Jump to content
Порталът към съзнателен живот

infenma

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://infenma.blogspot.com/

infenma's Achievements

  1. Нямам търпение за Варненския концерт! Ако е възможно някой да ми каже към колко се очаква да приключи, за да знам с кой влак да се върна в София още същата вечер. А също и дали Братството ще има някакви активности през деня, тъй като ще пристигна сутринта?
  2. Лесно е да избереш - сега за европарламент са малко над десет броя, защото в последния момент парламента увеличи драстично депозита за регистрация, като го направи най-високия в Европа. Всяка партия сигурно има сайт - влизаш, четеш и избираш. Толкова. Аз съм избрал, но ценя правилата на форума, които вече наруших неволно. Затова няма да пиша повече по въпроса.
  3. От няколко месеца насам всяка сутрин пия по 3-4 чаши топла вода директно от чешмата, а в офиса ни карат трапезна вода. Сигурно това не е идеалния вариант, но засега ме устройва.
  4. Здравей, Ани, Разбира се няма проблем да цитираш каквото и да е от блога. Не претендирам за каквото и да било авторство, но още не съм го записал там. Наистина не знам дали ще бъде прието, но това всъщност не е нужно. Важното е, че повечето от хората тук имат становище по въпроса. А и всички можем да сме прави, независимо от противоречащите си различия. Това пак е едно "разнообразяване на системата". Животът, който е от раждането ни насам, е добре да го помним, защото стъпваме върху натрупаното до момента и "качваме нива" (звучи доста грубо). Грешките са един прекрасен тор, след като осъзнавайки ги "рециклираш". Ако не съзнаваме изминалия път, все едно се качваме по ескалатор, който е пуснат по посока надолу.
  5. Системен, твоят учител не е ли смъртен? При всички случаи, пожелавам ти истински успех!
  6. Или може би способността на децата да започват отначало. Да загърбиш постиженията си и да се впуснеш да учиш нещо ново? Идеята е много привлекателна за мен.
  7. Признавам си, че не изчетох цялата тема... Мисля, че сме на тази земя, за да натрупаме опит/информация, която когато си отидем от тук, се добавя към нещо огромно, като океан, и по този начин го обогатява повече. Вярвам, че това е предназначението на моя живот. Когато пък трябва да се роди ново същество, се взима малка капка или искрица от същото това огромно нещо, и то се превръща в новата душа. Много е важно да се започне от малко и затова не помним нищо. Според мен идеята една личност да се преражда в друга фиксирана е плод на човешкото желание да не загуби/сподели способностите си. Но може да греша, разбира се.
  8. Чрез техниките за работа с Ци сексуалната енергия може да се трансформира в по-висша духовна/творческа енергия. Което е много добре, защото като изключим създававането на деца, тя като цяло се пилее. Има Даоски книги за култивиране на половата енергия.
×
×
  • Добави...