Jump to content
Порталът към съзнателен живот

stelllla

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

stelllla's Achievements

  1. Ако стоава въпрос за финансовата страна на нещата - да грижи се. Снощи мислех, че съм приела нещата и не ми пука. Днес отново съм адски самотна.Кога ще мине това? Ту съм спокойна и вярвам, ту полудявам от рев и самосъжаление, после бяс, че съм слаба. Наистина боли, много боли.
  2. Ще я потърся. Непременно. Благодаря ви, че ви има. Поне съм спокойна вече. Приех го. Станалото станало. Не съм сама. Имам своето слънце. Да ще е трудно, но то лесно няма. Длъжна съм да се справя.
  3. Благодаря ви приятели. Приятелката е малко 19 годишно момиче. За протокола, аз съм на 35. Чак се изплаших, като разбрах. Била страхотна. Сигурно. Ами ако утре дъщеря ми е на нейно място .Зная, че не бива да се саможълявам, но той ме изкара мен виновна за всичко. Най-вече липсата на полов живот между нас и това, че не съм му обръщала внимание било проблема. Приятелката - следствие. Накара ме да мисля, че от мен нищо не става.Аз съм най-черната и най-некадърната. Какво пиле ме окълва. Ох как не искам да мрънкам и да се оплаквам. Дали не ме манипулира. Обезверявайки ме, знае че може и да остана и да го търпя. Объркана съм.Много. Дълбоко в себе си, съм сигурна, че щесе справя, но в главата ми пищи - ти за нищо не ставаш. Нищо не можеш да направиш сама. Егати и депресията
  4. Е то не ми остана вече нищо за чудене. Прибра се тази вечер и каза, че се разделяме. Казах ОК. Няма смисъл от драми. Но страхът, че я оставям без баща, дали ще се справя, с какво заслужих това и болката ме скапват. Обезверена съм, а зная че не трябва. Благодаря ви
  5. Здравейте. Набързо ще се опитам да разкажа. Съпруга ми ми изневерява, и лъже, че това си е моя филм. 8години, чакахме дете, и когато тя стана факт - връзката ни рухна. На първо място ме боли ужасно, май повече от лъжата, не от предателството и на второ - бебчето ми е на 5 месеца, притеснява ме имам ли правото да я оставям без баща. Няма ли да повлияее това зле на психичното и здраве. Да се опитам ли да оправя нещата, макар, че той почна и супер нагло да го прави. Прибира се от дъжд на вятър в къщи. Извинявам се, че е малко хаотично.И душата ми е такава в момента.
×
×
  • Добави...