Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ribolinov

Участници
 • Общо Съдържание

  23
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Не казвам

Последни Посещения

3993 посещения на профила
 1. Ribolinov

  Защита на животните

  Бих те попитала - ти лично какво направи за да го спреш. Ако това се случи на моя котка или куче, светът ще му се стори малък. Живея си. Какво да направя. Ела го спри ти Със злобен човек можеш да се разбереш, с прост - никога. Народна мъдрост. Така е, и аз се чудя защо ви разбрах така добре
 2. Ribolinov

  Защита на животните

  Ами, живей си и не се оплаквай. Ти къде видя оплакване в поста ми?
 3. Ribolinov

  Защита на животните

  Бих те попитала - ти лично какво направи за да го спреш. Ако това се случи на моя котка или куче, светът ще му се стори малък. Живея си. Какво да направя. Ела го спри ти
 4. Ribolinov

  Защита на животните

  Комшията също стреля. 2-3 местни кученца, маркирани, почти всеки ден си "отнасят", стига да има ракия... Даже моето куче допреди дни беше с наранена лапичка и имам известни подозрения, но не са основателни, защото може да си я е ударило вкъщи Градът е малък, беззаконието- голямо.
 5. Ribolinov

  Любимите Ви животни?

  Здравейте, имам едно въпросче. От как се помня, си имаме котки в нас. Вероятно повечето хора, които си гледат котки, знаят, че когато животното усеща, че умира, се усамотява или отдалечава максимално от дома. Така се случи и с 14-годишната ми котка тази зима. Никога не беше прекрачвала двора(женска беше и не миткаше като мъжкарите). Сестра ми я намерила мъртва надолу по една улица на място, прекалено далеч от къщата ни. Практика е при тези животни да бягат от мястото, където са живели цял живот. Някой знае ли защо го правят? Теорията ми е, че когато консумират негативната енергия на дома, се стремят да я изкарат далеч от него, в знак на благодарност, че са били приети там. Поздрави!
 6. Ribolinov

  Чакрите

  Здравейте, видях темата за чакрите и искам да попитам коя чакра отговаря за долната част на гръдния кош, т.е. около и малко над слънчевия сплит и как мога да стимулирам и хармонизирам тази зона. Също така искам да знам как да стимулирам и хармонизирам сърдечната чакра. Накратко казано- имам слаби гръден кош и ръце на фона на силни коремни и шийни мускули, т.е. някъде между 2а и 5а чакра е слаба връзката, като че ли най-добре е изразено това именно около долните ребра(под гърдите и над корема съм най-слабичък). Мерси ви!
 7. Здравейте всички, имам малък здравословен проблем. Като стоя 10ина минути на хладно/влажно място, ми секретира носът, не нацяло, но почти винаги едната от двете ноздри ми е леко запушена. Особено е неприятно сутрин като стана, защото това ме затруднява да си правя упражненията, първо трябва поне 15-20 минути да си прочиствам ноздрите с най-различни процерури, с минимален успех. Имах като малък проблеми със сливиците, боледувах често, и вероятно по тази причина секретирам повече от допустимото. Има ли някакъв начин поне да си очиствам ноздрите или нещо, което ще ми помогне в случая? Благодаря предварително.
 8. Ribolinov

  Сезоните

  Здравейте отново, правя малко тъпо запитване, искам да знам кой ден, по-точно кой изгрев е по-важен в енергиен план-този сутринта на равноденствието на 20и, или този на 21и сутринта? Защото тази година то се пада по обяд-13:43. Мерси!
 9. Ribolinov

  Прошка

  Здравейте пак, искам да попитам според вас когато човек е съгрешил спрямо вас, но отказва да го признае, трябва ли да му дадеш прошка, защото дори и да останеш със старание за това и добро чувство, усещаш, че насрещната страна дори не е готова да приеме самата прошка? Тоест прошката двустранен процес ли е?
 10. Ribolinov

  Житен режим 2009

  Издържах режима като войник и отслабнах с пет кила, които трябва да наваксвам . Отначало беше малко трудничко, но като посвикнах и воала . Като за първа година не е зле, днес хапнах по мъничко на по-често, но се изкуших и изядох и един шоколадов бонбон . Иначе беше супер, чудесно се чувствах и се надявам всички да са така. Благодаря на всички ви и успех на тепърва започващите режима!
 11. Ribolinov

  Житен режим 2009

  За ден трябва да се консумират 3 ябълки и 9 ореха + житото, т.е, за едно хранене - порцията жито, малко мед, 1 ябълка и 3 ореха. Трябва да се пие и много вода, по възможност гореща вода. По начало не трябва да се яде друго по време на режима. Аз лично направих за първи път суровата версия - само жито - без ябълки, мед и орехи, но си е волево изпитание наистина. Не зная каква е за теб нормата на човешкото тегло, но и аз не нося много килограми върху себе си, а нямах особени проблеми при този режим. Със здраве! Успех! Благодарности големи, вече всичко ми стана ясно. Аз и без това си пия по 4 л много хубава изворна вода на ден, само трябва да си я сваря . Успех и на теб и всичко най-приятно!
 12. Ribolinov

  Житен режим 2009

  Пак нещо не ми стана ясно . Тези ябълки, орехи-по един път на ден ли се ядат, в смисъл-по ябълка сутрин, обед и вечер, и по 3 ореха ? И още нещо- трябва ли да се яде нещо друго през това време? Защото аз съм 10 кила под нормата, да не говорим, че само хляб ям минимум по един на ден .
 13. Ribolinov

  Стара планина

  В Стара Планина има много силно енергийни места
 14. Благодаря ти много, всичко ми стана ясно освен едно-защо часът на лягане е по-важно да е фиксиран от този на ставане?
 15. Здравейте, отново се обръщам към вас за помощ, да ме насочите как да постъпя с режима на съня си. Лично ми трябват 10 часа, за да се наспя добре, но от тук прочетеното ми стана ясно, че толкова сън не е особено полезен. От друга страна, доколко е полезно човек да спи по-малко от това количество? Също така искам да попитам в моя случай как е най-благоприятно да си нагодя режима, за да ставам по-рано(ранното ставане и лягане ми влияят по-добре по принцип-чувствам се по-бодър, освен в случаите, когато съм недоспал). Имам няколко варианта, които ми се видждат приемливи, но ми е наложително ставането да е преди 8 часа сутринта. Ето ги: 1. Лягане в 22:00, ставане в 8:00 2. Лягане в 21.30, ставане в 7:30 3. Лягане около 20:00-21:30, ставане между 6:00 и 7:30 4. Да си намаля часовете за спане. Според съветите на Петър Дънов часовете за лягане трябва да са 20:00, 22:00, 24:00, а тези за ставане-4:00, 6:00, 8:00, 10:00 и т.н. -нечетните(но тук идва въпросът според кое часово време?) Също така ако може да ми дадете съвет как да обвържа най-приемливо подобни часове със смяната на времето през пролетта и есента. Накратко казано-моля да ми дадете съвет за добър режим на спане, който да е обвързан що-годе с казаното от мен. Благодаря предварително на отзовалите се!
×