Jump to content
Порталът към съзнателен живот

novichka

Участници
 • Общо Съдържание

  115
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

2 Следващи

За novichka

 • Ранк
  Новодошъл

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 1. Деяна ,според мен тук Обесения е като време за промяна и преосмисляне .....Може би нещо което преди не е виждал сега ще го види или ще му се изясни по отношение на момичето.
 2. Аз нямам нищо против да коментирам с теб Таро , ако искаш Божидаре !Така че ставаме две с Вятър !
 3. Асо пентакли обърнато на първа позиция може да означава и прекалено голямо желание /жадуване / ,понякога алчност. Ако е в позиция или роля показваща действие ,е неоправдани очаквания , също може да показва че ще постигенем желаното , но това не носи необходимото удовлетворение .
 4. смятам че ще има такива отношения . И тук съм за това че ще има покана. Обсения дава задръжка на развитието , можи би ще си възпрпядствана точно в този период !!! А снимката от аватара рисувано върху коприна ли е ?? Красиво е !
 5. може би от това да се нагърби човк със изполнението на задачата.
 6. Аз си мисля че картите показват състояние , и няма конкретен отговор на въпроса . Има насочване на вниманието към това да се преценят добре плюсовите и минусите за това пътуване .Крлица мечове анализира , 8 пентакли показва , че зависи от питащия какво ще направи и колко усилия ще се положат за да се изпълни пътуването , а 10 петакли ,съотнесена към преценката на кралицата и нейното решение е свързана с това дали ще има материялна удовлетвореност или пък натовареност съответно.
 7. не това е от 3мечове и кулата го видях........... а за проблема с диетите не говоря по карти а по принцип.
 8. Момичета питането е дали мъж иска да бъде потърсен от жена. крал чаши обърнат-2 мечове -10 мечове Аз не съм сигурна в отговора , заради 10 мечове . Съмненията и колебанията ги има в двойка мечове, тоест не е готов за това сега .От друга страна пък дали не иска да завърши /10 мечове/, нещата и да сложи край на застоя?.
 9. да ! или че е в движение непрекъснато .
 10. Примерно може 7чаши да е напразни очаквания , обърнатия Дявол пък да е знак че мъжа се е водил от импулсивни решения и егоистични цели. Жур ,дали не е загубил интерес мъжа .? Обърнатия дявол може да е зависимост в смисъл страх да не се обвърже прекалено с жената .За мен не са имали дълга връзка двамата .
 11. Има моменти като видя някои карти и веднага ми идва отговора в главата , за други пък настава едно чудене , в този случай ще споделя първото което ми дойде наум по този въпрос ,според мен си мисли , че би могло да се получи добро партньорство между двамата.
 12. само да споделя , че когато се спазват диети дълго време и по точно не се консумират хлебни изделия се получава прескачане на цикъла. да и моето предположение беше че нещо липсва или задържане се е получило.
 13. Според мен Шестица пенткали говори за неправилно разпределение на нещо , дали хоромони , или нещо друго .....3 мечове също говори за раделяне или липса ...а кулата за мен е задръжка тук. Нещо не може да се формира .......
 14. novichka

  Таро и работа

  Жур, и аз смятам че няма да е този определения човек за когото питаш по пръвата подредба , или е в отпуск или нещо такова , но също като теб мисля че ще е заменен с друг.И трите карти все едно бият спирачка . може би смъртта и колелото показват че някой друг път , не се знае кога /жрица/ ще те проверява . Иначе 6 и 7 пентакли отговарят с "Да " и положително на въпроси , обаче ти не си задала срок и това е много относително, /да все някога ще те проверяват / .....7 пентакли дава и забавяне .
 15. Бейби , смятам , че са били много точни и показателни картите по въпросите ти. Момичета понеже знам какви проблеми има мъж, попитах какви са комплексите му на тема секс ?? Смятам че картите показват единия от комплексите му.....Ако имате желание опитайте , аз ще кажа след това. крал чаши -Отшелник об. - 4 чаши об.
×