Jump to content
Порталът към съзнателен живот

paraborn

Участници
 • Общо Съдържание

  19
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Днес шести ден само на дини. Свалих четири килца и с кеф се прескандям на лоста, чувството за отпадналост като при гладуването липсва. Ще продължа до 10-14 дни. Успех на динеядците!
 2. http://www.youtube.c...h?v=HdUeVAkzEas Не мога да спра да го гледам. Хенсън беше велик!
 3. На село Дядо сееше захарна метла, пресоваха я и извличаха сока, правеха маджун.
 4. Здравейте! Скоро попаднах в тубата на записи от семинарите на Шри Свами САТЧИДАНАНДА. Останах поразен от мъдростта му, видях себе си и грешките си в някои от клиповете. Насладете се. http://www.youtube.c...nandaAshram#g/u Ето всъщност кое ме провокира: http://www.youtube.c...h?v=a4oXtn_mrFc
 5. Сложих ТУК нещо което търсех отдавна и намерих случайно. Днес е осмият ми ден на вода и шипков чай. Бъдете здрави!
 6. Китайската медицина твърди, че простудните и породените после инфекциозни заболявания, идели от слаба гръбна мускулатура. Инак аз гладувам по мъничко и много пранаяма.
 7. Дядо ми разказва, живя десет години в братска Ангола, как негрите си "мият" зъбите. По някое време сутрин, негърът отсича парче дърво/клонка колкото палецът си и започва да го дъвче, като не пропуска зъб. Дъвче го докато стане на четка и после масажира с нея венците си. Знаех това нещо от доста време и пред угрозата от зъболекър се сетих за него. Спрях да ползвам паста за зъби - мисля че промишлен продукт няма място в устата ми, търкам само с четкакта, взех да ям твърди ядки, които дъвча много. Сто грама сурови бадеми около един час ми отнемат на работа пред компа - занимание което чакам с удоволствие всеки ден. Понеже долу горе по това време откривах и гладуването, двата зъба които ме боляха, взеха да болят двойно, а после престанаха. Сега съм преоткрил дъвченето и мисля, че зъбите се развалят, защото не се ползват. Да се ядат твърди и сурови храни, мисля е разковничето. Правил съм експеримент, да броя дъвкателните движения на роднини и приятели - кара човек да се замисли. Бъдете здрави и любознателни!
 8. Не знам дали тук е правилното място за това разкошно четиво което открих. http://hristo-yoga.com/zatvorat/2-zatvorat/2-predgovor
 9. Дините вече са евтини. Всяка вечер купувам по една над 10 килограмова на цена 2.*лв. Миналата седмица открих че не съм пил вода дори. Останах очуден. Днес реших да опитам само на дини седмица - две. Ще се радвам на още някой, за подкрепа. http://www.conspekt.info/pluss088/4581559986 Бъдете здрави!
 10. Мнго интересна тема. Имам приятел напреднал йога, учи ме на доста неща. Няколко пъти съм го разпитвал за медитацията. Отговаря, че тя е възможна без лоши последствия само за много силни и добре познаващи и владеещи себеси люде. Добре, казвам аз, а различните книги, курсове, семинари и маса хора говорещи с разбиране за медитацията? Не, отговаря, и да съществува някакъв малък шанс човек да успее чрез това да влезе в състояние на медитация, излизането отново с всичкият си, граничи с невъзможното. Добре, пак казвам, аз кога ще медитирам? След 10 години ежедневни занимания с техники за тяло и ум. Разправя за напреднали източни майстори, опознаващи медитацията, лекувайки чалнати хора които са медитирали преди да са били готови. Състоянието било всепоглъщащо и изключително трудно контролируемо. Макар да вярвам почти безрезервно на приятеля си, ще се радвам на коментари.
 11. Просто човек трябва да се научи да гладува по малко. Слънце, чист въздух и дихателни упражнения. Ходете за гъби.
 12. paraborn

  More Jazz

  http://www.youtube.com/watch?v=Yluhk9liVMM Насладете се!
×