Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Energy

Участници
  • Общо Съдържание

    30
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Energy

  1. Аз пък да ви кажа си купих махалце! Ама не иска да ме слуша... Направих му всичко необходими настройки, как си трябва докато го настройвах с монети си отговаряше правилно. Веденага след 'настройката' като спрях да питам еднакви ли са монетите по стойност, по големина, по тежина и т.н. (отговаряше си правилно) започнах да си питам други неща смисъл, помолих приятелки да си намислят едно число от 1 до 5 и взех да проверявам кое е, питах махалцето.. И ми даде грешни отговори на всяка приятелка... Пак УЖ направих втора настройка при монетите пак същото (отговаря си правилно) когато пак тръгна нещо различно да питам, търся и etc. не ми казва истината... В мен ли е проблема не знам как да питам ли или е нещо друго? Махалцето е месингово не е много тежко, едно от най-леките е....
  2. " Малко са лекарствата за болестите на душата. За да раздвижиш душите на хората, не е нужна никаква причина: тях ги управлява и движи някакъв безплътен и безпределен блян." Цитат от Мишел дьо Монтен в "Опити"(3ти том, "За отвличане на вниманието")
  3. За прилагането мога да кажа само, че зарежда супер силно организма. Аз лично съм пробвала. (Правилно заредената жива вода) Една глътка и все едно от теб излизат сърчица и цветчета и лъчи и се разпръскват на всички страни. До колкото аз съм наясно, се прилага при неразположение и заслабване на организма.
  4. Аз имам да добавя, че диагностиката се прави в три състояния, спокойно, в натоварено физическо и след въздействие. Обяснявам за второто: примерно подскачаш 20 пъти и те изследват, обяснявам третото: след примерно масаж или друг метод за въздействие. И се прави диаграмка на това, как реагира организма ти върху всичките тия неща.
  5. "Ела любов, непредвидима и нечакана аз търсих те в буря и мъгла.. Една сълза за теб запазих неизплакана, недей ме подминава, моля те, ела!" Rue Du Soleil - In My Heart
  6. Ах, Таня. Направо влезе дълбоко в мене с тази приказка. Направи ми впечатление, че в нея се говореше, че душата е сбор от всичко. Всичко вътре в теб и около теб. Мисля, за себе си, че така мога аз лично да обобщя нещата, въпреки, че от скоро се старая да не обобщавам.. [ Уча се да бъда по-добра ]
  7. Дотук добре.. Обаче искам още мнения.
  8. Точно като прочетох заглавието на темата, влязох с намерението да напиша пост за този реквием. Ти си ме изпреварила. Радвам се Музикално произведение със сила, със страст. Звучи едновременно тъжно и обезсилващо, но и в същото време сърцето вътре в тебе гори, енергията се влива и излива от теб в теб.. С една дума, наречи го МУЗИКА и повече недей да говориш. Музиката е съвършенно тайнство, което съм чиста доза 'консуматор' и за жалост не мога да я разбера като творец. А така би ми се искало..
  9. Мистерия на българските гласове. Това аз мога да ви кажа, че е нещо уникално, лично аз забравям къде се намирам докато слушам изпълнението им на "Калиманко Денко" или "Притури се планината" .. Оставам безмълвна.
  10. Какво представлява човешката душа? Защо именно тя е в центъра на всичко? Какво знаете за душата на други енергийни източници? Аз лино знам само едно, тя е най-скъпото нещо, което притежавам.
  11. Именно това е въпроса, че е станало- станало е, факт. Друга е тънката идея, защо така точно е станало, какво го е предизвикало..Обикновенно ние хората, нямаме навика да се замисляме защо нещата се случват, казваме си ТАКА Е ТРЯБВАЛО- ТАКА Е СТАНАЛО и дотам, малко от нас разсъждават за случилото се и го поглеждат от повече ъгли, мислят върху него и си взимат необходимите поуки.
  12. На мен самата ми е супер чудно защо въпросните духове/ангели/други създания от чужди светове в повечето случаи човек с просто око не ги улавя, а биват уловени от камера, фороапарат или снимково устройство? Къде е логиката. Какво се цели с това? И защо само това е най-разпространеният начин?
  13. Аз нищо не разбрах от този ДриймСпел калкулатор, нито мога да го разбера как работи, какви отговори дава...
  14. На първата снимка виждам КОСМОС и хиляди разпсъснати видими лъчове енергия. А на втората виждам една снимка, която прилича на една правена от мен, вероятно изразява същите неща
  15. Пръстена от Атлантида След като прочетох тази история се замислих, дали е вярно всико онова, което тук пише за пръстена..? И ако примерно си го направя поръчка в бижутерски магазин, дали ще е зареден със същата енергия, която по принцип се зарежда при правене на друго място(от 'специалисти')?
  16. Казваш, че има други животи- да има! Само дето в този си живот, малко хора(просветените) си спомнят за какво е идело реч в предишния и как да се учат от грешките в предишния или как да се усъвършенстват. Относто това, което казваш с лабораториите, няма смисъл. Поне в моите очи. Каквото трябва да изживееш- ще го изживееш сега! Каквото е трябвало да стане, то вече е станало. Радвай се на всеки миг прекаран на този свят, отдавай цялата си любов и всичко, онова, което си готов да дадеш, на всички, ако не друго, то поне ще се чувстваш добре ти самият. Успех, и силно се надявам наистина да размислиш върху онова, което се опитвам да ти кажа
  17. Напълно съм съгласна с теб. Танцът е външно изражение на вътрешното ти аз. Танца показва много истини, скрили се в дълбините на душата ти. Тези, които 'не могат' да танцуват, всъщност могат, просто прикриват всячески онова, което е вътре в тях, потъпкват жаравата която бушува вътре, а не бива. Искрата я има вътре в нас, просто чака момента в който да бъде запалена!
  18. Ванга споделя много неща, и всичко дотуке било истина. Доверявам се, че и онова, което следва, което е предрекла като пророчество също ще бъде истина. Специално за извънземни цивилизации имам да кажа само едно нещо. Че са по-развити, така е; че ни мислят доброто(повечето от тях), така е; че ние хората сме свикнали, или дори ни е по-лесно да вярваме, че няма- защото ще живеем спокойно, няма да има от какво да се плашим, защото всеки човек се плаши от неизвестното- свикнали сме; обаче всичко онова, което може би ще се случи, няма да се случи докато ние сме живи, ние можем да положим само основите на нещо красиво, което в бъдеще, децата на нашите деца, вече ще умеят до съвършенство, ще познават законите на вселената, ще си служат с енергиите и ще чуват и усещат Божието слово в сърцата си, ще бъдат по-добри от нас. Усмивки!
  19. Ако знаеш, че днес ще умреш от сблъсък с автомобил, дали ще се покажеш на улицата изобщо? Отговорът е ЕДВА ЛИ. По този начин сами незнаем как колкото повече знаеме, толкова повече не знаем, и колкото повече разбираме нещата, толкова повече осъзнаваме, че щеше да ни е по-добре да сме в неведение. Каквото е трябвало- то се е случило. Каквото ще трябва- то и ще бъде. С Бог и силата напред.
  20. И аз така смятам, че сякаш е погледнал вътре в самият себе си, обаче го гледа това нещо извън тялото си. Има го и този момент, мога да кажа лично, че дори и в тези уж на пръв поглед 'фалшиви видения' предизвикани от халюциогени понякога не са съвсем фалшиви. Бог вижда и знае всичко, и дори в такъв момент, Той може да сметне, че точно тогава трябва да ти го прати видението, дали да те изпита, дали да те накара да се замислиш.. Но това решава Той- това и прави. И това го казвам, защото съм свидетел на такива видения.
  21. Всеки човек малко или много прави психично ограждане- това става чрез маската която слага за пред останалите. Аз съм на мнение, че дори и малка, всеки от нас носи маска. Която е един вид защитна стена срещу я лоши очи, я болка, я нещо друго. Маската предпазва нас, душата ни, сърцето ни от лесноуловими лоши сигнали. Така поне сме свикнали, а възприемаме/ смятаме, че като сложим маска, тя ще ни спаси или помогне, и да, наистина в някои случаи помага. Интересното е, човек би ли могъл някога така да се научи, че да бъде истински, без маска, без да се налага да прави психично ограждане? Дали е възможно да съществува свят без лоши очи- според мен не, защото смятам, че лошото е създадено, за да има повече добро.
  22. Нямаше как да не забележа, че някои от символите са ми доста познати. След малко позамисляне върху тях се сетих от къде. Някои от тях са върху Розетата от Плиска. Този един вид 'талисман' на прабългарите явно е бил със силна защита. В днешно време, съм виждала копия на въпросната розета горе долу 5-6 вида на брой, като се различават само по състава на сплавта от която са изработени, големината на розетата, или по това дали въпросните знаци(руни) са издълбани в метала или просто гравирани. Какво всъщност знаете за въпросния медалион ?
  23. Това ми напомня на 'садизъм'. Причиняваш съзнателно болка(психическа или физическа) някому и ти е кеф от това. Говоря за съзнателен вампиризъм... Един вид излиза, че садистите са енергийни вампири, а мазохистите, търсят енергийни вампири
×
×
  • Добави...