Jump to content
Порталът към съзнателен живот

tomodashi

Изключени
 • Общо Съдържание

  493
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

6 Следващи

За tomodashi

 • Ранк
  Участник

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  Лудницата

Последни Посещения

8629 посещения на профила
 1. Здравей, без да искам попаднах на "Дайте съвет как да се концентрирам - и не само!"! Прочетох всичките коментари и изказвания и предимно твоите, не можах да разбера преди колко време е писано това и малко се притеснявам да не се изложа :), но след като прочетох реших да се регистрирам и да ти пиша. Не ме питай, защо, не знам! Но определено искам да си пиша с тебе, ако и ти и...

 2. Теб те нападат енергиини вампири поради една причина.Ти искаш да промениш дадени хора защото смяташ че са болни от нещо и затова са злобни и отваряш енергиите си за да им помогнеш,а те засмукват повече отколкото трябва от теб защото не знаят как да използват твоята енергия. Ако не искаш да променяш хората,почти е невъзможно да ти влияят на енергиино ниво.
 3. tomodashi

  Щедрост

  "Надявам се постепенно да му внуша, че съм забравила и така да върна нормалната атмосфера." А гордостта човешка е голяма пречка. Така както ти си била горда и не си приела предложението му така сега той е горд и не ти прощава. Гордостта е глупост ако с нея си вредиш на себе си и околните. Къде отиде прошката?' Или целта ви е постоянно да се заяждате като малки деца?
 4. tomodashi

  Щедрост

  Напълно съм съгласен.То това е целта на човечеството индивидуалните енергии да дават информация на всички и така душите им по-бързо да се усъвършенстват.
 5. " Аз се обичам и одобрявам .Аз се обичам и одобрявам . Аз се обичам и одобрявам." Ех ако вместо това казваше истински.Те ме обичат и одобряват.Те ме обичат и одобряват.Те ме обичат и одобряват. Това ако те одобряват другите е много яко нещо.
 6. А има ли деца Индиго който да са добри и който да творят добро?
 7. nina7705 не знам какво точно прокламират "Playing For Change". Някой избира българска музика,друг американска,трети сръбска. Аз пък съм си избрал аниме-реалността за символ на свободата.
 8. tomodashi

  Състрадание, Обич

  "Бъдещето е в братството между хората, в колективността между тях и искреността на душите и делата им. Пътят е труден, но възможен. С всяка изминала година, с всяко изминало десетилетие, ще става все по-необходимо братството между хората и ако Доброто само не осъзнае, че трябва да се обединява помежду си, то злото силом ще го накара!" Истинският център на братството е ------------доброто.Запомни го,центърът винаги е бил и винаги ще бъде жаждата за Добро.Знанието и трудът са начин с който Доброто се постига.
 9. "Да опознаеш себе си - смятам това за невъзможно!" Естествено защото колкото повече се опознаваш толкова повече разбираш че Бог е в теб.А Бог е непознаваем и неповторим.
 10. Fut,няма ли едно поздравче и за мен.
 11. tomodashi

  Приятелството

  Ако си падаш по анимации подобни на твоята,тази ми е една от любимите.
 12. "Да не си под наблюдение?Да под наблюдение съм от админите в форума. Исках да те поздравя с тази песен.Но нещо не ми я пуснаха. Ти разбираш ли англииски,Fut че толкова ме кефят субтитрите. http://www.youtube.com/watch?v=E4CFz2r4Ku8...feature=related А това е специално за теб. A-chan.Само тя държеше бебето от трите,защо ли. http://www.youtube.com/watch?v=HZ_pyYFPV4I А втората сцена си е Фроид.Нарочно прилагат Фроид пред бебето за да разберат дали ще се разсмее. http://www.youtube.com/watch?v=EvgXhLfRFt0...feature=related
 13. "Да не си под наблюдение? " Че то за да не си под наблюдение трябва да си абсолютно независим и да живееш сам.
 14. Fut какви кошмари сънувам,не е истина.
×