Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Energy

Участници
 • Общо Съдържание

  30
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 1. Аз пък да ви кажа си купих махалце! Ама не иска да ме слуша... Направих му всичко необходими настройки, как си трябва докато го настройвах с монети си отговаряше правилно. Веденага след 'настройката' като спрях да питам еднакви ли са монетите по стойност, по големина, по тежина и т.н. (отговаряше си правилно) започнах да си питам други неща смисъл, помолих приятелки да си намислят едно число от 1 до 5 и взех да проверявам кое е, питах махалцето.. И ми даде грешни отговори на всяка приятелка... Пак УЖ направих втора настройка при монетите пак същото (отговаря си правилно) когато пак тръгна нещо различно да питам, търся и etc. не ми казва истината... В мен ли е проблема не знам как да питам ли или е нещо друго? Махалцето е месингово не е много тежко, едно от най-леките е....
 2. " Малко са лекарствата за болестите на душата. За да раздвижиш душите на хората, не е нужна никаква причина: тях ги управлява и движи някакъв безплътен и безпределен блян." Цитат от Мишел дьо Монтен в "Опити"(3ти том, "За отвличане на вниманието")
 3. За прилагането мога да кажа само, че зарежда супер силно организма. Аз лично съм пробвала. (Правилно заредената жива вода) Една глътка и все едно от теб излизат сърчица и цветчета и лъчи и се разпръскват на всички страни. До колкото аз съм наясно, се прилага при неразположение и заслабване на организма.
 4. Аз имам да добавя, че диагностиката се прави в три състояния, спокойно, в натоварено физическо и след въздействие. Обяснявам за второто: примерно подскачаш 20 пъти и те изследват, обяснявам третото: след примерно масаж или друг метод за въздействие. И се прави диаграмка на това, как реагира организма ти върху всичките тия неща.
 5. Energy

  Музикални поздрави - 3

  Ishtar - Je sais dou je viens
 6. "Ела любов, непредвидима и нечакана аз търсих те в буря и мъгла.. Една сълза за теб запазих неизплакана, недей ме подминава, моля те, ела!" Rue Du Soleil - In My Heart
 7. Energy

  Душата

  Ах, Таня. Направо влезе дълбоко в мене с тази приказка. Направи ми впечатление, че в нея се говореше, че душата е сбор от всичко. Всичко вътре в теб и около теб. Мисля, за себе си, че така мога аз лично да обобщя нещата, въпреки, че от скоро се старая да не обобщавам.. [ Уча се да бъда по-добра ]
 8. Energy

  Душата

  Дотук добре.. Обаче искам още мнения.
 9. Energy

  Моцарт. Музика от Моцарт.

  Точно като прочетох заглавието на темата, влязох с намерението да напиша пост за този реквием. Ти си ме изпреварила. Радвам се Музикално произведение със сила, със страст. Звучи едновременно тъжно и обезсилващо, но и в същото време сърцето вътре в тебе гори, енергията се влива и излива от теб в теб.. С една дума, наречи го МУЗИКА и повече недей да говориш. Музиката е съвършенно тайнство, което съм чиста доза 'консуматор' и за жалост не мога да я разбера като творец. А така би ми се искало..
 10. Energy

  Българска народна музика

  Мистерия на българските гласове. Това аз мога да ви кажа, че е нещо уникално, лично аз забравям къде се намирам докато слушам изпълнението им на "Калиманко Денко" или "Притури се планината" .. Оставам безмълвна.
 11. Energy

  Душата

  Какво представлява човешката душа? Защо именно тя е в центъра на всичко? Какво знаете за душата на други енергийни източници? Аз лино знам само едно, тя е най-скъпото нещо, което притежавам.
 12. Как се чистят и как се програмират?
 13. Именно това е въпроса, че е станало- станало е, факт. Друга е тънката идея, защо така точно е станало, какво го е предизвикало..Обикновенно ние хората, нямаме навика да се замисляме защо нещата се случват, казваме си ТАКА Е ТРЯБВАЛО- ТАКА Е СТАНАЛО и дотам, малко от нас разсъждават за случилото се и го поглеждат от повече ъгли, мислят върху него и си взимат необходимите поуки.
 14. На мен самата ми е супер чудно защо въпросните духове/ангели/други създания от чужди светове в повечето случаи човек с просто око не ги улавя, а биват уловени от камера, фороапарат или снимково устройство? Къде е логиката. Какво се цели с това? И защо само това е най-разпространеният начин?
 15. Аз нищо не разбрах от този ДриймСпел калкулатор, нито мога да го разбера как работи, какви отговори дава...
×