Jump to content
Порталът към съзнателен живот

syr764uk

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

syr764uk's Achievements

  1. Здравейте! От 10-на год. си държа/използвам/две сребърни монетки в стъклено шише пия си от там вода когато се сетя/и внучките10г.също много я пият/доливам само с чишмянка намам оплаквания от бъбреци и монетките са видимо изтънели.
  2. Семейството ми се увеличи с 2 души и онзи ден ми мина през главата за молитва когато сядаме да се храним а днес прочитам Вашите мнения по този въпрос.Съвпадение или не има или няма полза но ще опитам с някоя по простичка моя си. Благодаря!
  3. източник Какви ядки предпочитате и в какво количество? Кога е най-добре да ги приемаме? Полезни ли са ядките в готови опаковки или е по-добре да бъдат в черупките си до момента на консумация? Печени или сурови? Цели или смлени и в състава на други продукти? Полезни ли са като масло (фъстъчено например) и кога? Смесени означава няколко вида едновременно или само по един вид, но няколко пъти в денонощието? Има ли ядки, които не е редно да се консумират в комбинация с други храни? редовната им употреба не водили и до напълняване
×
×
  • Добави...