Jump to content
Порталът към съзнателен живот

acidufo

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За acidufo

  • Рожден Ден 3.09.1984

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://www.myspace.com/acid_ufo
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    Plovdiv
  • Интереси
    Всичко, свързано с това чудо - живот!

acidufo's Achievements

  1. Моля ви, имам огромна нужда от помощта ви. Сънувах нещо, което силно ме огорчи и от няколко дни вече не мога да се отърва от лошото усещане. Сънувах някакво празненство. Нещо като сватба на бившия си приател с новата му изгора. Прегръщаха се, но нямаха халки. Бяхме под една бяла шатра много хора. Там бяха майка му и баща му. Майка му ме избягваше през цялото време и всеки път, когато се озовавах близо до нея се обръщаше надменно на другата страна. Една дума не ми каза. Баща му пък сънувах като индиец с тъмна кожа. Дръпна ме настрани и каза ела с мен. Тръгнахме и влязохме в някаква стая. Тогава той седна на ниско столче и започна да ми свири на ситра. Свири ми дълго, а аз се смях. Когато се върнахме до шатрата вече нямаше никой. Всички си бяха отишли и аз се почувствах предадена, затова, че никой не ни е викнал. Обърнах се към него, а той беше с една блажена усмивка, сякаш нищо не е станало, докато аз се чувствах ужасно. Сякаш са ми взели нещо скъпо. Докато седяхме така телефонът ми звънна и беше един от приятелите на празненството - каза ми - Еди, ние сме в Сливен и тук вали такъв сняг на парцали. А под шатрата беше толкова топло и слънчево - лято. Тогава се събудих. Лежах дълго в леглото и се чудех какъв е този сън, но не можах да си го обясня. Знам само, че се чуствам странно и лошо. Моля ви, моля ви помогнете ми. Не мога да го разтълкувам сама.
  2. Здравейте. Моля, възможно ли е да се каже нещо относно тези двама души свързано със синастрията? Боян - 21.09.1983, 16:30 - Плевен Евдокия - 03.09.1984 - 22:20 - Пловдив Благодаря предварително
  3. Здравейте. Търсих из нета някъде нещо, което да ми разтълкува следният сън. Много ми е важно да знам какво точно означава, защото съм в крайно решителен период в живота си и всеки знак ми е от нужда, а на сънищата имам вяра. Сънувах че сън в някаква танцова зала или нещо подобно. Пред мен едно момче танцуваше поппинг. Ако не знаете какво е - това естил в брейк денса или бибоинга както още го наричат. Седях и го гледах как танцува, но нещо не ми се вързваше в танците му, виждаха ми се твърди сковани без никаква ритмичност, гъвкавост, без онази облост с която свързвам танците попринцип. Седях известно време така, след което и аз започнах да танцувам. Но бавни ориенталски танци с чупките в кръста, някак си едно такова - не преверзно, а еротично в честия смисъл на еротиката. Точно преди да се събудя усетих, че танцувам в леглото си. Другото важно според мен нещо беше, че момчето е бившият ми приятел, с който се разделихме съвсем наскоро, но някак си ликът му беше размит, докато моят кристално ясен. Прочетох, че танцът в съня е от изключителна важност и трябва да му се обърне внимание, но незнам как да го разтълкувам. Ако някой може да ми помогне ще бъда много благодарна.
×
×
  • Добави...