Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Cvetomir

Участници
  • Общо Съдържание

    14
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За Cvetomir

  • Рожден Ден 12.10.1992

Метод за Връзка

  • AIM
    Mutanta6

Профил Информация

  • Пол
    Мъж
  • Местоположение
    Севлиево

Cvetomir's Achievements

  1. Абе послучай празника на NASA мислех че някой нов космически кораб ще направят те направи ли ми некви снимки.И аз мога да им направя снимки от нас с камерата.
  2. Аз не мисля дали имам алергия,дядо ми има,баща ми няма , аз нямам , на бащами са правили операция на полипи ама каза че след 2 г пак така , така че какво да направя че да го махна без операция или нещо такова?
  3. Ама то онова листа ли били на локвата аз ги мисля за риби...
  4. Първо видех бобулечки под вода ама след това видех рибите
  5. hrisko_89 защо да е лош той би искал да ни иследва анатомията и тн и да види дали ще си заслужава да се покаже, щото нали ако видиш нещо страшно или ще избягаш или ще предприемеш мерки за атака , защото незнаеш какво ще направи неизвестното дали ще те удари в гръб,дали ще ти се покаже и тн.
  6. Някой се питат за какво съществува ме,аз казвам че съществува ме за да се развием и да осъществим контакт с извънземна форма на живот,човечеството няма да стой на една планета винаги все някога или ще е пренаселена и трябва да се колонизират други планети за ресурси,място и тн или заради унищожението й или чрез слънцето,чрез метеорит но мисля че нашите технологий тогава ще овладеят ситуацията.
  7. Чрез появата на морала при интелегентните форми на живот се появяват чувствата и моралните догми,така и съвест, така че по форма би трябвало да е добронамерен дадения индивид,злото не идва с раждането,то се формира с годините от нашето детство и тн ама нз как си живеят извънземните
  8. 1000% процента съм сигорен че има НЛО ама дали е идвало на земята нз но в тази голяма галактика не в нашата но поне в друга,планета като нашата като нашите условиа ,примерно появяване на ново слънце от звезда и затопляне на съответната планета,появата на вода и оттам на организми и извънземна форма на живот ама дали тези извънземни са по напреднали от нас дали са ни навестиявали нз.
  9. Аз ЗНАМ КАКВО ще стане през 2012 тогава олиймписките игри който свършиха в Бейджин ще почнат през 2012 г в др държава но забравих коя.
  10. Аз и сега медитирам сега съм по спокоен по добре си удържам емоцийте и най-вече гневът ама също така чрез медитация ние повишаваме нашето чи видех по дискавари че го пишат ци ама е чи (chi) чрез чи азиатците чупят тухли без да ги заболи раката сега като медитирам рацете ми се затоплят и почват да потят,виждал съм в Youtube видео на репортер кадето един азиатец използва чи да лекува,също така може да повишава рязко температурата в ръцете така запали един весник хартия без никакви други неща ако искате виште видеото човекат казва че вече няколко години медитира http://www.youtube.com/watch?v=ml0j2ZkQ7WQ В началото е малко безинтересно но вижте какво може да прави човека нема никакви промени неща и не е маниполирано видеото,истина е.И точно чрез чи тоя руснак е устоял на куршума и във това видео азиатеца устоява даже искривява куршума по време на сблъсъка с ръката.
  11. "Изгрев" не е заради мускулатурата си мисля аз като се изправя много нали знаете кат мърдаш ръката отзад лопатката на гърба също мърда и ако се изправя много сякаш лопатката се забива в гърба.
  12. И аз сега съм със изгърбена стойка гледам в училище по масите да стоя исправен ама примерно ако стоя изправен дълго време започва да боли ама кат сам пред хора гледам да не изгърбвам и тарпя ама иначе се поисправям докадето мога да не боли и доло горе не сам толкоз изгарбен.
  13. Ами да попитам аз имам синузит и полипи за да махна синузита трябва да махна полипито мисля,полипито се маха само с операция? Няма ли някакъв друг начин да се махне или ако ми се махне синузита полипито ще се махне също?
  14. Аз разбирам като ме гледат през повечето часове , кат я погледна извърта глава Ама прекалено се притеснявам пред момичета ако директно ме заговорят, трябва да се сприятелим например да сяда до мен през часовете нали така се правят приятели , да има за какво да си говорим иначе и дума нема да кажеш като нема за какво.Иначе гледам момичето да е красиво и с добро държание и тн както описаха другите хора по нагоре.
×
×
  • Добави...