Jump to content
Порталът към съзнателен живот

cantare

Участници
  • Общо Съдържание

    18
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от cantare

  1. Здравейте, Мога ли да помоля за координати на класически хомеопат в София? Също така бих искала да попита какво е мнението Ви за лечение от дистанция, т.е. без пряк контакт с пациента? Уместно ли е в случай, че не е възможна среща с хомеопата на момента? Благодаря Ви предварително!
  2. Благодаря за бързия отговор. Ще взема необходимите мерки. До сега не съм се дори и замисляла, че е възможно симптомите да са подтиснати и то за такъв период от време, но има резон в думите Ви. Помислих, че пневмонията остава белези за цял живот и това е нещо, с което трябва да свикна... Истината е, че не съм говорила с моя хомеопат по този въпрос, което е моя грешка.
  3. Здравейте, Имам малко различен въпрос от обичайните за лечение на текущо заболяване. Преди 2г. изкарах тежка пневмония. Нещата излязоха извън контрол заради грешна диагноза и неправилно лечение. В последствие се наложи да изпия 4 антиботика за по-малко от 20 дни. Това беше и възвратен момент да се откажа от традиционната медицина. Оттогава лекарства не съм пила повече. След това боледуване забелязвам, че при настинка колкото и лека да е, започват веднага да се образуват храчки и чувствам бодежи в дробовете (по-скоро в левия, където беше пневмонията). Скоро се наложи да направя снимка на белите дробове и ми казаха, че все още имам т.н. петна!? Искам да знам, въпреки че е минало време могат ли тези петна да се изчистят и да се възстанови дробът на 100%? Благодаря Ви!
  4. Благодаря на всички за отговорите. Насочих се към хомеопатията за лечение, така ще действам смело в тази посока.
  5. Какви естествени имуностимулатори мога да давам на дете на 1г.?
  6. Житният режим правих точно преди година за първи път и беше едно от най-прекрасните изживявания в живота ми. Сега имам бебе на 2 месеца, което расте и наддава добре. Единствено и само на кърма сме. От прочетеното дотук, обаче се убеждавам, че за момента не е добре за детето ми един такъв режим. Имам да свалям килограми, да, но не това е целта ми с режима. Благодаря на всички изразили мнение по въпроса!
  7. Попадам на различни мнения, затова искам и тук да се допитам? Може ли да се направи житният режим, ако жената кърми?
  8. Аз също съм фен на кафето, пия само сутрин и когато започнах режима имах волята да не мисля сутрин за дозата кофеин, но се опасявах да не ми падне кръвното. Но нямаше никакви такива работи. Още малко и в петък приключва режима, аз искам да попитам освен ангелската супа как постепенно да става захранването след 10-я ден?
  9. Без да знам точно така стривам житото като го мия, даже започва лекичко да се люпи и ми се струва, че се измива идеално. На мен днес ми е 6-ти ден и се чувствам чудесно, имах съмнения, че ще издържа, но се оказа обратното. Имах леко главоболие втория ден, но вече изчезна. Много съм щастлива, че започнах режима.
  10. Аз се включвам утре. За първи път ми е. Набавих си всичко необходимо.
  11. Дали някой би могъл да ми каже какъв аспект показва Сатурн с True Node на следната карта, къде е трагичния момент тук: http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=...V9b-u1225699109 Ей какво нещо това земетресение така разлюля, че не успях да пусна мнението си.
  12. Благодаря ви за изчерпателния отговор. Виждам много истини във вашето тълкувание и за съжаление наистина се намирам в много труден за мен период, от който не знам дали има измъкване.. продължава прекалено дълго... направо агония. Може би затова сънувам често майка си, защото търся нейната помощ и съвет... защото ужасно ми липсва до мен точно сега.
  13. Моят сън сънувах преди 1 година, но може би защото беше Задушница вчера и се замислих за него отново. Странно е, че сънят е останал в съзнанието ми с големи подробности. Майка ми почина преди 6 години, бяхме много близки и оттогава я сънувам почти непрекъснато. Въпросният сън сънувах на рождения ден на моя близка приятелка, която майка ми много обичаше и все си мисля, че не е случайно. Сънувам домът където живеехме и където живея сега, аз съм на балкона на първия етаж и виждам мама пред прозореца... попитах я защо не влезе, а тя ми каза, че има нещо да ми даде... И виждам държи в ръцете си пеленаче, малко, розово, красиво бебе повито в бяло. Казва ми вземи го... и аз се чудя защо иска да ми даде собственото си дете, т.е. сънувам, че това бебе е все едно моя сестра. Тя настоятелно ме помоли да го взема. Мен ме е страх да го поема, казвам й че ще го изпусна, тя ме успокоява и отново ми го подава. В момента в който се пресегнах пелената се разгърна и бебето полетя към земята... Аз изтръпнах от ужас. Майка го задържа и ми каза спокойно: "Нищо не се е случило маме, не се страхувай.. вземи я"... а това бебе ни глас, ни вопъл, сладко си спи.. разбрах, че бебето е момиченце щом каза: "Вземи я". Присегнах се и се събудих.
  14. Много ме озадачи отговорът. Дали бих могла да помоля за формулировка?
  15. Атлантида, Благодаря сърдечно за отговора. Много от написаното от вас е точно така, но въпросът за брака силно ме вълнуваше, защото той много упорства. Едно е вярно, човек не може да избяга от пътя, който му е предопределен, трънлив или осеян с рози, той е нашето бъдеще.
  16. Два дни се ровя ли ровя във форума и търся отговорите на въпросите, които ме занимават. Интересувам се живо от астрология и търся пътя към познанието. Темата виждам, че не е актуална вече, но ще дам данните на двама души с разтрогнат брак, ако представлява интерес: жена - 24.10.1977 родена в София в 06.05ч. и мъж - 19.06.1980 роден в София, не се знае точния час но е между 10.30ч. и 12.00ч. Интересното за мен е, че срещах човек (роден на 18.04.1975 в София в 17.50ч.), с който имаме прекрасна връзка, но ме предупредиха, че той имал подобна "забрана" за брак. А той настоява и иска да се обвърже пред закона, но аз имам вече неприятния опит и предупреждението... той да не се жени в този живот.
  17. Много се извинявам. Пропуснала съм часът... ето и точните данни: жена 24.10.1977 в 06.05ч. в София мъж 18.04.1975 в 17.50ч. в София Благодаря за отговора!
  18. Виждам, че темата е поизостанала. Ако случайно има раздвижване и разбира се желание за тълкувание, бих искала да попитам възможен ли е брак между двама души родени съответно на: жена 24.10.1977 в София мъж 18.04.1975 в София Въпросът ми е породен от предупреждение, че мъжът има кармична забрана за брак, а в същото време той настоява за такъв. Връзката е сериозна и бих добавила много щастлива. Благодаря предварително.
×
×
  • Добави...