Jump to content
Порталът към съзнателен живот

_Маги_

Участници
 • Общо Съдържание

  452
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Всичко добавено от _Маги_

 1. " Публикувано: 25 януари 2013 - 13:32 Аз съм практикувала ставната гимнастика на Норбеков. .................................................. Много са полезни, не само за ставите !!! Чрез тях аз се освободих от паническите атаки. Няма да навлизам в подробности, защо точно тези упражнения помагат за панически атаки и натрапливи мисли, и за други фобии. Само ще кажа, че в организма на човека всичко е свързано и навързано и взаимосвързано. Нормализирах и някои други неща, които не работеха добре в организма ми. " Попаднах на това мнение на mvm в темата за късогледството. Понеже не искам да спамя там, пускам нова тема, защото се заинтригувах от въздействието, което упражненията на Норбеков оказват върху такова тревожно състояние като паническите атаки. Моля те mvm, навлез в подробности, още повече, че имаш личен опит с това!
 2. Една комбинация и от мен. 4 пентакли, Кралица пентакли, 6 меч Въпросът е участва ли жена в интрига спрямо друга? Вижда ли се по картите отговор на този въпрос?
 3. Здравей Нивеа! Принципно не се толерират въпроси за отношения. Дори, ако обърнеш внимание, темата за Таро и отношения е заключена. Това е по простата причина, че това са въпроси, които днес задаваме за един, утре със същата страст, за друг човек и всеки път си мислим, че е изключително, но всъщност само товарим картите и им дотягаме. Затова спестявай си такива въпроси към Таро. По картите - нямат бъдеще.
 4. _Маги_

  Ролите в една връзка

  АЗ , ТОВА СЪМ ТИ Аз съм частичките прах видяни във слънчевия лъч Аз съм и кръглото слънце. На прашинките Аз казвам –бъдете На слънцето - продължи да светиш. Аз съм утринната мъгла. И диханието на вечерта. Аз съм вятъра на върха на клоните. Морския прибой върху скалите. Мачтата, руля , кормчията и кила , Аз съм също и кораловият риф , върху който те се разбиват. Аз съм дървото с папагала в неговите клонки. Тишина , мисъл и глас. Музиката излизаща от флейтата. Искрата от камъка , сиянието на разтопения метал. Розата и славеят изгубен в нейният аромат. И горящия восък , и пеперудата запленена от него. Аз съм всички заповеди на Битието , въртящата се галактика , Еволюционната интелегентност , възхода и падението . Съществуващото и Несъществуващото. Ти , който знаеш , Джелал ад дин , Ти , проявеният във всичко това , - кажи кой съм Аз . Кажи - Аз ,това съм Ти . Руми
 5. _Маги_

  Ролите в една връзка

  "Щом като любовта е над всичко останало за мъжете и жените, които се надяват да намерят "великата любов" и вечно да я живеят, защо тогава те срещат толкова трудности, за да я съхранят за няколко години или за няколко месеца? Защото открият ли, че обичат един мъж или една жена, те се спират на него или на нея. Те не подозират, че този човек е подобен на канал, през който минават красотата, чарът и качествата на друг свят, за който жадува душата им. Те се спират на този човек, очаквайки всичко от него. Ето грешката и причината за техните разочарования и тъги. Нека мъжът и жената се научат взаимно да се считат като изходна точка в своето търсене на любовта при Извора – само така те никога няма да бъдат разочаровани. Защото при Извора водата на Любовта е винаги бистра, чиста и животворна." Омраам Михаил Айванов
 6. Има една книжка, която може и да ти бъде от полза. http://www.helikon.bg/books/53/-5-%D1%82%D0%B5-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BC%D0%B8%2C-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%87%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%88-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D0%B2%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B8_168055.html Погледни я.
 7. Здравей lichka. Надълго и нашироко, нееднократно тук, във форума, е говорено за първия контакт с картите. Обърни внимание на тези коментари, за да си обясниш това, за което питаш. Пъров докосване до картите и веднага комбинация с обърнати карти е несериозно. Всичко става постепенно, изгражда се контакт с картите. Но да не повтарям казаното вече във форума. ще прочетеш и ще разбереш. И, обърни внимание на темата Важно за участие във форум „Таро за начинаещи”.
 8. _Маги_

  Поканата

  Не ме интересува как изкарваш прехраната си. Искам да зная за какво те боли и дали би посмял да посрещнеш копнежа на сърцето си. Не ме интересува на колко си години. Искам да знам дали би рискувал да изглеждаш глупак заради любовта, заради мечтата, заради приключението да бъдеш жив! Не ме интересува в какви кръгове се движиш. Искам да зная дали си докоснал сърцевината на собствената си скръб, дали предателствата от живота са те направили по-открит, или си се сгърчил и затворил от страх да не те наранят отново. Искам да зная дали можеш да понасяш болка – моя или твоя собствена, без опити да я прикриеш, успокоиш или прогониш. Искам да зная дали можеш да изживяваш щастието, моето или твоето, дали можеш да танцуваш от радост и да оставиш възторгът да те изпълни чак до пръстите на ръцете и на краката, без да ни предупреждаваш да бъдем внимателни, да бъдем реалисти, да не забравяме ограниченията на човешкото... Не ме интересува дали това, което ми разказваш е истина. Искам да зная дали можеш да разочароваш друг, за да бъдеш верен на себе си; дали можеш да понесеш обвиненията в предателство, но да не предаваш собствената си душа, дали можеш да бъдеш обезверен и по този начин достоен за доверие. Искам да зная дали можеш всеки ден да виждаш красотата, дори и когато тя не изглежда красива, и дали умееш да подхранваш живота си от нейното присъствие. Искам да зная дали можеш да преглътнеш провала, твоя или моя, и независимо от това да застанеш на брега на някое езеро и да извикаш към сребърната пълна луна: "Да!". Не ме интересува къде живееш или колко пари имаш. Искам да зная дали след нощ на мъка и отчаяние можеш да станеш, отпаднал и съсипан до изнемога, и за децата да се погрижиш. Не ме интересува кого познаваш и как си се озовал тук. Искам да зная дали можеш да застанеш заедно с мен в средата на огъня, без да трепнеш. Не ме интересува къде, какво или с кого си учил. Искам да зная кое е онова, което те поддържа отвътре, когато изгубиш всичко останало. Искам да зная дали умееш да оставаш насаме със себе си и дали наистина харесваш собствената си компания в моменти на празнота. Орая Маунтин Дриймър, индиански стрейшина
 9. Аз не виждам смисъл да продължаваш да губиш време и нерви в мисли за него. Позволи си да се освободиш и да погледнеш живота си от друг ъгъл. В момента си вкопчена, контролираща и изискваща. Ако младежът иска теб, ще бъде с теб. Разните там "търся теб в другите" са смехотворни и нелепи. И не заслужават никакво внимание. Друг е въпросът какво искаш ти и защо си го причиняваш.
 10. Само с няколко думи искам да се включа, без да се разпростирам. Това за мен са ключови думи и те са отрицание, гняв и агресия. Ако някога сме имали усещането, че сме закриляни, то тогава ние сме били меки и приемащи. Тогава не сме се съпротивлявали и зад лошото сме виждали надеждата, че всичко ще продължи по добър за нас начин. В мига, в който сме си позволили да повярваме, че съдбата ни е враг, се втвърдяваме, ставаме неотстъпчиви и вероломни. Тогава се чувстваме и изоставени и ни става страшно, но вече не знаем как да намерим пътя обратно. А той е смирение. Гордостта няма да приеме лесно това, но няма друг начин. Иначе се обричаме на живот в страдание. Не защото съдбата ни е такава, а защото ние правим изборът да не вярваме, да не се доверяваме. Гневим се, отричаме това, което ни се случва, не го искаме, бягаме от него и се изпълваме с яд и агресия, защото това все пак е факт в живота ни. Липсва ни отваряне и приемане. Ати, имаш избор. И време да помислиш.
 11. Смирението ще ни преведе и през иглени уши, не гордостта.
 12. Интересен е моментът какво означава да се действа като Кралица Меча. Това далеч не винаги значи да направиш другия на салата. Именно дейното, но и най-вече ОСЪЗНАТО и ОТГОВОРНО действие спрямо другите е Кралица Меч. Не да се стои отстрани и само да се пита или наблюдава, а да се направи нещо, пък било то и толкова "неприсъщите" на Кралица Меч толерантност, съпричастност или компромис. Иначе, в живота винаги можем да намерим съответните поводи. Зависи какво търсим и какво искаме да чуем. ПП. Отново се връщам на Кралица меч с 2 меча и отново съм далеч от пасивното състрадание и съпричастност, а много по-близо до дейна, активна подкрепа в момент, в който друг се нуждае от нея. Иначе нямаше да излиза Кралица Меч, щеше да е Кралица Чаши.
 13. По Крал меч на първа - желанието да бъдеш. А Маг на последна никога не ми е харесвал. Прекалено голяма отговорност, която обикновено не се поема с желание. Разбира се, тълкуването може да тече на няколко пласта. Аз ти написах това, което първо ми се оформи.
 14. Именно, никой добър търговец няма интерес да изтребва потребителите си. Само че тук не става въпрос за добрия търговец, а за непочтени интереси, преследвани, естествено, по непочтени начини. И не мисля, че мястото им под слънцето ще бъде вечно.
 15. Ако на някой му се тълкува, ама не е много важно .... Странно отношение към останалите. За картите - Кралицата едва ли има повече нужда да й се напомня да си бъде кралица меча и да действа, не само да пита. А кой е този, който толкова иска да бъде като някой друг? За негово съжаление, ще му се наложи да бъде себе си.
 16. Това е индикация за минали събития, били вече и завършени, особено справедливостта следвана от кралицата и краля меч на последна позиция. В такъв случай картите не могат да показват бъдещи събития за следващ период от време. Остава да показват нещо друго. Какво е то?
 17. Обратни връзки на задаваните въпроси винаги са се давали. Проблемът е там, че тези обратни връзки досега не са използвани по предназначение - никой не систематизира лично за себе си тази информация и не се учи от грешните прогнози. Реално никой не им обръща никакво внимание. Таня, ако искаш дискусия по картите, започни я, задавай своите въпроси, говори. Иначе няма как да стане.
 18. Станимире, нивото на компетентност много лесно може да се установи и това става с участие във форум за Начинаещи. Кое е глупост и кое не по отношение на Таро едва ли в твоята компетенция да определяш. Ако, обаче си решил да търсиш под вола теле, моля, забавлявай се!
 19. Отново някакви драконовски мерки. Чуда се как тароведите, които тепърва ще искат да се изяват в този форум, ще могат да се доказват чрез писане и затвърждаване на познанията си, след като те не могат да четат и да пишат в подфорумите с паролите, Телепатично може би с модераторите, или как? Мвм, на "тароведите", за които така се тревожиш, е достатъчен форумът за начинаещи. Хора, тепърва започващи да се занимават с таро, няма какво да напишат във форум за среднонапреднали или напреднали. Логично е. И е смешно, че се налага да се обяснявам и че ти задаваш такива въпроси. Не е твоя работа организацията точно на форум Таро. Телепатично би трябвало да си усетила докъде е допустимо да стигаш.
 20. За да бъде участието във форум „Таро за начинаещи” удовлетворително за всички, моля придържайте се към изброените по-долу препоръки. Преглеждайте съществуващите във форума теми. Публикувайте въпроса или мнението си в подходящата по смисъл тема. При несъответствие то ще бъде премествано. Задавайки въпрос, публикувайте карти и свой анализ по тях. Целта на този форум е обмен на информация и знания по същество! Избягвайте сложните подредби от много карти, които ви объркват, и се придържайте към по-опростените, като тези само с три карти. Избягвайте въпросите за здраве, поради необходимостта от огромен личен опит с тях и абсолютно точна прогностика, които начинаещите няма как да имат. Отнасяйте се отговорно! За прохождащите в Таро е силно препоръчително да се запознаят със съдържанието на темите във форум „Таро за начинаещи”, преди да се включат. Важно е в темите да се пише и коментира по същество. Всякакви мнения, разводняващи излишно материята, не са желателни. Моля, спестявайте ги. За мнения далеч от темата Таро, използвайте други полета на изява, например ЛС или подходящи за тях форуми. Спазвайте добрия тон! Обидни квалификации на мнения и личности са недопустими! Всички такива мнения ще бъдат изтривани! Успех на всички!
 21. Здравей! Проблемът е стар. Нещо отдавна е потискано по Дявол с паж жезли, но търси израз и показ навън - Светът. Едва ли причината е чисто физиологична. По-скоро бих потърсила в емоционалната сфера.
 22. Момичета, темата за здраве е в среднонапреднали. Начинаещите няма да ви помогнат да се ориентирате в тези комбинации.
 23. _Маги_

  Таро и работа

  Освен всичко останало, бих добавила и това, че човекът отхвърля варианта да започне от по-ниско стъпало в йерархията и да израства постепенно. Но, това е действителността. Картите са слаби, не показват бляскаво начало. Напротив, започва от най-ниското стъпало . Явно не се изразих разбираемо. Именно, започва от най-ниското стъпало, и това е действителността, както казах, но у него има вътрешни съпротиви към това. Няма такова нещо като висока заплата за ниска длъжност.
 24. _Маги_

  Таро и работа

  Освен всичко останало, бих добавила и това, че човекът отхвърля варианта да започне от по-ниско стъпало в йерархията и да израства постепенно. Но, това е действителността. Картите са слаби, не показват бляскаво начало.
 25. Получил е добър урок.
×