Jump to content
Порталът към съзнателен живот

LinnRiddT

Участници
  • Общо Съдържание

    33
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

LinnRiddT's Achievements

  1. Може би, както казваш ти, ще изисква много търпение. Ако приемем, че Императрицата е отговорът като 2 карта, а първа и трета са допълнения, тогава отговорът ще е положителен. Крал Пентакли показва отлагането във времето, което ще донесе тази стабилност, а Кралят и Кралицата Мечове показват ситуацията в миналато. Ако ги тълкуваме в този ред, ще осъществите комуникацията, но това няма да стане скоро. Нека все пак Мона да каже, да видим как стоят нещата.
  2. Аз не разбирам кой знае колко, но Императрицата говори, че ти много силно искаш да се видите и то от много отдавна. Крал и Кралица мечове...може би сте имали конфликт или сте в заплетена ситуация, действали сте крайно. Според мен той е обиден...не знам защо, но този Крал Пентакли за отношения ми е малко негативен. Сякаш ти се опитваш да оправиш нещата, а той се дърпа. Мисля, че той не иска да осъществите комуникацията... Твоето тълкуване какво е?
  3. Благодаря ти, Новичка! Дано да се изясним по-бързо, че нямам желание за повече конфликти.
  4. В каква посока ще поемат отношенията ни? Паж Жезли, Паж Мечове, Крал Чаши. Паж Мечове ми говори за интриги и конфликти. Крал Чаши - чувства, емоции... Любовна комбинация, но почти нищо не ми говорят картите..
  5. Какво е мнението на един познат за мен? 3 чаши, Луната, Колесницата. Моето тълкуване: В началото нещата са били весели, но после нещо се е объркало. Може би не разбира защо съм взела дадено решение... Комбинации от големи аркани, особено с Луната са ми ужасно трудни. Ако някой има идеи, да казва! Ще са ми полезни.
  6. Аз съм съгласна с теб . Като погледнах картите първата ми асоциация беше: ново запознонство, с възможност за нещо повече. Но тези хора се познават от 2 години, затова се обърках с тълкуването. Може би ще се върнат в началото на отношенията си... Въпросът беше какви са намеренията на единия към другия, не знам как да разбирам подобен отговор. Може аз да не съм задала ясно въпроса.
  7. Какви са намеренията на Х към У? 3 Пентакли + 3 Чаши + Императрицата. Като ги наредих, видях, че Императрицата е 3 поредна аркана (не знам дали това има значение). Може би става въпрос за някаква среща, излизане. Императрицата най-вероятно показва, че всичко това ще доведе до нещо хубаво, някакво добро начало. Пропускам ли нещо?
  8. Мона, доста интересна комбинация и сложна (за мен) ми се падна на въпрос: "Той ще поеме ли инициативата за сдобряването?" - Висшата Жрица, Смъртта, Слънцето. Идея нямам как да ги тълкувам...Смъртта до Слънцето може би е някакъв нов етап, освобождаване от нещо, възраждане... Жрицата я свързвам с някакво духовно осъзнаване. А самят факт, че зададох въпроса със 78 карти, а се паднаха само големи аркани, според мен говори за кардинална промяна. Но не знам всичко тово в комбинация какво значение би придобило. Би ли помогнала, ако имаш желание...
  9. Благодаря ти, Мона! Няма какво повече да добавя.. Човекът не съм аз, а моят приятел, за когото бях споманела отдавна. Както ти беше казала, не може да има любов, където има страх. Говорих с него, казах му всичко, каквото чувствам. Оказа се, че доста са го лъгали за мен. Оттам идват и проблемите - няма стъбилност, няма доверие. Той не ми вярваше, мислеше, че го лъжа...Сега обаче смятам, че е осъзнал истината след толкова време и май му се стовари като гръм от ясно небе.. Ти казваш, че търси решение. Дано да е така, защото аз го обичам, мисля че и той мен. Времето ще покаже, може би има нужда да осмисли станалото.
  10. На въпрос дали някой е разбрал истината 9 чаши 3 жезли 10 мечове Моето тълкуване е, че има яснота, но и много болка. Т.е. болезнено осъзнаване. Вие как мислите?
  11. Доста мислих върху това, което ми каза и наистина беше права. Явно, че когато гледам за себе си доста се заблуждавам. Реших да изчакам и отново да си задам въпроса. Паднаха ми се 10 Пентакли - 7 Мечове - Рицар Жезли А само с големите аркани излязоха Луната - Висшата Жрица - Звездата. Мислиш ли, че имаме някакво бъдеще ? Само да уточня, с въпросния човек сме имали връзка преди...
  12. Падат ми се много странни карти. Може би просто аз не мога да ги разтълкувам... И все пак на въпроса "Ще се случи ли (...) " ми се паднаха Дяволът - 10 Чаши - Папата Може би Дяволът показва силното ми желание (често ми се пада напоследък), както казва Мона, но не разбирам каква е връзката между Папата и 10 Чаши и като цяло самата комбинация. Вие как мислите?
  13. Ами не знам, то е по - скоро като усещане. Не мисля, че човекът е лицемерен. 6 Мечове ме навява на мисълта, че се надява нещата да се оправят. Това, което показва външно (Дяволът) не мисля, че е в смисъл на злонамереност... Обърках се...не знам
  14. Благодаря ти за бързия отговор. Странното е, че аз по съвсем друг начин тълкувах нещата Много интересно...
×
×
  • Добави...