Jump to content
Порталът към съзнателен живот

pavli82

Участници
  • Общо Съдържание

    134
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    pavli82 got a reaction from Осма Тиванска врата in Вълшебникът във вас   
    Творческата сила на въображението Невил Годард



    През 1933 година, стар приятел на 28 годишния Невил му предал знание, чрез което да разбере творческата сила на въображението си. Една техника, която младият Невил прилага и успява да осъществи желанието си да предприеме презокеанско пътешествие въпреки липсата на всякакви финанси.

    Целият този запис на Невил Годард от 1955г. е описание на тази техника. Описани са конкретни действия и насоки как да процедирате, ако желаете нов дом, повишение в работата, пътуване, намиране на партньор в живота, подобряване на прекъснати взаимоотношения, решаване на здравословен проблем...

    Този случай от 1933 г. изиграва съществена роля в живота и делото на Невил, който се посвещава изцяло на този нов начин на мислене. Провидението го среща с известния етиопски евреин Абдула, който му предава знанията си по иврит, Кабала и „повече истинско християнство от всеки друг, който някога съм срещал" -- както казва Невил. Той става един от най-влиятелните учители на своето време в направлението Нова Мисъл.

    Днес световно известния Джоузеф Мърфи -- известен в България с поредица от книги като „Силата на Твоето Подсъзнание", казва, че Невил един ден ще бъде признат за „един от най-великите мистици на света"
  2. Like
    pavli82 got a reaction from feya in Миналите Животи - практика?   
    Права си, съгласна съм с теб за опастностите от психотерапиите.
    Това което регресионистът при методът на Долорес Кенън прави е да интервюира своят пациент , да задава предварително изготвеният лист с въпроси и да следи за безопастността на човека. Няма никакво вмешателство. При сесия регресиониста иска позволение да задава въпроси на Висшия Аз на своя пациент и така всяка информация идва от теб самия докато си в това ниво на Тета вълни на мозъчна дейност. Ниво което сам не би могъл да изследваш защото ... заспиваме Висшият Аз е част от Колективното Свръхсъзнание и за това не само може да ти даде информация за теб самия а и за всеки друг човек или събитие. Това е като да имаш достъп до една обща банка с информация, но какво ще премине и ще се получи зависи от желанието на пациента и неговите вярвания и духовно развитие в момента.
  3. Like
    pavli82 got a reaction from feya in Миналите Животи - практика?   
    Напълно съм съгласна с теб че всичко, което получаваме като информация е дар от Източника, от там където идваме и където сме създадени. Не би било възможно за обикновения човек да се докосне дори до тези нива, ако нямаше благословията и подкрепата на Духа. Но времето е такова, че не можем повече да си затваряме очите, а и не ни върши никаква работа да продължаваме да отричаме кои сме всъщност, и да претендираме че всичко е измислица, че натрупания опит от миналото е просто ненужен. Живеем в едни от най-интересните години на нашата планета, години когато всичко се случва безкрайно бързо, промяната може да те отнесе, ако сам не се развиваш със същия темп.
    Всеки е дошъл на тази Земя да се учи и макар скептиците да не вярват, да , те също са имали много прераждания, и всичко това с една цел, да може духът вселил се в човешко тяло да научи какво е Емоция, какво е Зло и Добро, да изживее всяка една възможна роля в този сериал наречен "човешки живот", понякога си позитивен герой, понякога отрицателен, през всичко трябва да се мине, за да знаем какво е да живееш в този свят на дуалностите. Ще си речете защо ни е това, за каква цел?
    Всеки един от нашите минали и бъдещи животи е с цел натрупаното знание да се отнесе отново при Източника, Бог, Създателя, Висшия Разум, защото Бог се развива. Всяка една душа съв своите опитности допринася за натрупване на тези знания в Източника.

    Какво общо има това, защо ни е да се интересуваме от нашите минали животи... Е има една подробност, която не бива да се забравя. Ние хората макар и да изглежда на повърхността, че всичко сме забравили, не е така. В тялото ни, във всяка клетка, се съдържа информация за нас, кои сме, от къде идваме и какви предишни опитности имаме. Тази информация е дълбоко в нас и достъпна, стига да пожелаем да се допитаме до опита, който вече сме натрупали в миналите си животи. Не мисля че ако успеете да видите себе си в една друга светлина ще се "обремените", а защо да не повярвате отново в себе си и силата която имате, виждайки как сте се справяли преди, през какво сте минали. Ние хората често нямаме самоуважение, проблемите са ни налегнали и всичко изглежда като омагьосан кръг. Но същата тази душа е преживявала толкова много неща и се е справяла, учейки търпеливо урок след урок, живот след живот.

    Регресията може да помогне на човек да види нещо от миналото, което има връзка със сегашния му живот. Това което ще премине отвъд Бариерата е под контрол На Духа, нима си мислите че Създадтеля би ви навредил. Както казва моята учителка "не можеш да дадеш на бебе пържола" Това което е добра храна за възрастния , не е добро и е твърде тежко за бебето. Така и с хората при регресия... Информацията идваща е само с цел да помогне и съответно ще бъде във вид и количество съответстващо на вашето разбиране и развитие в момента, ви даде кураж, вяра, разбиране към сегашната си ситуация. Надежда да можете да се справите по-добре и да намерите това, което търсите в живота.
    Няма от какво да се страхувате, всичко което идва е от самите вас, от вашият Висш Аз, а той не би ви навредил давайки ви нещо трудно за асимилиране. Има изискване за успешната регресия - трябва човекът наистина да го иска от цялото си сърце и да е вътрешно готов. За това и когато вие все още не сте готови да се изправите и да видите истинското си Аз, да оставите всички глупави страхове и да се доверите на сърцето, дори най-успешния регресионист да ви води сесията пак няма да се получи нищо.

    Миналото не е важно. Важни са уроците които сме научили ако те могат да ни допринесат за днешния ни момент, в някаква трудност. Именно това цели и техниката на Долорес Кенън. Много хора страдат от заболявания, които са пренесени от миналото, макар и хората да не осъзнават това. За всяко нещо си има причина, по време на сесия може да се намери именно причината, било то за здраве или за отношения в семейството. Осъзнаване на причината и освобождаване на тази енергия е жизнено необходимо за изцерение на тялото и на връзките ви с хората. Но тези отговори за сега са достъпни чрез регресията, която е мощен източник на информация.

    Има една част от метода на Долорес Кенън, която никой друг в света не практикува. Това е най-скъпоценното в тази техника.
    Докато човекът е все още в хипноза, след като е разказал няколко важни за него животи, се иска позволение да се говори с неговия Висш Аз, Колективното Съзнание, където се съдържат отговорите на всички въпроси за дадения човек. Това е онази най-дълбока част от теб самия свързана с Духовния Свят по невероятен начин. Самият ти отговаряш на въпроси (които предварително си избрал) , а отговорите ти - ако не се направи запис, човек ще реши че някой друг отговаря, не за друго, а защото "Аз не мога да го измисля, не съм толкова умен, или .."
    Мъдростта на отговорите, това е Висшият Аз, отговаря той а не личността която живее на Земята.
    Съвети и напътствия получени по този начин са много полезни, тогава се пита и какава е целта в живота на дадения човек (ако самият той се интересува).
    Висшият Аз или още Колективното съзнание, е сила много могъща, за Тях няма нищо невъзможно, Те искат да помагат, но ние трябва да им позволим. В момента на сеанса, това което Долорес е открила е че стават най-чудодейните излекувания. Тя иска помощ и пълно сканиране на тялото на пациента от Колективното Съзнание, те своевременно дават информация и отстраняват проблеми по тялото.

    няма нищо невъзможно за Тях...Ще се учудите ако разберете колко много от заболяванията сами си ги причиняваме буквално със собственото си поведение и държание едни към други. Всяка ярост, гняв, негативност насочена към другия срещу нас, се връща като нож обратно с двойна сила и хоп ... лепнали сме си нещо.

    Ще си кажете - ами как да ги избягваме тези неща, понякога не е възможно, ядосват ни, дразнят ни ...
    Именно това може да осъзнане човек при една регресия, защо определени хора сякаш "му дърпат фитила", много от отношенията ни са кармични, все едно причината да се държим така не е от сега, но има начин това да се премахне, старата карма да се освободи и после - вие и същите тези хора няма да имате същите отношения. Те могат да продължават опити да ви предизвикат, но вие веднъж разбрали връзката си с тях, защо и как, с каква цел се случва всичко, вече ще сте им простили отдавна. няма друго чувство освен любов веднъж като разбереш кой с каква цел е в твоя живот.
  4. Like
    pavli82 got a reaction from feya in Случайности, съвпадения, поличби   
    И аз вярвам в това и когато човек започне да търси скоро започва и да ги вижда... и разбира. Само трябва търпение и да не насилваме нещата, за да може да тече през нас тази информация
  5. Like
    pavli82 got a reaction from feya in Съществуват ли предварителни договорки между душите?   
    В подкрепа на темата е и книгата на Робърт Шварц "Храбри Души" с подзаглавие "Сами ли избираме предизвикателствата преди да се преродим"

    Страхотна книга и много добра концепция,която ни позволява да видим отвъд ограниченията и да разберем защо ни се случват някои тежки предизвикателства в живота, да разберем че всички сме минали през всяка възможна роля и на жертвата, и на насилника, и всичко това ни е дало познание и израстване, лично преживяване през всички възможни емоции и уроци.

    http://espirited.com/%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B8-%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B8/

    Доказателства могат да се намерят и чрез регерсивна хипноза.
    Самия Робърт Шварц ангажира 4 различни медиуми, различни по своите способности, които работят с 10 обикновени човека, и изследват плана на душата преди да се роди, свързват се с душите им в онези моменти, когато те са решавали къде и с кого искат да се превъплатят така че да се предоставят най-големи възможности за научаване на различните уроци - на кой каквото му е било нужно да научи в дадения момент.
  6. Like
    pavli82 got a reaction from Донка in Безусловната любов   
    Напоследък за мое съжаление в живота си се нагледах на изблици на нелюбов, а камо ли безусловна любов и то на хора възприемащи себе си като духовно развити. Най-големия признак на липсата на тази любов бе критиката, осъждането, оценяването, вкарването в рамки, съревнованието и безкрайните опити да се постави другия в по-низша позиция по всякакви начини. Сякаш хората на всяка цена искат да си докажат, че са по-добри от останалите за да се чувстват пълноценни същества.

    Безусловната любов е тотално приемане, въпреки обстоятелства, нещастия, въпреки тежките изпитания, въпреки грубите думи и нараняванията причинени от познати и непознати хора, да виждаш че всяко нещо е перфектно по своя замисъл и е с цел да те научи на нещо, да имаш силата да откриеш урока и да не мразиш пратеника на посланието, онзи чрез чието предизвикателство ти се учиш.

    Безусловната любов е най най-трудния за усвояване урок на душите на земята и ако има такива, които са го усвоили, то те са малцина или вече са на друго ниво на съществуване.

    Най-трудно е да се научиш да видиш отвъд, да прозреш и прогледнеш през повърхността на нещата, да видиш в действията на твоя "враг" душата, която Горе е обещала да ти помага подлагайки те именно на изпитанията, които са най-подходящи за да постигнеш ти желаните качества и осъзнаване.

    Мечтая си за деня, когато вместо да се съревноваваме ще търсим общото, приликите, нещата по които си допадаме и се харесваме. Вярвам че колкото повече време отделяме да търсим нещата, които ни свързват, те ще стават все повече и повече, докато накрая осъзнаем, че ние сме другия и другия е нас.
  7. Like
    pavli82 reacted to Ани in Основите на нумерологията   
    Много ми е интересна нумерологията, но винаги съм се съмнявала при изчисляване на цифровото съответствие на името.

    Основите на нумерологията са доста далече в древността. Идват от Индия, Шумер...При евреите всяка буква си има свое число и думи с еднаква цифрова стойност неизменно имат и сходно значение. Това е застъпено в гематрията - част от Кабалата. За съжаление при изучаването на гематрията е необходимо да се знае иврит. Или по-скоро древноеврейски?

    Всяка нация е в съответствие със своята азбука и се влияе от нея. Затова всеки трябва да изчислява името си, според азбуката на своята родина. Ако човек напусне страната си и приеме ново име, той влиза в синхрон с вибрациите на новата си среда.

    Азбуката на всеки език си има свой неизменен порядък (според вибрациите на буквите). В кирилицата числената стойност на буквите се определя от бройната им последователност, като в латиницата. Но това според мен е механичен способ. идващ от съпоставянето на поредния номер в азбуката. Както казва Атлантида, братята Кирил и Методи не са се интересували явно от вибрациите на съответните букви при подреждането им.

    Така, че когато се изчислява: Символа на душевния стремеж (сбора от цифрите на гласните букви), Символа на латентното Его (същото - за съгласните) и Символа на израза (редуцирания сбор от първите две), то доколко това е вярно при таблиците: буква – число на кирилицата не знам? Същото се отнася и за кармичните уроци. Между другото такъв е и принципа на съпоставянето между буквите и числата по Питагоровата система. Питагор е визирал гръцките букви май?

    Затова от известно време се загледах в халддейската нумерология, която понякога се нарича още мистическа нумерология. При нея всяка буква има свое уникално цифрово значение, което се определя от вибрациите на буквата, а не от мястото й в азбуката. Освен това буквите се номерират с цифри от 1 до 8 (а не от 1 до 9, както е при Питагор). Числото 9 се смята за свещено и се разглежда отделно. Ако при Питагорейската система за основно име се смята това, което е записано в свидетелството за раждане, то в халдейската – това, което най-често се използва. Привържениците на халдейската нумерология твърдят, че макар и по-трудна за прилагане, резултатите от нея са много по-точни. Съвместимост на халдейската и класическата системи има само при рождената дата. Но и тук доколкото знам се акцентъра най вече на рождената дата, на месеца и годината – по-малко.

    За халдейската нумерология може да се прочете в този сайт. Съответствията между латиницата и съответните цифри може да видите в тази таблица:


    А ето как е при Питагор:


    Не мога да открия засега никъде тези съответствия при кирилицата.

    Всъщност доколко тази система е халдейска ми е под съмнение? Халдея след 8 в.пр.н.е. е по скоро географско понятие за страната от двата бряга на Долен Ефрат, до Персийския залив, с главен град Вавилон. В запазените плочки има откъслечни данни засягащи астрологията ,но няма нумерология. Според някои източници тази система идва още от шумерите.(?)

    За основа на гематрията в Кабалата и на нумерологията някъде считат тайнствената „Халдейска книга на числата“(„Chaldean book of numbers“). Знае ли някой нещо за тази книга?

    И още един въпрос – дали е направена вече система за връзката на буквите от кирилицата със съответните цифри според халдейския принцип. Според мен е доста сложно.

    И тъй като тук има много 8-ци ето интересни неща за това число:

    За Питагорейците 8 означава триизмерност и стабилност, в шумеро-семитската традиция 8 обозначава магическото число на небето, за будистите 8 е пълнота и съвкупност на всички възможности, както и символ на добри предзнаменования. В Египет 8 е числото на бог Тот, а за евреите – 8 е числото на Бога. В християнството 8 е числото на възраждането и обновлението. В индуиза 8х8 означава порядъка на небесния свят, установен на земята. Има осем области на света, осем слънца, осем части на денонощието, осем чакри. За исляма престолът, управляващ света, се поддържа от 8 ангели, съответстващи на 8-те световни посоки. За японците числото 8 също е важно, а небето има 8 богове.
    В основата на китайската нумерология стои даоистката традиция, отразена във великата Книга на промените “И Дзин”. В китайската културна традиция числото 8 е олицетворение на просперитет, благополучие и увереност в бъдещето. То носи в смисъла си и представата за неочаквана съдба и съдбовен момент. За китайците 8 е цялост, пълнота и успех. “Ба-гуа” – това са 8 триграми и двойки противоположности, които обикновено са разположени в кръг и символизират времето и пространството, както и радостта от човешкото съществуване.
    По изказ щастливите числа са близки до думи с позитивен смисъл. От всички положителни числа за най-добри се смятат 6, 8 и 9. Китайската дума за числото 8 по звуков състав е сходна с думата за просперитет и богатство, както и с думата “съдба” в положителния смисъл, т.е. шанс, късмет. Числото 88 е близо до думата “щастие”, чийто йероглиф се използва за украса на входовете на къщите и магазините. Числото 8 прилича на “умножение” на китайски и съвсем логично предизвиква представата за изобилие.

    За съжаление аз не съм 8-ца.
  8. Like
    pavli82 got a reaction from ivail in Грег Брейдън - Езикът на Божествената Матрица   
    Грег Брейдън - МИЛАНО 2007
    - Един уникален семинар -
     
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FDDTl2MJGYU#!

    Кой е езикът на божествената Матрица?
    Коя е тази сила, с която всеки един човек се ражда в тялото си, но не използва?
    Две грешни предположения на науката в миналото, които променят всичко.
    Коя е Новата Наука?

    Как да използваме езика на БМ и с какво могат да ни помогнат древните традиции съхранени в манастирите на Тибет и Египет?
    Кои сме ние? Съществува ли обективен наблюдател или всички са участници във Вселената?

    Разбиранията на Айнщайн и на проф. Джон Уилър за Вселената.
    Вярвания – основа на начина, по който изживяваме живота си.
    Невил Годард – “The power of Awareness”. Какво е Вярата?
    Чудеса на Вярата.

    Частици квантова енергия – градивен елемент на човека.
    Способността на квантовите частици променяйки себе си да влияят върху миналото.
    Кое държи всички квантови частици съвкупно? – Макс Планк – баща на Квантовата теория
    Енергийното поле, Матрица, Интелект...

    Вярата – кодът за привеждане на възможностите в реалност в този свят.
    Как да променим физическата материя (атомите) променяйки енергията, в която те съществуват.

    За всички скептици и „учени” поставящи под съмнение всичко казано до тук:
    - Ефект на Старк – промяна на електрическото поле води до промяна на атома.
    - Ефект на Зимън – промяна на магнитното поле води до промяна на атома.

    Кой орган в тялото произвежда най-силното електро-магнитно поле?
    Как вярванията ни влияят върху електрическите и магнитни полета?
    Квантовите възможности в живота – енергийни вълни в постоянно движение.
    Кое произвежда Стоящата вълна, която заключва квантовата възможност в реалността на този момент?

    Три научни експеримента, които променят вярванията ни за нашия свят:
    Експеримент 1 – Веднъж разделени физическите частици остават свързани енергийно. И всичко, което е било свързано някога във Вселената преди Големия Взрив , днес също е свързано енергийно.
    Експеримент 2 – Фантомен Ефект на ДНК – Човешкото ДНК влияе на физическия свят.
    Експеримент 3 - Какъв ефект има сърцето и това, което чувстваме върху ДНК и тялото ни? Способност на човешките емоции според характера си да напрягат или релаксират ДНК променяйки формата му и влияейки по този начин върху имунната система и хормоните в тялото.

    ВРЪЗКА между ЕМОЦИИ - ДНК - ФОТОНИ (градивните частици, от които е изграден света)

    Експеримента на Майкълсън-Морли – съществува ли Етерно поле?
    100 години на погрешно схващане и цяла наука основана на грешка.

    Август 1986г. списание “Nature”- повторение на експеримента на Майкълсън-Морли с по-добро оборудване от ВВС на САЩ - Изводи – Етерното поле наистина съществува, точно както са го предсказали екипът Майкълсън-Морли 100 години по-рано.

    Божествена матрица – квантова холограма – полето

    Резултатите на НАСА и обсерваторията ЧАНДРА.
    Какво има в празнотата на Космоса? – Празното пространство не е празно.
    Как да освободим силата на Божествената Матрица в нашия живот?
    Холографския принцип в Природата.

    Защо молитвите са толкова важни?
    Великата Духовна мистерия на древните традиции
    Как да създадем кохерентна емоция в сърцето си за да лекуваме телата си и да променим света?

    Проект „ГЛОБАЛНО СЪЗНАНИЕ” на Принстънския Университет за измерване на човешкото съзнание по света
    Знанието холографско ли е?

    Дистанционно виждане
    СЪСТРАДАНИЕ
    Коя е силата свързваща всичко във вселената?
  9. Like
    pavli82 got a reaction from ivail in Грег Брейдън - Езикът на Божествената Матрица   
    В продължението "Езикът на Божествената Матрица" - част 2, Грег Брейдън ни прави свидетели на още древни знания, които можем да използваме днес за да решаваме проблеми и да подобрим живота си.
     



    Теми засегнати във втора част:

    Силата на Състраданието

    Как да създадем изцеление за себе си и другите

    Тайната библиотека в коптско-християнския манастир
    "Св. Катерина" в Египет

    Липсващото Евангелие на Тома

    "Искайте без скрит Мотив!"

    Тайната на източните бойци

    Индианска традиция за отправяне на молитва

    Експерименти за установяване на мир по света

    Формула

    Институт по Математика на Сърцето - експеримент с публиката

    Невил Годард за силата във всеки един от нас

    Думите на древният поет и суфист Руми

    Обобщение на доказателствата дадени в семинара


    Грег Брейдън се позовава и цитира една забележителна личност от миналия век - Невил Годард. Ако желаете да се докоснете до частица от неговата мъдрост не пропускайте да видите този негов запис от 1955 г.

    Творческата сила на въображението Невил Годард - http://www.youtube.com/watch?v=eZlT95...

    А за тези от вас, които за първи път чуват името на суфи поетът Руми горещо ви препоръчваме книгата "Любов" на Елиф Шафак - безценна за постигането на едно истинско и по-дълбоко разбиране на себе си, Бог и любовта.

    Ако сте пропуснали да изгледате първа част на семинара на Грег Брейдън "Езикът на Божествената Матрица" можете да го гледате от тук:
  10. Like
  11. Like
    pavli82 got a reaction from Креми (късметче) in Грег Брейдън - Езикът на Божествената Матрица   
    Грег Брейдън - МИЛАНО 2007
    - Един уникален семинар -
     
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FDDTl2MJGYU#!

    Кой е езикът на божествената Матрица?
    Коя е тази сила, с която всеки един човек се ражда в тялото си, но не използва?
    Две грешни предположения на науката в миналото, които променят всичко.
    Коя е Новата Наука?

    Как да използваме езика на БМ и с какво могат да ни помогнат древните традиции съхранени в манастирите на Тибет и Египет?
    Кои сме ние? Съществува ли обективен наблюдател или всички са участници във Вселената?

    Разбиранията на Айнщайн и на проф. Джон Уилър за Вселената.
    Вярвания – основа на начина, по който изживяваме живота си.
    Невил Годард – “The power of Awareness”. Какво е Вярата?
    Чудеса на Вярата.

    Частици квантова енергия – градивен елемент на човека.
    Способността на квантовите частици променяйки себе си да влияят върху миналото.
    Кое държи всички квантови частици съвкупно? – Макс Планк – баща на Квантовата теория
    Енергийното поле, Матрица, Интелект...

    Вярата – кодът за привеждане на възможностите в реалност в този свят.
    Как да променим физическата материя (атомите) променяйки енергията, в която те съществуват.

    За всички скептици и „учени” поставящи под съмнение всичко казано до тук:
    - Ефект на Старк – промяна на електрическото поле води до промяна на атома.
    - Ефект на Зимън – промяна на магнитното поле води до промяна на атома.

    Кой орган в тялото произвежда най-силното електро-магнитно поле?
    Как вярванията ни влияят върху електрическите и магнитни полета?
    Квантовите възможности в живота – енергийни вълни в постоянно движение.
    Кое произвежда Стоящата вълна, която заключва квантовата възможност в реалността на този момент?

    Три научни експеримента, които променят вярванията ни за нашия свят:
    Експеримент 1 – Веднъж разделени физическите частици остават свързани енергийно. И всичко, което е било свързано някога във Вселената преди Големия Взрив , днес също е свързано енергийно.
    Експеримент 2 – Фантомен Ефект на ДНК – Човешкото ДНК влияе на физическия свят.
    Експеримент 3 - Какъв ефект има сърцето и това, което чувстваме върху ДНК и тялото ни? Способност на човешките емоции според характера си да напрягат или релаксират ДНК променяйки формата му и влияейки по този начин върху имунната система и хормоните в тялото.

    ВРЪЗКА между ЕМОЦИИ - ДНК - ФОТОНИ (градивните частици, от които е изграден света)

    Експеримента на Майкълсън-Морли – съществува ли Етерно поле?
    100 години на погрешно схващане и цяла наука основана на грешка.

    Август 1986г. списание “Nature”- повторение на експеримента на Майкълсън-Морли с по-добро оборудване от ВВС на САЩ - Изводи – Етерното поле наистина съществува, точно както са го предсказали екипът Майкълсън-Морли 100 години по-рано.

    Божествена матрица – квантова холограма – полето

    Резултатите на НАСА и обсерваторията ЧАНДРА.
    Какво има в празнотата на Космоса? – Празното пространство не е празно.
    Как да освободим силата на Божествената Матрица в нашия живот?
    Холографския принцип в Природата.

    Защо молитвите са толкова важни?
    Великата Духовна мистерия на древните традиции
    Как да създадем кохерентна емоция в сърцето си за да лекуваме телата си и да променим света?

    Проект „ГЛОБАЛНО СЪЗНАНИЕ” на Принстънския Университет за измерване на човешкото съзнание по света
    Знанието холографско ли е?

    Дистанционно виждане
    СЪСТРАДАНИЕ
    Коя е силата свързваща всичко във вселената?
  12. Like
    pavli82 got a reaction from Слънчева in Грег Брейдън - Езикът на Божествената Матрица   
    Грег Брейдън - МИЛАНО 2007
    - Един уникален семинар -
     
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FDDTl2MJGYU#!

    Кой е езикът на божествената Матрица?
    Коя е тази сила, с която всеки един човек се ражда в тялото си, но не използва?
    Две грешни предположения на науката в миналото, които променят всичко.
    Коя е Новата Наука?

    Как да използваме езика на БМ и с какво могат да ни помогнат древните традиции съхранени в манастирите на Тибет и Египет?
    Кои сме ние? Съществува ли обективен наблюдател или всички са участници във Вселената?

    Разбиранията на Айнщайн и на проф. Джон Уилър за Вселената.
    Вярвания – основа на начина, по който изживяваме живота си.
    Невил Годард – “The power of Awareness”. Какво е Вярата?
    Чудеса на Вярата.

    Частици квантова енергия – градивен елемент на човека.
    Способността на квантовите частици променяйки себе си да влияят върху миналото.
    Кое държи всички квантови частици съвкупно? – Макс Планк – баща на Квантовата теория
    Енергийното поле, Матрица, Интелект...

    Вярата – кодът за привеждане на възможностите в реалност в този свят.
    Как да променим физическата материя (атомите) променяйки енергията, в която те съществуват.

    За всички скептици и „учени” поставящи под съмнение всичко казано до тук:
    - Ефект на Старк – промяна на електрическото поле води до промяна на атома.
    - Ефект на Зимън – промяна на магнитното поле води до промяна на атома.

    Кой орган в тялото произвежда най-силното електро-магнитно поле?
    Как вярванията ни влияят върху електрическите и магнитни полета?
    Квантовите възможности в живота – енергийни вълни в постоянно движение.
    Кое произвежда Стоящата вълна, която заключва квантовата възможност в реалността на този момент?

    Три научни експеримента, които променят вярванията ни за нашия свят:
    Експеримент 1 – Веднъж разделени физическите частици остават свързани енергийно. И всичко, което е било свързано някога във Вселената преди Големия Взрив , днес също е свързано енергийно.
    Експеримент 2 – Фантомен Ефект на ДНК – Човешкото ДНК влияе на физическия свят.
    Експеримент 3 - Какъв ефект има сърцето и това, което чувстваме върху ДНК и тялото ни? Способност на човешките емоции според характера си да напрягат или релаксират ДНК променяйки формата му и влияейки по този начин върху имунната система и хормоните в тялото.

    ВРЪЗКА между ЕМОЦИИ - ДНК - ФОТОНИ (градивните частици, от които е изграден света)

    Експеримента на Майкълсън-Морли – съществува ли Етерно поле?
    100 години на погрешно схващане и цяла наука основана на грешка.

    Август 1986г. списание “Nature”- повторение на експеримента на Майкълсън-Морли с по-добро оборудване от ВВС на САЩ - Изводи – Етерното поле наистина съществува, точно както са го предсказали екипът Майкълсън-Морли 100 години по-рано.

    Божествена матрица – квантова холограма – полето

    Резултатите на НАСА и обсерваторията ЧАНДРА.
    Какво има в празнотата на Космоса? – Празното пространство не е празно.
    Как да освободим силата на Божествената Матрица в нашия живот?
    Холографския принцип в Природата.

    Защо молитвите са толкова важни?
    Великата Духовна мистерия на древните традиции
    Как да създадем кохерентна емоция в сърцето си за да лекуваме телата си и да променим света?

    Проект „ГЛОБАЛНО СЪЗНАНИЕ” на Принстънския Университет за измерване на човешкото съзнание по света
    Знанието холографско ли е?

    Дистанционно виждане
    СЪСТРАДАНИЕ
    Коя е силата свързваща всичко във вселената?
  13. Like
    pavli82 reacted to mecholari in Последствия от самоубийство   
    Ako umresh za v imeto na svoyata Maika, Brat i Sestra, kato kamikadze, tova e Smuraiska Chest.
  14. Like
    pavli82 reacted to Viva Caselli in Последствия от самоубийство   
    Самоубийството е лично и неприкосновенно право. Според други източници човек се ражда без право. И, понеже беше роден без право му се дава правото да си отиде с право. Сега вече какви са последствията и дали душата се мъчи след това можем само да гадаем: да вярваме или не. Не се осмелявам да нарека самоубийците грешници, не ми позволява сърцето да осъдя постъпката им. За мен тя е висша форма на свобода и последна човешка дилема! Съветът ми към близките на прекъсналите самоволно съществуванието си, е да се молят за спасение на душите им, ако считат, че са извършили грях, но с нужното уважение към свободата им! То все пак си остава тема табу и според по-голяма част от хората мислите ни трябва да бъдат насочени в полза разрешаването му. Тоест тази постъпка носи проблематичен заряд. И се смята, че твърденията описващи самоубийството като израз на свободна воля могат да повлият негативно и не помагат за разрешаването му. Следователно аз не мога съм от полза размишлявайки по темата, така че спирам. Нека си стои отворена. Ако е в ущърб на сайта нека се модерира/изтрие.
  15. Like
    pavli82 reacted to Jul1 in Как да тълкуваме сънищата си? Част 6   
    Здравейте,
     
    благодаря на Pavli82 и на сиджей за помощта. Както и Pavli82 пише, трябва да направя равносметка на всичко което преживявам и чувствам на този етап от живота си. Много благодаря и на Sorsi за съветити, които ми даде. Определено ми показа правилната за мен посока. Благодаря ви!
  16. Like
    pavli82 reacted to сиджей in Как да тълкуваме сънищата си? Част 6   
    Снощи сънувах малко странен и комичен сън.
    Сънувах че съм във Африка .Мястото приличаше на местообитанието на Масаите но нямаше такива.Аз живеех там имах си и куче някакво дребничко.Сложих му да яде но то не искаше да се доближи до паничката си защото един лъв го дебнеше.Аз видях ситуацията и грабнах една пластмасова табличка и започнах да гоня лъва.Гледах го заплашително и той мене също.Бях готова да се сбия със него за да защитя кученцето си.Изпитвах голяма смелост и лъва усещаше това и не смееше да се приближи но не си и отиваше.Чакаше ме да се разсея и да нападне.Гледаше ме право във очите като човек.Не знам кой беше със мене във този момент мисля че беше мъжа ми.Той ме попита какво става.Аз му разказах ситуацията и започнах да го инструктирам как да плаши лъва за да мога аз да свърша друга работа.
    Събудих се от шум във стаята /котката ни беше хванала мишка  ха ха ха /
    Помагайте !
  17. Like
    pavli82 reacted to Jul1 in Как да тълкуваме сънищата си? Част 6   
    Здравейте,

    за първи път пиша във форума.
    Сънувах много странен за мен сън и ще съм благодарна, ако някой ми помогне в неговото разтълкуване.
    Сънувах, че тръгвам по един склон нагоре и стигам до едно голямо езеро, обградено с планини/скали. Водата беше чиста и прозрачна и се виждаше че в нея има много риби. (само да вметна, че от няколко дни сънувам езера с много риба в тях). До самото езеро имаше пещера. Влязох в пещерата - в дясната й част имаше тунел, но входа му беше препречен от една метална бариера, която се движеше. Появи се един мъж (непознат), който се опита да мине в тунела, но бариерата се раздвижи, изблъска го назад и той се отказа. Отпред пред мен в пещерата имаше много икони на Света Богородица - около 10-15 на брой, който бяха подредени в подобие на кръг( тоест получаваше се празно пространство между тях) в нещо като ниша в скалата. Погледах иконите, след което излязох от пещерата и отидох до езерото. Стоейки пред него изведнъж пред мен се появиха 2 косатки (бебета) и дойдоха при мен. Започнах да ги милвам и те ми се радваха. Изведнъж се появи една голяма косатка- майка им, която помисли че ще ги нараня и ги привлече към себе си. Гледаше ме, след което сякаш усети че няма да им навредя и ги пусна отново да дойдат до мен, за да ги милвам. След това се събудих.
    За първи път ми се случва да сънувам косатки и много искам да разбера какво означава всичко това, въпреки че съня е доста объркан според мен.
    Благодаря ви предварително!
  18. Like
    pavli82 reacted to mecholari in Как да тълкуваме сънищата си? Част 6   
    Също, сетих се за мой сън, в който "синьото петно" ме свърза с Луната.
    23.11.2011. Част 5 11 стр.
    Тази нощ сънувах, че виждам стая през стъклена врата. Там имаше нечие присъствие. Появи се едно синьо "петно" във въздуха, което след това се превърна на човек. Имах усещането, че е затворен, заключен, стаята е неговия затвор. "Освободи ме". "Не мога, ако го направя, има много камери, мен ще ме затворят". Но все пак го направих и от стаята всъщност излезнаха двама. В следваща част от съня си, която си спомням, стоях в стая и чувствах чуждо присъствие. До мен прозрачен човек се “визуализира" и ме хвана за ръката, над лакото.
    Накрая бях на един площад, наблюдавах бавно летящ малък самолет. Кацна на площада, зад него имаше допълнителен багажник като на микробус. Той много приличаше на автомобил с крила. Изтърсих някаква глупост, с пълна увереност. Нещо от рода на :"Такова са имали бившите съветски величия", като под това се подразбираше, че машината трябва да е стара. Някой ми отвори капака и видях чисто нов двигател... Конфузно съм грешал.
    Трябваше да се погрижа на някой за багажа, който вътрешно упреквах, че по въпроса е безотговорен.

    А днес прочетох, че според Учителя, растенията на Луната са прозрачни:
    http://www.beinsadou...res.php?id=1879
    И така се замислих за невидимата прозрачност.
    .......
    "Не мога, ако го направя, има много камери, мен ще ме затворят".- ще ти трият постовете означава .
  19. Like
    pavli82 got a reaction from Диана Илиева in Съществували ли са някога драконите и другите митологични създания?   
    Аз за себе си съм напълно убедена в това, че митологичния свят е не само легенда, а реално съществуващ свят. Дори не мисля че е изчезнал, но по-скоро хората от миналото са били по-различни от нас и са виждали тези създания.
    Сега е по-различно, много сме се отдалечили от използването на психичните си сетива, по-нечувствителни сме станали за да можем да улавяме тези вибраци и тези фини светове около нас. Но те съществуват... просто на различна честота.

    Децата ги усещат...

    За драконите специално мисля, че са добър образ, действително добри и мъдри същества, макар че в днешно време какви ли не неща може да чуете. Дезинформацията е много. Точно в това им е силата на някои групи, че ние вярваме сляпо без да мислим и не усещаме със сърцето си кое е истина или не... и докато го правим все лъжи ще се ширят по белия свят и човека ще бъде манипулиран... Но няма виновни.. опитност е за нас, да се научим да слушаме себе си и да отличаваме истината на сърцето от истината на материалния свят.
  20. Like
    pavli82 reacted to Historiker in Съществували ли са някога драконите и другите митологични създания?   
    Като малки всички сме слушали приказки за дракони, елфи, троли, феи, еднорози и други същества . Според вас съществували ли са в миналото ? Реалност ли са хибридите между човек и животно - кентаври, русалки, сатири ? Какво са драконите ? Една от теориите е,че драконите са всъщност динозаврите. Според швейцарския изследовател Ерих фон Деникен хибриди между човек и животно са били създадени от извънземни същества в миналото.Потребителят Galahad във БГ Наука форум пише следното :


    http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=12055&st=0&p=181982&hl=%E4%F0%E0%EA%EE%ED%E8%F2%E5&fromsearch=1&#entry181982
    Какво мислите по въпроса ? Имате ли становище ?
  21. Like
    pavli82 reacted to АлександърТ.А. in Отключване и развиване на свръхестествени способности   
    Най добре е ако се учиш в група с учител.По бързо се напредва и по малко грешки стават.
  22. Like
    pavli82 reacted to АлександърТ.А. in Отключване и развиване на свръхестествени способности   
    Познавам такъв човек .Работи няколко години по ,,метода Силва".Името на една от книжките,,Ти лечителят",дава представа за неговата насоченост.Но този човек имаше огромна моти
    вация .Трудеше се за живота на много близък.
  23. Like
    pavli82 reacted to Ася_И in Отключване и развиване на свръхестествени способности   
    А какво би искал да постигнеш, когато се научиш как да отключиш и развиеш своите свръхестествени способности?
    Това е знание, и не само знание, а и сила. С някои неща не трябва да си играем, само защото така ни се е приискало.
    Има и още нещо - знанието трябва да се заслужи. Иначе няма да знаеш какво да правиш с него.
  24. Like
    pavli82 reacted to M03 in Отключване и развиване на свръхестествени способности   
    Здравейте, приятелчета. Търся информация за отключване и развиване на психичните ни, свръхестествени сили. Вярвам, че всеки един от нас има умения и способности, само че при едни са развити, при други все още не. Някой от вас запознат ли е с това, знае ли някакви упражнения за развиване, вие имате ли някакви способности?
  25. Like
    pavli82 reacted to Станимир in Помогнете на една умираща душа да живее.   
    Колко страници си изписал из форумите през последните дни - можеш ли да ги пресметнеш? То тази енергия дето си изхабил да се жалваш из нета, ако я беше впрегнал в нещо ползотворно... После ми разправяй, че си слаб. Ами слаб си, защото си хабиш силите за глупости. Фокусът на усилията ти е тотално сбъркан. Зает си със самооплакване вместо с реално търсене на решение. Ами разбери най-после, че никой нищо не може да направи за теб, ако ти самият продължаваш със самообвиненията, оплакванията и т.н.

    А последният пост не цели нищо друго освен да предизвика съжаление в четящите. Ти съжаление ли търсиш или някаква промяна? Пишеш, че си слабак, неудачник, че се чувстваш нищожен пред света. Ами перфектно - ако търсиш съжаление трябва да си точно такъв. Сега остава само да се намерят хора, които да те съжалят. А ако искаш промяна, то трябва да бъдеш силен; трябва да си повярваш, че можеш. Вече писаха хора, които реално ти предложиха помощ за такава промяна, но ти май не я желаеш достатъчно. Е, ти сам си решаваш какво търсиш, но засега везните са силно наклонени към съжалението. Можеш да пишеш всичко, но думите в момента по-скоро ти служат като канал чрез който си пилееш силите и те отклоняват от реалните действия. А без реални действия нищо няма да постигнеш - това е повече от сигурно.
×
×
  • Добави...