Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Mimka

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Mimka's Achievements

  1. Еми той работи до 5 часа следобяд и малко трудно да се навие и да излезе. Вече съм пробвала - много обича да си почива(то е ясно ама...).Никога не мога да уцеля подходящия момент, когато да го поканя на разходка. Вече си мисля, че ме избягва.Много се измъчвам като няма развитие.
  2. От 5 дена не съм се виждала с човека, когото обичам, но той не знае какво изпитвам към него. По принцип излизаме всяка вечер- в една компания сме. Искам и той да ме харесва обаче не мога да разбера какво изпитва. Като се виждаме се държи по-мило към мен, отколкото към другите(поне така ми се струва, когато се смеем и говорим).Проблема е, че никога не ме е търсил да излизаме някъде.Всяка нощ го сънувам, че ме търси по телефона за да излезем и му е приятно с мен. Приятелите ме успокояват, че момчетата по принцип не търсят момичетата.(аз не мисля, че е нормално).Имах един сън в началото след като си го харесах, в който той ми казва директно, че не съм негов тип, а след този сън почнах да сънувам това, което искам да е в действителност. Според тези сънища има ли шанс и в действителност да е така , както го сънувам?
  3. Какво да правя за да покажа на един мъж, че е много специален за мен?
  4. Вие,момчета как разбирате кое момиче ви харесва и какво прави за да ви го покажи.Кое ви впечатлява в момичетата? И защо понякога се получава коренно различно държание?
×
×
  • Добави...