Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Вятър*

Участници
  • Общо Съдържание

    325
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Вятър*

  1. Ти практикуваш или само се интересуваш?
  2. бих избрала справедливостта и пак до нея ще се стигне
  3. моментът на комулиране на нужната информация за вземана на решение за посоката
  4. Предаването е доста посредствено. Хубава е идеята да участват специалисти от различни области, но резултата не беше задаволителен.
  5. Забелязала съм, че логореята е приоритет на напредналата възраст. Всяка мисъл и действие се озвучават наистина е малко досадно, но обикновено ме дразни, когато вече съм раздразнена от друго т.е. не е първопричина за лошо настроение и нетърпение.
  6. Разговор, желание, личен анализ, начин на живот- говорим за терапевтичен процес. И тогава, да есенциите са добро попътно средство.
  7. Всички искаме така: външен катализатор да подобри вътрешен дискомфорт; Естеството на субстанциите не е еднакво едната е "отвътре", другата "отвън" есенциите могат да подпомогнат наличен вече процес, но да го създадат- едва ли.
  8. ей, тронови планети често разни падения и заточения имат по- флексабилна и креативна визия и можете да се възполавате от тях. Идеята на Божидар е много добра за лекционно обучение, което може да бъде по- детайлно. Така курсът ви ще бъде по-пълен. Прикачете звукови файлове към форумните си обяснения и пак ще е във форум. p.p. забравих да добавя, че вероятно има хора с нарушено зрение, за които аудиоформата ще е по- достъпен.
  9. Надявам се никой да не се самоопределя по посочената от Йордан точка 2- няма нужда да си определяте доходите и тогава да решавате какво да учите/работите това е ирелевантно на професионалната ориентация. Често на същите места, където се виждат доходите, могат да бъдат указани и парите от наследства. За желаещите една лесна средновековна техника: гледате как са поставени триплицитетните управители на 2 дом ( използвате равнодомна система, за да отчетете кой е управителя) и ако е разположен по осите ( 1 управител) то имате шанс за по- големи пари. Казват, че 1 отговаря за 1 половина от живота, 2 за втората и т.н., но не съм забелязала да важи за всеки. Ако управителят на втори дом е поставен във 2, 8, 11 дом, то се счита, че човек ще има средни доходи, ако е в 3, 9,12 не особено задоволително ниво доходи към ниско или никакво, ако домът е 12; 6 дом показва осен всичко гореописано и ежедневните занимания: тип, интензитет, конфликтност и т.н. например, ако имате луна управител на 6 на МЦ в стедновековието това би била домакиня ( жена, която се изразява, чрез ежедневни грижи за семейството), но в момента има доста социални професии, които да я изразят: соц. работник, мед. работник, готвач, психолог и т.н.
  10. Здравейте, ще се радвам да пуснете снимки на гробницата на Бастет не съм я виждала, а ми се иска
  11. хехе, ако знаеш как, кажи и още повече, ако е в съвпад с лична планета, тогава ще е много трудно на притежателя й да не я изрази
  12. Съгласна съм. Няма проекции в картите.Има "неточни" интерпретации. Много често се случва, когато сами си интерпретираме карти по тема, за която вече си мислим,че знаем всичко.
  13. И аз това се питам.. хубав и безкрайно извратено утопичен пример е Ауровил. Голяма драма беше миналата година, като се оказа, че в тази симулирана утопия, където зорлем се насаждат "правилности" се появил сексулаен насилник. Явно имаме нужда от съществуването на неправилностите, грешките и т.н. по необяснима за мен причина.
×
×
  • Добави...