Jump to content
Порталът към съзнателен живот

sillviq1981

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

sillviq1981's Achievements

  1. А колко време горе-долу ще продължи кръвотечението. Във момента след изхождане има само по-една две капки кръв. Обаче все още си ходя по 4-5 пъти до тоалетна,а и изпражненията все още са си редки.
  2. Аз ям МНОГО люто.Възможно ли е и това допълнително да възбужда хемороидите-ако е от тях естествено.
  3. Проблема е че съм от малък град,и трябва да отида до Враца. А със тия две деца......... Но все пак ще намеря време и ще ви послушам да отида. Приятен ден ви желая,и отново благодаря.
  4. Днес сутринта,вече се изходих по-твърдо. Стори ми се че има съвсем малко кръв ,но смешана и със слуз.Притесни ме че изходих храната,която съм поела почти цялата-в смисъл на парченца, без да се е разложила. Моля ви ако някой знае нещо да пише. Страх ме е да не е някой рак,защото имам две дечица едното е още бебенце. п.с.Искам също да подчертая че и друг път ми се е случвало да имам кръв във изпражненията,но само по-един два пъти и по малко. Но този път беше доста. МОЛЯ ви пишете. ПОЗДРАВИ!!!!
  5. От два дни съм със страхотно разстройство,като вчера имах и температура. Във изпражненията ми има и кръв,и то не като жилки а ясна тъмна кръв. Тук е момента да спомена че в деня във който получих растройството,бъх много потна а след това се изложих на много силно течение. Та мисълта ми е възможно ли е от това да съм вдигнала т-ра и да съм получила разстройството, и следователно да съм възбудила хемороидите,и от тук да е кръвта. Много съм притеснена,моля за съвет.
×
×
  • Добави...