Jump to content
Порталът към съзнателен живот

lyna

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

lyna's Achievements

  1. Благодаря ти Оля3, за разяснението , и за отговорите. Приятен ден от мен!
  2. благодаря ти Кабала , и аз се съмнявах да има хубав отговор и да се обади човека.По логично е да не се обади.явно съм се объркала като гледам Меркурий , мислех че него трява да гледам във въпроси за комуникация. Извинявай може ли да ми разясниш как така "Комуникациите са по Уран,защото негов трети дом е във водолей" как го видя това , не ми е ясно. Връзката водолей - уран е ясна , но от къде видя или преброи комуникации в негов трети дом? Сигурно много тъп въпрос задавам .
  3. сега забелязах , че има и връзк а между плутон и меркурий 135* / полуквадрат ? /А плутон е ретрограден.това означава някаква трансформация ама дали е за добро?
  4. Здравейте , отново имам нужда от Вашата помощ при разтълкуването на една карта . Този път въпросът ми беше ще ми се обади ли Човека / Х / 20.04 2009 в 10:16 часа в гр. Сливен. Мисля че картата е радикална и може да даде отговор. Аз съм представена от Луната .Ккато е ставало въпрос и преди трябва да гледам според човка защото е обвързан 5 дом. Човека е представен от Плутон.Има секстил между Луна и Плутон. но отговора на въпроса трябва да ми даде Меркурий.Предстои сектил между Меркурий и първи дом. Спроед вас мога ли да очаквам обаждане? Отново Благодаря за ангажираността ви.
  5. Мале днес те разсипахме Кабала , но си ни полезна .Последно питане? Може ли да се прави такава връзка и да се разглеждат по този начин нещата конкретно в моята ситуация .Подчертавам , че отново е копирано , но това е значението на планетите. Съвпад на Слънце с Уран говори за Внезапно действие и решителност Планети, влизащи в съвпад, обединяват своите качества . Уран управлява умението да експериментираме, новаторството и промените, внезапното и неочаквоното. Разкрива Безразсъдното у нас, авантюризма, нашите особнячества “Аз олицетворявам планетата на промяната. Появявам се и нося шеметни, заредени с електричество промени. Аз съм тръпката във вашата звездна карта. Изниквам изневиделица, точно когато ме очаквате най малко. Но не съм неприятен, освен ако не ми се съпротивлявате тотално.”- тоест мога да очакам че ще видя човека някак случайно. Така ли да разбирам ? Юпитер Управлява Ползите, доброто бъдеще, новаторските идеи, способността да се приспособяваме Разкрива Личната етика и светоглед, личностното израстване “Аз олицетворявам обещанието за доброто, което ще ви споходи. Аз съм залог, че ще ви върви и ще имате късмет. Присъствам в рождената ви карта за да правя добрини дори когато ви е най-тежко и за да ви напомням, че нито за миг не сте оставени на произвола на съдбата” Сатурн Управлява Изявите на професионалното поприще, личния светоглед, личностното израстване, признанието на околните и на обществото. Разкрива Чувството за отговорност, верността, дълга към семейството, стабилността За връзката между Юпитер и Сатурн нещо не мога да преценя като отговор на въпроса ми , но не мисля , че е отроцателен . И накрая моля те кажи си тежката дума според теб какво да очаквам като резултат , по - вероятно да се видим или няма да се видим? Трябва да си купя някаква книга определено.
  6. Добре благодаря пак , сега се ровя тук там за хорар и ето какво намерих:За въпроси свързани с Любовта и партньорските отношения се разглеждат 5- дом за романтичните връзки, 7-дом за дълготрайните партньорства, 8-дом за сексуалните отношения, 12-дом за тайните връзки. За въпроси свързани с Любовта и партньорските отношения се разглеждат 5- дом за романтичните връзки, 7-дом за дълготрайните партньорства, 8-дом за сексуалните отношения, 12-дом за тайните връзки. Може би тук по скоро трябва да се гледа тогава 8 дом и 12 Куинконсът показва възвръщане на ситуации, тяхното появяване от миналото. Куинконсът определя възможността от повтаряне на благоприятните ситуации. Куинконсът се проявява като хармонизатор и стабилизатор на средата, окръжаваща човека; като аспект, уравновесяващ неговите обществени отношения и контакти. Това означава ли , че ще се повтори някаква среща от миналото? -извинявам се за питанията но ме интересува и затова искам да разнищя въпроса. Казвате нещо ще се случи , което ще промени отношенията ни - да разбирам ли , че по скоро няма да се видим? Забелязвам , че вие интерпритирате картата не към момента , а по скоро като крачка напред . Няма много информация в нета за хорарната астрология или по точно е повтаряща се , което ме затруднява.Много ми се иска да направим някаква тема в която да се обяснява по подробно кое как се вижда , как става , разбира се ако има желаещи да помагат със знанията и опита си.
  7. така е не съм много наясно , и затова търся помощ и много се радвам че има отзовчиви хора като вас които помагат. дори и когато чета разни астрологични теми ми е трудно сама да се справям , уж съм наясно в момента а после се обърквам , затова смятам , че е добре да се разглеждат конкретни примери. Значи отговор на този въпрос все пак няма.Аз използвам програмата Зет и с нея разглеждам хороскопите. От там видях , че е без курс луната.
  8. Благодаря за мненията , аз спрях да коментирам защото видях ,че луната е без курс и тогава не се прави хорар , незнам защо Кабала казваш че луната не е без курс, а може и аз да греша.И още нещо искам да те попитам това което казващ ще направи , какво точно разглеждащ . Искам да кажа за какъв период от време влагащ в това "ще ". Отново благодаря още не ми е много яснно и затова питам. В седми дом са Юпитер и Нептун , в първи няма планети , в пети е Плутон. Когато няма планети в първи дом Слънцето ли трябва да гледам ? а ко е така то Слънцето е в съединение с Уран , но по притеснително е опозицията на Слънцето с Луната / конфликти/ , както и опозиция на Слънце със Сатурн. Разглеждам 11 дом , защото той е свързан с персепктиви и приятели и надежди.
  9. Здравейте, отдавна не е писано по темата а тя е много интересна .Опитах днес да си направя хорарна карта на въпрос свързан с отношения между мен и определен човек .Въпроса е ще се видим ли отново с него? - зададен в 14:22 мин. В гр . Казанлък .Доколкото разбрах трябва да гледам 7 и 11 дом . В седми дом попадат .Асцендент в Лъв. в 11 дом не попадат планети .Какво означава това? Не знам дали съм на прав път но според мен планетите в седми дом показват благополучие . Ще се радвам някой по опитен да ми помогне в разтълкуването и темата да стане отново актуална.
×
×
  • Добави...