Jump to content
Порталът към съзнателен живот

freebird

Участници
  • Общо Съдържание

    18
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

freebird's Achievements

  1. Здравейте, включвам се тук като абсолютен новак в тематиката, но с доста интерес Ще ми е интересно ако някой помогне в разталкуването на: Въпрос: "Как ще се развият отношенията ми с ... " Сигнификатор: Кралица на жезлите Моите: Паж на пентаклите, Справедливост, Паж на жезлите Нейните: Висшата жрица, Рицар на пентаклите, Петица пентакли Благодаря ви предварително
  2. Хехе, Apocatastasis, благодаря ти за краткия анализ. За пореден път се удивявам първо от науката астрология и второ от твоите способности и познания! Винаги в 10-ката! Като прочета подобно мнение, винаги се заражда в мен импулс да чета, чета...за да мога и аз така точно да определям Така, че напускам интернет пространството и се захващам отново с "Най-лесният начин да научим астрология" Благотворен ден на всички!
  3. Според мен ти се справи много добре! (Нали лъвът обича похвали ) Между другото, това че не сложих първо моя снимка, е несъзнателно. После се усетих, че това може да ви заблуди Ако се бях сетил по-рано, пак щях да го направя предполагам Хайде ако някой иска да поеме щафетата Ако не, аз да мисля други снимки и когато мога да слагам
  4. Не се сдържам вече Apocatastasis, поклон! Значи момичето го определи абсолютно вярно! 05.05.1985 е нейната дата. Има Луна в Скорпион Момчето с дългата коса - абсолютно, Водолея - 30.01.1985 Защо обаче за мен самия казахте най-малко. Отдавам го на самите снимки. Това съм аз - Снимка 7. Мисля че наистина съм с асцендент Стрелец все пак По-висок съм от момчето с дългата коса, не си личи на снимките. Другото момче, от първата снимка е - 04.11.1984, той е малко по-висок от мен. Не знам какъв му е асцендента, може би той изиграва основна роля във външния му вид, щом не се разчитат типични скорпионски черти. Мисля, че беше забавно Благодаря на тези, които се включиха. Едит: Сега видях, че си писал за скорпионските черти на Скорпиона. Извинявам се! Браво и за това!
  5. Хмм, добре ще изчакам още някой да даде предположението си преди да отговоря. И да, сигурен съм, че липсата на останалите часове пречи доста при определянето.
  6. Новите снимки не помагат ли? Нека кажа само, че момичето не е с рожденна дата 23.08.1984. Осъзнавам, че не е никак лесно с толкова малко данни. Обаче ми е много интересно, в каква насока ще вървят разсъжденията.
  7. Добре, ще го направим още по-интересно Слагам още снимки на 4-мата. Снимка 3, Снимка 4, Снимка 5, Снимка 6, Снимка 7, Снимка 8, Снимка 9 Давам и 4 дати Нека ги разпределим 23.08.1984, гр. Горна Оряховица, 14:30 30.01.1985, гр. Габрово 05.05.1985, гр. Горна Оряховица 04.11.1984, гр. Шумен
  8. ОК, за да стане по-интересно, ще си позволя да направя следното: Слагам линкове към снимки, давам рожденна дата, и определяме на кой човек от снимките съответства тя. Дата: 23.08.1984, 14:30, гр. Горна Оряховица Снимка 1, Снимка 2 Надявам се да е забавно
  9. Извинявам се предварително, че поствам така нахално въпросът си отново. Помислих, че може да сте го пропуснали в разгара на дискусията. Та, ако някой има време ще ми е интересно Благодаря ви!
  10. Здравейте, ако имате време, би ми било интересно да чуя малко и за асцендентите Стрелец и Скорпион. Лично аз се имам за Стрелец, но съм на самата граница. Върху асцендента си имам Марс, в самият първи дом имам няколко планети. Слънцето ми е в Дева, а Луната в Рак. Благодаря ви. Успешен ден!
  11. Ами айде аз да си призная Дева съм, макар и на ръба 23.08 Асцендент - Стрелец, не знам какви точно вмешателства има във външния ми вид Скоремен - да, даже и когато не искам да съм. Тих, не обичам пререкания. Не обичам шумни компании, падам си повече по домашни събирания, където мога и да съм център на вниманието Или някакви клубове, по-ненаселени, по-приятни са ми Дребнав съм, да...трудно е да се бориш с това. Чистотата ме привлича Не обичам хаоса. Приятно ми е да общувам, най-вече с познати, пред които мога и да се отпусна, да бъда себе си Даже обичам да философствам Абе не е лесен живота на една Дева, все някакви задръжки, от които искам да се отърва, но не е лесно
  12. Наистина не съм забелязвал някакво по-особено присъствие на 4 и 8 около мен. Стана ми интересно за 23 обаче Трябва да потърся повече по въпроса.
  13. Здравейте, Много интересна тема! Аз също съм забелязал, не знам съзнателно или не, но около мен винаги витаят три числа. Това са: 23, 13 и 5. На 23-ти съм роден, може да има връзка. Едно време в училище бях 13-ти номер А 5-цата си ми е слабост от много малък. Странното е как, дори в най-незначителните неща тези числа изпъкват, поне за мен. Примерно чета някакъв списък с предмети или нещо подобно и винаги, това което е под някои от моите "щастливи" числа в списъка ми допада най-много. Това е само малък пример, иначе се случва постоянно във всякакви ежедневни дреболии да се сблъсквам с тези числа. Понякога ми е много странно. Примерно, на скоро имах тежка раздяла с приятелката си. Тя отиде да живее на друго място. И като и ходих на гости, познайте, апартаментът е с номер 23 Странна работа. Ще следя темата с интерес. Жизнерадостен ден на всички желая!
  14. Атлантида, благодаря ти много за милите думи. Аз също мисля, че всичко беше много хармонично помежду ни. За това започнах да търся отговори, просто не осъзнавам какво се случи...толкова ли силно я превлича другия човек, или просто периодът предразполага към такива...промени, да ги нарека. Не знам, объркан съм много. Благодаря ти отново!
×
×
  • Добави...