нямам намерение да се занимавамс глупости.
  3. астралните разуми ми внушавали нещата дето съм пишел. Само да отбележа един факт така просто за лога, преди да постна тука в тази тема повечето мнения тук във тази тема бяха на хора които не ядат месо и са вегетарианци и си обясняваха разни неща в постовете си, който не го мързи да ги прочете не са толкова много. Та какво стана аз пуснах един пост и какво стана, ами орда месоядци ми се нахвърлиха отгоре какви глупости пиша, ей тези хора от къде се появиха от нищото нали от "провидението". и започнаха да задават тъпи въпроси на които вече някой друг е отговорил в темата. Сега за Учителя ви, Петър Дънов или Беинса Дуно , чел съм доста от писанията му, дори доста и от споровете как точно да го наричате, май Беинса Дуно било най-правилно макара че човека името му е Петър Дънов, но това няма голямо значение. Когато написах в онова изтритото мнение че астрален разум полуидиот е диктувал учението, имах предвид че трябва да се обиди астралния разум за писанията които е диктувал, защото повярвайте ми тези писания не са съвсем разумнически издържани, в това учение има доста пълни глупости. "От няколко месеца обаче се обърнаха нещата... Като видя месо ми се повдига и ми се доплаква. " виж сега един от "низшите" астрални разуми прави така, че това да ти се случва и той те отказва от месото, ако искаш вярвай, не ме интересува много, аз знам че е така (гледай сега може и да ме интересува обаче нищо не мога да направя за да ти го докажа). Модераторска бележка: Това мнение, както и следващите две са преместени от темата Вегетарианство
  4. еми вече ми е изтрит един пост, където се говореше за кокошките, курника и изудкудякването и където критикувах учението на Учителя ВИ. за другото което си писал, ще кажа само че въпросът не е в това че Природата после ще те накаже или пък твоето тяло, въпросът е че ги лишаваме от живота им, като колим животните и после ги ядем. А пък учението на Учителя наистина му е диктувано мисловно от астралните разуми, което си е истина, наистина си е така.
  5. Донке, може ли да се грижим за животните и за популациите им без да ги убиваме, ами май можем, примерно да развъждаме риба, обаче след това да не я ядем, та според теб би могло да се каже че се грижим за популациите им за да има какво после да ядем, прав ли съм. Ловците много обиат природата и животните, знаеш ли колко е хубаво така да тръгнеш из хубавата гора на лов за диви прасета, ей ако знаеш само каква е тръпката, така ако може да свалиш едно прасенце, ами преследването му из гората, дали ще го надвиеш животното. След лова ловната дружинка знаеш ли какво си има, имат си хижичка и после аккво правят там, ам поливат успешния лов, такъв запой си устройват с хапване на месенце от улова, ам какви приказки си разказват за това как е бил еди си кой лов или миналата година как кмета на селото е отстрелял един пъдпадък. Още да продължавам ли .......... За другото по-силните организми изяждали по-слабите така било в природата, ами ни е не сме като животните, ние имаме разум можем да мислим много по-добре от тях, можем да се храним и с растения само, трябва ли тогава да ги убиваме по-низшите видове, все пак не забравяйте че си говорим за убиване на живо същество.
  6. как ли да започна не ми се пише в този ваш форум по ред причини....... Но все пак не ям месо от почти 2 години, нито мисълта ми нито съзнанието ми се е променило, разлика почти няма в сравнение от преди, това е една от причините да не ми се пише тука. само искам да ви покажа една друга насока в нашия човешки живот а вие си измисляйте изводите. В почти всяка една държава има едно такова дружество и в България го има: "Съюз на ловците и риболовците в България" дори ще ви го цитирам цялото съобщение: драги съфорумци вегетарианци, това за нещо нормално ли го намирате имаме си дори дружества за убиване на животните и нали знаете удоволствията от лова и риболова, цветуща цивилизацийка сме няма що. Дори съобщението за вършва с поздрав доцент еди кой си представител на човешката наука, който и човек е и председател на дружество за убиване на живи същества. който разбрал, който не здраве да е, ама не е така ........
×
×
  • Добави...