Jump to content
Порталът към съзнателен живот

maraq

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

maraq's Achievements

  1. Мона много добре се е изказала относно прослувутите страхове! Така, че радвам се, че някой мисли като мен, защото ми омръзна от хленчещи деца!
  2. Чудя се защо почти всички, които пишат в тази тема, все се страхуват от някакво действие - явно е заразно. Където има любов, няма страх, а където има страх - няма любов. Ей, хора запомнете едно! Страха е най - големият противник на човека! Колкото повече страх, толкова повече провал! По - добре смело напред, отколкото винаги на дъното от страх! Със страх самоунищожавате живота си! Провали винаги има - без значение дали се страхувате или не! Разликата, обаче е, че когато се страхуваме, сами си предизвикваме провалите! Така, че вземете се съвземете и не хленчете - така нищо няма да постигнете!
  3. Дали някой от вас може да ми даде едно по - адекватно обяснение по повод картата на Магът. Не, че не ми е ясна тази карта. Все пак от доста време се занимавам с Таро,но не ми се е случвало досега толкова упорито да излиза тази карта при всеки зададен въпрос, свързан с друг човек. Надявам се някой от вас с по - голям опит да се опита да ми разясни тази ситуация, аз съм сигурна, че рано или късно и сама ще си намеря обяснението, но ще се радвам ако същевременно някой от вас ми даде едно логично обяснение. Знам ще кажете - ами на какви въпроси се пада , какви са картите които заобикалят магът, но в момента записките не с в мен, а аз не помня точните карти. Това което със сигурност знам е, че щом една карта упорито започне да се повтаря не е случайно и се опитва да подскаже нещо Аз търся точно това - какво се опитва да подскаже картата.
×
×
  • Добави...