Jump to content
Порталът към съзнателен живот

РуменХомео

Участници
  • Общо Съдържание

    14
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от РуменХомео

  1. Уважаеми колеги, ХомеоХелп с радост подарява на приятелите на Хомеопатията новия брой на електронното ни списание Може да го изтеглите свободно и безплатно от ТУК. Надявам се да ви е интересно и полезно, но с вашите идеи следващият брой неизбежно ще стане още по-добър. Всеки отзив ще бъде посрещнат с благодарност.
  2. HomeoHelp Holistic School кани всички на безплатната първа лекция от Онлайн Курса по Психология, която ще се проведе на 13 януари, петък, от 10.00 часа. Идеята на тази лекция е да се запознаете с водещия Онлайн Курса по Психология в HomeoHelp Holistic School - магистърът по психология Александър Стойчев - и с неговите идеи за обучението. Самият курс започва с първото си ниво - Онлайн Курс по популярна психология - на 25 януари, сряда, от 10.00. Тук ще намерите повече информация за курса и може да се регистрирате за участие. ЛИНК към безплатната лекция на 13 януари
  3. Вярвам, че подарък, направен по Коледа, се връща многократно през годината след това. Искам ХомеоХелп да просперира, защото това означава много нови книги, много нови знания, много нови приятели. За да просперира ХомеоХелп и през 2012, реших по Рождество Христово да подаря по нещо на приятелите си, нещо от това, което имам. Надявам се това да зарадва някого. Така и в дома ми ще има повече радост. Много радост от сърце желая да влиза изобилно и във вашите домове, познати и непознати приятели!
  4. Щастлив съм да обявя сред приятелите тук създаването на Идеята, която роди HomeoHelp Holistic School, е да се даде възможност на всички, които са заинтригувани от холистичните методи на лечение и холистичния начин на мислене да могат да изучават различни научни дисциплини, базирани на холистичния подход към човека. Стремежът ни е HomeoHelp Holistic School да бъде врата към Познанието и за хора, които желаят да се самоусъвършенстват и за тези, които търсят ново поприще за професионална изява. Разчитаме на контактите си със стойностни хора, прекрасни специалисти в своите области от България и чужбина - като преподаватели в Училището. Разчитаме на изконния стремеж на българите към Знание - като студенти в Училището. Разчитаме на опита си в онлайн формите на обучение, на които ще заложим най-вече (но не единствено) като платформа за обученията в HomeoHelp Holistic School. Надяваме се да получим подкрепата на всички приятели и съмишленици. Вярваме, че идеята ни ще успее, защото вграждаме в нея най-доброто от себе си. Румен Стойчев, директор на HomeoHelp Holistic School
  5. Приятели, В уебсайта на "Капитал" се провеждат дебати "Трябва ли ваксинирането да бъде право на личен избор?" Призовавам всички, които ценят правото си на избор какво да става с духа и с телата ни и с духа и телата на нашите деца - включете се в дебатите. Линк към дебатите: http://www.capital.bg/interaktiv/debati/21_triabva_li_vaksiniraneto_da_bude_pravo_na_lichen_izbor/1115614_triabva_li_vaksiniraneto_da_bude_pravo_na_lichen_izbor/
  6. В отговор на настоятелното желание на много майки, ХомеоХелп организира Трети Семинар по Хомеопатия за Майки, който ще се проведе на 11 юни, събота в хотел "Беркут", с. Брестник (в непосредствена близост до Пловдив). Ще си говорим за Миазмите,за Ревнивите деца,за Тънкостите в диференцирането между различните лекарства за най-често срещаните проблеми при децата (трески, отити, ангини, кашлици, диарии...) ище продължим със Стоте съвета в помощ на Майката. Семинарът е отворен към всички желаещи, не само към участничките в Онлайн Курса за Майки на ХомеоХелп.
  7. ХомеоХелп има удоволствието да покани всички любители на Хомеопатията на Втория Семинар по Хомеопатия за Майки, който ще се проведе на 14 май, събота в София. В програмата на семинара: Алергични състояния и подходът на Хомеопатията към тяхХиперактивни деца 2 - Продължение на темата от Първия семинар за МайкиСто практически съвета в помомощ на Майката Според ХомеоХелп, българските любители на Хомеопатията държат бъдещето на българската Хомеопатия в нежните си ръце! Семинарите за Майки на ХомеоХелп са прекрасно място за създаване и укрепване на приятелства.
  8. Новината: Лекцията за Ваксинозите ще бъде изнесена от д-р Александър Коток - най-големият специалист по въпроса в България.
  9. ХомеоХелп кани всички любители на Хомеопатията на Първия Семинар по Хомеопатия за Майки, който ще се проведе на 9 април 2011 в парк-хотел "Изида" в Добрич. С този семинар се включваме в Световната седмица на Хомеопатията, която се провежда всяка година в началото на април. Поводът е 10 април - рожденият ден на основателя на Хомеопатията д-р Самуел Кристиан Ханеман Хомеопатията може да прави делниците празници!
  10. ХомеоХелп стартира първия по рода си в България Онлайн Курс по Класическа Хомеопатия за Майки. Онлайн курсът представлява естествено продължение на провежданите от нас повече от 2 години Курсове за Майки, но вече дава еднаква възможност на желаещите от цяла България, както и на сънародниците ни, пребиваващи извън нея, да участват в обученията ни. Онлайн курсът започва на 14 декември, вторник в 9.30 часа, но ще бъде предхождан от две безплатни "генерални репетиции" - на 7 декември от 9.30 и на 9 декември от 19.00 - чиято цел е участниците да се запознаят с виртуалната "класна стая", в която ще се провеждат лекциите. Всички необходими подробности ще откриете в сайта на ХомеоХелп.
  11. Българската Sensation Школа и ХомеоХелп са щастливи да поканят всички български хомеопати, студенти по Хомеопатия и приятели на Хомеопатията на Втория семинар на Школата с лектор д-р Динеш Чохан. Семинарът ще се проведе от 19 до 21 ноември в София, ЛТУ. Пълната информация за семинара и Школата може да намерите на сайта на Българската Sensation Школа.
  12. Знам ли? Понякога многото се оказва малко, друг път малкото - много... Но тъй като е казано "Поискай - и ще ти се даде", нямам никакви колебания - натискайте ТОЗИ ЛИНК смело, приятели!
  13. Скъпи приятели, Вълнуващо е да ви информирам, че на 6 юли ще държа в ръце българското издание на "Как да отгледаме здраво дете... въпреки лекарите" от д-р Робърт Менделсон. Работата по това издание беше празник за целия екип на ХомеоХелп и аз се надявам, че книгата ще намери много приятели, особено сред младите родители. Бъдете ми гости - заповядайте в ХомеоХелп! И не забравяйте да си поискате подаръка Бележка: Публикува се с разрешение от администратор.
  14. ХомеоХелп кани всички на премиерата на книгата "Ваксините - Въпроси и отговори за мислещи родители" от д-р Александър Коток. Премиерата ще се състои на 21 май, петък, от 18.30 часа в клуб-библиотека "Виделина" на ул.”Цар Симеон I” 27, ет.2, ст.6 (до жп гара, под ДЗИ) във Варна. Входът е широко отворен и напълно свободен. Единственото условие е да проявявате интерес към проблема за ваксините и да обичате книгите.
×
×
  • Добави...