Jump to content
Порталът към съзнателен живот

dodyniki

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

dodyniki's Achievements

  1. Незнам дали ще отслабнеш,защото незнам точно какво разбираш под вегетарианство.Има много хора,които се наричат вегетарианци,само защото не ядат месо,но пък от друга страна се хранят супер нездравословно.Та мисълта ми беше,ако станеш вегетарианка,което означава едно 80% от дневното ти меню да е сурова растителна храна-със сигурност ще отслабнеш.Но,ако откажеш месото и се тъпчеш с вафли,бонбони,сладолед,сладкиши,баници ,кифли и други тестени неща,както и манджички постни и вегетариански пици-отслабването може само да го сънуваш.
  2. Ето и филма,който също оказа голямо влияние върху избора ми! http://vbox7.com/play:158be130 Приятно гледане.Мисля,че всеки един човек на планетата трябва да го гледа и да избере как да продължи приказката.... Мир и любов ви желая! Арсенал,а това искам ти да го прочетеш,ама много внимателно,защото това е истината,колкото и да не им харесва на някои люде. http://www.zemianazaem.com/?p=117 По-нататък и клипче мога да ти пусна!Много е весело... Интересно,обаче...Начерете в гугъл famous vege ...и ще видите,че едни от най-великите и най-умни личности са били вегетарианци,дори ако се поразровите може да прочетете,какво пишат те и защо са станали вегетарианци.Ето някои от тях: http://vegetarianstvoto.hit.bg/VIPs.html
  3. Никога не съм обичала месото.Ядях го преди на сила,защото мислех,че съдържа важни вещества,където ги няма другаде...Както знаят всички лактовегетарианци-голяма лъжа е това! Защо станах вегетарианка ли?Защото нещо в мен се пречупи след една от утринните ми медитации...Не,че преди това ядях много-/ако веднъж пилешко и веднъж риба по 150гр на седмица се смята за количества.../Просто се замслих над много неща от живота...Как сме създадени,каква е мисията ни тук на земята,какви трябва да са отношенията ни с хората,животните,Природата-хора,ние сме едно цяло-човек,животни,природа!Достатъчно сме нарушили баланса на планетата си.Просто винаги съм искала да "излекувам" света от нетрезвото му мислене и болните му амбиции...Но както знаем всички,никой сам не може.Така е!И аз си казах:"Не мога да променя света,но мога да променя себе си!Мога да бъда ЧОВЕК!"....иго направих,за което никога не ще съжалявам!
  4. Здравейте и от мен-не съм ви изчела още,но ми направи впечатление това за квасеният хляб.Ако някой е писал по-нататък,моля да ме извините,но ще ви предложа как се прави квасен хляб вкъщи от всякакви видове брашна.Аз сама си правя от една седмица-не изисква никакви умения ,труд и усилия.Ако някой се интересува,мога да ви напиша.
×
×
  • Добави...