Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Dew-drop

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Dew-drop's Achievements

  1. Всеки , който обича театъра има спомен за началото на тази любов. Една вечер случаят го отвежда в театъра и там той среща актьор, спектакъл или дори само текст, които го карат да открие живия смисъл на двете устойчиви клишета - "магията на театъра" и "любовта към театъра". Този изкушен зрител им посвещава много от своите вечери и открива, че театърът е великолепен. Понякога нашият зрител дори не може да си спомни защо всъщност обича театъра и в какво се състоеше неговата "магия"? Защо беше започнал да ходи на театър? как мислите?
  2. Христос Воскресе!!! на всички желая мир и светлина за душата!
  3. Здравей, Ако мога да ти дам съвет с моето мнение, то действай пак, не мисля, че картите няма да ти дадат съвет.... концентрирай се и те ще се наредят отново така, че да ти помогнат....
  4. Колко ло много пъти сме си мислили,говорили...за любовта...Колко много сме чувствали... Мисля си ,че любовта по своята същност не е чувство....Любовта е действие,тя по своята същност е действена,изкуство което повечето хора си мислим ,че владеем.Тя е изкуство и единение,тя е философия и религия. Тя ...Любовта.....е изворът ми.
×
×
  • Добави...