Jump to content
Порталът към съзнателен живот

testman

Участници
 • Общо Съдържание

  15
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

1 Следващ

За testman

 • Рожден Ден 02/13/1988

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  България
 • Интереси
  Езотерика и алтернативна медицина
 1. testman

  Самозатвореност

  В смисъл че знаят как да постъпват или са прекалено добри. Или просто ненавиждат останалите. Как така по-дълбоки.Човекът е естествен, не си слага обици като другите и най-невероятното е че изглежда като дете. Приспособимостта е нещо което всеки притежава. Ако човек запази истинското си Аз, може да стане и друг човек.
 2. testman

  Самозатвореност

  През свободното си време уча Психология
 3. testman

  Самозатвореност

  Проблемът е в това че с всеки изминал ден младежът става все по затворен и не общува добре. Това е лошо.В смисъл че го е страх да пита, да не бил допуснел грешка в изречението си което изръсва. Тоест има някакъв страх и се притеснява от околните и от себе си. Не прави резки движения, а се движи плавно. Понякога като си чете есетата на глас гласът му се променя и става някак си все едно не е ял нищо. Вероятно се страхува от околните.Освен това ми каза че е постоянно напрежение, а това не е добре. Това момче го изживява много навътре в душата и едва ли е приятно чувството.Какво чувстват такива хора. Как да не помогне човек все пак. Да му кажа да си купи книги за душата ли.
 4. Здравейте, Нека да обсъдим силата на мисълта. В една книга бях прочел че мислите заемат огромно място от нашият свят. Тоест ние съгражадаме околността с мисълта си поне на теория. В Подсъзнанието може всичко на Джон Кехоу е описано как да се използва тази сила за леки промени в живота. Авторът описва как с мисъл може да се излекува почти всяка известна болест, нещо повече човек може да бъде много здрав ако знае как да контролира мисълта си. Умът е велик лечител е казал Хипократ.Мисълта е вид енергия. С тренировки на съзнанието можем да стигнем до по високо ниво.
 5. testman

  Самозатвореност

  Много добре казано, но как може да му се вдигне самочувствието на човека. Бихте ли ми подхвърлили метод. Може би ако постепенно се увеличава бройката на хората около него ще се научи. И трябва да дружи с добри хора, да развие навика си за защита.Момчето се държи добре, но е притеснителен факта за такъв младок дори да няма приятелка.
 6. Здравейте, Имам един приятел, който учи с мен. Напоследък той сподели с мен много странни неща. Момчето е нормално и нямам никакви отклонения, но има един проблем - не говори с много хора. В смисъл се притеснява да разговаря и дори понякога допуска грешки. Не заеква. Добре говори с един или двама, но когато всички се съберат млъква и е много трудно да го заговорят. Това някакъв проблем в психиката ли е. Казва че го е страх и го обзема чувство за самотност. В смисъл че няма добро самочувствие. Добре говори, но просто мълчи и това е странно. А е такъв голям пич. Незнам какво семейство има, но възможно ли е това да е травма от детството и самото дете да не желае да се отвори за външният свят. Е, сега е момче в пуберска възраст.Препоръчах му да иде на психолог, но отказа. В крайна сметка не разбирам как може да говори с един или двама, а когато станат повече хората млъква. Скяаш се срамува вътрешно от човешкото присъствие. Все пак е добре да помагаш на хората
 7. Донякъде е така. Аз самият се научих да лекувам тялото си по този начин - с мисъл и спокойствие, но как да оправя други щети - на възраста
 8. Здравейте, психоложката ми каза да слушам някакви дискове за самоусъвършенстване. Нещо от рода на това - http://www.book.store.bg/c/p-p/m-345/id-26...ol-makkena.html Къде мога да намеря такива.
 9. http://www.book.store.bg/c/p-p/m-526/id-22...-lenard-or.html Тази книга е интересна. Тaзи книгa е пoсветенa нa физическoтo безсмъpтие – единственaтa кaузa, зa кoятo не мoже дa умpете. Hapед с легендapни фигуpи кaтo Рaм Дaс, Фpиц Пъpлс и Тимoти Лиъpи, Ленapд Op е един oт oснoвaтелите нa движениетo, кoетo днес нapичaме "Hoвa епoxa". Тoй е създaтел нa теxникaтa pибъpтинг (букв. пoвтopнo paждaне), упpaжнявaнa oт нaд десет милиoнa души нa шест кoнтинентa. Пoбедaтa нaд смъpттa е oснoвен тест зa интелигентнoст във физическaтa вселенa.
 10. Е, разучи бе пич. Има толкова много книги по езотерика. малко тъпо звучи да си безсмъртен По добре ще е ако всеки избира сам продължителността на живота си. Един човек на име Васил Манев - физик и математик, смята че скоро човек ще открие начина за постигане на безсмъртие. В сайта е описано
 11. При мен не се получава. Просто е невъзможно с мисъл да се възпламени нещо.
 12. във филма Шотландски боец когато се роди дете безсмъртно го гонят от селото. Накрая един по един се намират благодарение на интуицията си и се избиват. Едни такива с мечове В крайна сметка въпросът ми е дали наистина е вярно. Гледам пишат за някакви си хилядолетни йоги със свръхестествени способности. Документирани събития има. Ама малко прехвалено ми звучи. Чак пък безсмъртие. Разбирам да се удължи живота. Дори и днес ако един човек се грижи за себе си няма да се учудя ако живее 120 години. В крайна сметка технологията е напреднала.
 13. http://new-civilization.hit.bg/immortality.html В този сайт има описани някакви странни неща свързани с постигането на някакво безсмъртие. Допускам че с йога е възможно да се удължи живота, но чак пък човек да стане безсмъртен е преувеличено. Какво мислите по въпроса
 14. Здравейте хора посветени на духовното и физическото изцеление, Преди няколко дни се зарибих по темата за възстановяването на човека. Сега ще пробвам да се оттдам на лечебен глад с цел да не страдам от болести. Изчетох какви ли не неща и просто останах шокиран от тези чудеса извършвани с човешката воля. С помощта на добре познати методи успях да се излекувам от стреса и главоболието. В крайна сметка реших и аз да опиша своя проблем. Никъде не намерих как става възстановяването на зъби или по- точно регенерирането. Щом една болест може да се премахне току така като чудо, няма ли начин или тренировка за възрвъщане на една добра усмивка. Кариесите и зъбобола не са ли болест или спадат към нещо друго. В смисъл ако се изпълни неща и хон зъбите ще са като нови. Ако някой знае начин за справяне с този проблем да пише. Предварително благодаря на тези който ми дадат съвет.
×