Jump to content
Порталът към съзнателен живот

videlinka

Участници
  • Общо Съдържание

    27
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от videlinka

  1. Уникална книга!Отделните цитати плавно преливат един в друг!Концентрирана Мъдрост!
  2. не мога да си представя Бог,но знам,че Той е Всичко
  3. ето една страхотна рецепта за овесени кюфтета-ядките се киснат 40 минути във вряла вода,около400 гр,оцеждат се 15 мин в гевгир,слагат се 3 с.л. бряшно,падправки по желание,малко олио,омесва се добре,с намаслена лъжица се гребва от сместа и се сипва в сгорещено олио или зехтин,супер вкусни са!
  4. сърдечно благодаря,тя пие 13 антибиотик и действието е наистина палиативно,препоръчват ми вадене на сливиците,но аз съм категорично против,може ли да ми препоръчате истински хомеопат от Пловдив
  5. детето ми през пет дни боледува от сливици-огромни и кърваво червени,какво да правя
  6. не забравяйте витамините от б-групата и аминокиселините
  7. Avg.,да не би да си имал брат еднояйчен близнак?
  8. Мляко-кисело и прясно не употребявам от години,а от близо година изхвърлих от менюто си всички млечни продукти и производните им.Не усещам липсата им.
  9. Мила Киара,няма сега да те съветвам астрологически,ще ти отговоря като жена минала по този трънлив път.Борих се,борих се и аз за подобен мъж-4 години.4 години унижения и болка.Резултатът- сега съм сама с детенцето си и се надявам да не го видя повече.Съжалявам,че не си тръгна по-рано,защото аз съм като теб,надали щях да имам смелостта да го изоставя.Явно трябва да изживееш тази болка,нали така се учим.Поне така успокоявам себе си.За глупостта си...
  10. А знаете ли колко е грозно да виждаш всеки ден как хора,претендиращи,че са от Бялото Братство,да ритат "входните"котки,да бутат купичките им с вода,да се карат със всеки,който ги храни.Не искам да съдя,но не мога да го приема.
  11. За Бога, Киара, след 6 месеца ще се чудиш на себе си как въобще си допуснала този човек до себе си,вярвай ми!!!
  12. Здравейте пак!Наскоро се сдобих с книгата на Фриц Риман-"Основни форми на страх".Всеки начинаещ в дебрите на човешката психика може да научи много.
  13. Специална благодарност на Орлин Баев за мнението,наистина имах нужда да прочета това!
  14. Според д-р Джон Демартини щастието вклюва + и - емоции,а то стои в баланса между тях.
  15. проблемът е,че отровните гъби имат много двойници.Много трудно е да се разпознават...или може би ние си затваряме очите и не искаме да ги виждаме като такива?Въобще смятам,че човек има вродено чувство да различава злото от доброто,т.е.детето се ражда над тях,а след това,неговата среда го моделира кое да избира-било то в ущърб на другите или на себе си. А човек сам изработва собствените си страхове и вярвания,и надежди и мечти,стремления и разбирания.Сартър е казал,че адът това са другите,но по-сташен е адът вътре в теб,независимо кой ти е помогнал да го създадеш.Страхът е "ада".
  16. За Бога,кой иска да е безсмъртен на тази Земя?Кой?...
  17. Като стана въпрос за Плутон-какво дава съвпада му със Слъцето и северния възел в 7-ми дом?Благодаря Ви предварително!
  18. Има две категории песимисти-такива,които пречат на другите и такива,които пречат на себе си.
  19. Лично аз,през целия си живот съм била отявлен песимист,уверявам ви-резултатите са катастрофални.Песимистичното самосъзнание абсолютно винаги избира най-лошото.Песимизмът е една програма,която автоматично отхвърля всичко хубаво,градивно и полезно.
  20. И песимистът и оптимистът са твърде далече от реалността.
×
×
  • Добави...